De ce sperie copiii preparate injectabile și medici, copii, psihologia părinților

Explică-mi de ce sperie copiii. „Asta nu se va comporta, veni doctorul și a obține o lovitură“

Sunt o asistentă și o situație specifică dezvoltată în fața ochilor mei, părinții trei ani copil vechi, cu un mic stilouri prejudiciu adus la spital, a emis pe cardul lor, dar de data aceasta papa spune amenintator copilul, „Acum ești intepaturi înțepătură seringa aduce acum“, și tot ce spirit, eu spun calm mama „nu sperie preparate injectabile pentru copii vă rugăm să“ pe acea liniște se remarca Papa după ce tatăl începe în mod specific pentru a intimida copilul mai puternic și mai tare, eu nu stau în sus și interferează, „nu vă faceți griji dragă, vom nu preparate injectabile face și în cazul în care Papa va continua să-l sperie puncție-l o lovitură! „la care a urmat reacția Papa“ suntem această mătușă săraci o puncție înțepătură în fund! „atunci de fiecare dată când au intersectat cu mine în coridorul fetei a spus:“ Tată, aceasta este mătușa mea despre care tine a spus că de rău "Nu pot să înțeleg de ce acest lucru este. Nu înțeleg că, dacă sperie injecțiile pentru copii și medicii, atunci când într-adevăr nevoie de aceste fotografii copilul le va percepe ca pedeapsă. Și apoi părinții se întreabă de ce copiii se tem de medici. ci pentru că ei înșiși cu copilăria lor sperie.
Mi se pare de la copilărie la copii trebuie să explice că medicul este un om care vrea doar binele și dacă doare un pic, nu este pentru că el este rău, și că apoi totul a fost bine.


Nu sunt eu dreptate.

De ce sperie copiii preparate injectabile și medici, copii, psihologia părinților
Maple Pliante *

Zahăr-ulei nu este de asemenea necesară pentru apă. O mulțime de oameni nevoie doar de a face locurile lor de muncă, nici un bine, ei nu doresc. Iar copilul se vede. Tu pur și simplu nu vin peste modul în care vă aduce copilul la colegii, Preconfigurarea-l pozitiv, și în loc de a ieși un pic coșmar. Prin urmare, pentru a preveni prea nu prea mult - nu poate fi foarte plăcut.
Povestea papei nu este discutat - este papa cu cap ceva.

Ei bine, aici sunt de acord, probabil, a mers prea, dar ar dori ceva pentru a atenua situația, copilul așezat într-adevăr speriat. Nu sunt în prima zi de lucru cu copiii și au adesea de a convinge copiii la orice manipulare a lucrării prin intermediul părinților, de obicei, părinții însoțească întotdeauna! Mănâncă, dar eu nu spun că o să facă o clismă, o injecție, și așa mama sau tata, dar spune, l-au folosit prea delali.V de buzunar au întotdeauna unele nakleechki, kartinochki că voi da sub formă de promovare

Tată idiot, asta e vse.a ne-o astfel în clasa este, de asemenea, plin de tați de ce esti surprins? Se va șterge apoi mizeria.

Volshebnitsa BRILLANT

Nu am injectii sperii, dar eu nu mint.
Fiul îndepărtat trei dinte de mestecat săptămâna trecută, în ciuda faptului că el încă mai avea tot laptele.
Eu întreb, va durea? Sincer vă spun, vorbesc cu tine ca un adult. Acesta va fi foarte neplăcut și când va elibera anestezic - va trebui să aștepte.
De ce ar trebui să te mint, că nu doare?
Are șase ani, iar eu sunt din nou în divizia de alimente pentru copii pentru a merge start - incisivi si canini nu sunt alimente de mestecat

Suntem în rețelele sociale