De ce sunt în mod constant un motiv pentru care oamenii merznu tot timpul ingheata

Când ne îmbolnăvim, simțind frigul este natural. Îmbrăcăminte caldă și chiar câteva pături nu obține mântuirea, până când temperatura corpului începe să crească. Prin moarte bacterii, iar persoana începe să arunce în căldură pe măsură ce crește. Aici totul este clar. Și dacă oamenii sănătoși exterior merg la medic și a cerut să explice ce se întâmplă cu el. „Ajutor, sunt în mod constant merznu“. Motivul poate fi unul, așa că astăzi ne-am decis să ne oprim la această întrebare cu mai multe detalii.

De ce sunt în mod constant un motiv pentru care oamenii merznu tot timpul ingheata







caracteristici de gen

Să ne amintim de la care se poate auzi de multe ori astfel de plângeri? Asta-i drept, de la persoanele în vârstă. Toată lumea a văzut bunicile într-un sacou cald sau strat în afara vreme caldă. Nu este o surpriză, pentru că de multe ori te poate auzi de la ei: „merznu în mod constant“ Motivul pentru care se află în circulație slabă, care are sub motive de vârstă. Cu toate acestea, chiar și în rândul femeilor tinere este un fenomen mult mai frecvente decât în ​​rândul bărbaților. În acest caz, o astfel de stare este adesea percepută de caracteristicile individuale ale organismului, iar singurul sfat pe care este dat, este mai cald rochie. Cu toate acestea, rădăcinile pot minți mult mai profunde, și cu ei înțelegem astăzi.

clopot de alarmă

Poti rade la un om care insistă: „Sunt în mod constant merznu“. Motivul pentru acest lucru, cu toate acestea, nu poate fi, în dorința de a arăta moliciune și atenția lor. În același timp, trebuie remarcat faptul că foarte rar un simptom este o auto-manifestare a bolii. Cel mai adesea este un simptom al unor tulburări în organism. Dar aici este necesar să-și petreacă o mulțime de timp pentru a găsi adevărata cauză.

De ce sunt în mod constant un motiv pentru care oamenii merznu tot timpul ingheata

Ceai, baie caldă și șosete de lână

Ai venit vreodată acasă de frig, pentru o lungă perioadă de timp să se simtă frig în extremități? Ca în cazul în care sângele a încetat să circule prin ele. Acest fenomen este considerat a fi o opțiune normală. În unele cazuri, suficient pentru a lua o baie fierbinte, bea ceai și a pus pe haine groase, și revine la normal de stat. Mult mai interesant se pare, dacă vă aflați într-un mediu cald, tot nu se poate scutura sentimentul de răceala. În acest caz, ar trebui să vedeți cu siguranta un medic si spune-i: „Eu sunt în mod constant merznu“. Motivul poate consta în activitatea organelor interne, tulburări metabolice, și chiar dieta necorespunzătoare. Dar acest lucru ar trebui să înțeleagă de specialitate.

distonie vasculară

Boala misterioasa a carei cauza este psihosomatic. subliniază Ie duce la funcționarea defectuoasă a sistemului nervos autonom, și, la rândul său, declanșează o serie de procese fiziologice, pe care noi, în cele din urmă și să încerce să vindece. În special, dacă sunteți în mod constant picioarele reci, apoi să acorde o atenție la ceea ce se întâmplă în ce situații. Dacă aveți o întâlnire importantă, o excursie la principalul sau eveniment semnificativ, după cum vedeți la frigul ciudat prin corp, este foarte posibil ca aceasta este reactia ta la stres. Omul cu VSD poate, de asemenea, se plâng de probleme de tensiune arterială mică sau inima, el în mod constant congelare mâini, dar, de fapt rădăcina de probleme constă în instabilitatea la situații stresante.

De ce sunt în mod constant un motiv pentru care oamenii merznu tot timpul ingheata

Deficitul de fier sau anemie

disfuncție Hipotiroidismul sau tiroida







Și vom continua să vorbim despre ce oamenii sunt în mod constant congelare. Motivele ar putea consta in activitatea glandelor endocrine. În special, medicii sunt conștienți de faptul că lipsa de hormoni produși de glanda tiroidă, începe o serie de procese din organism, care modifică în mod serios activitatea sa. În special, există o slăbiciune, scăderea tensiunii arteriale, scăderea temperaturii corpului, precum și o scădere semnificativă a ratei pulsului.

Ca o consecință a acestui membrelor transpirație excesivă dezvoltate, dar în același timp, în mod constant înghețarea corpului, brațe și picioare nu au încălzit. Nereguli în diagnosticele tiroidiene endocrinolog bazate pe teste de sange si de prostata cu ultrasunete.

De ce sunt în mod constant un motiv pentru care oamenii merznu tot timpul ingheata

O reacție alergică la frig

La prima vedere, pare ciudat, dar fenomenul se produce. Mecanismele sunt declanșate mai multe altele, dar în general este același tip de alergie, dar este cauzată de o temperatură a aerului scăzută. Persoana care suferă de obicei este dificil să se încălzească, și nu contează cât de multe straturi de îmbrăcăminte este pus pe ea. După cum se poate înțelege că motivul pentru care este? În cazul în care, în plus față de membrul pe care îngheață în mod constant de spin, atunci este posibil ca acesta este cazul. În paralel, există o roșeață a pielii, crăparea buzelor și apariția umflarea sub ochi.

De ce sunt în mod constant un motiv pentru care oamenii merznu tot timpul ingheata

Erori de dieta

Transferul de căldură corpul nostru este puternic dependentă de greutatea corporală. În cazul în care greutatea dumneavoastră este normal, apoi sub piele există un strat subțire de grăsime, care reține căldura bine. Astăzi, cu toate acestea, femeile sunt dependenti de a pierde în greutate, este de multe ori se aduce la epuizare aproape. Recurgerea la diete stricte și programe de antrenament grevează ei înșiși, ei încearcă să ajungă la parametrii ideali, fără a ține seama de consecințele. Ca urmare, vin la medic cu plângerile: „Sunt în mod constant merznu asta cu mine?“. Dar totul este destul de simplu. Subponderali, lipsa de fier și iod - acest lucru duce la astfel de consecințe.

Boala Raynaud

Am găsit-o foarte des, dar aceasta nu înseamnă că acesta poate fi ignorat. Faptul este că, în acest caz, mâinile și picioarele sunt reci din cauza spasme care apar în capilarele mici ale extremităților. Originea acestei boli este necunoscut, și de multe ori cercetătorii au refuzat să-l elibereze ca o boală separat, având în vedere o astfel de manifestare a unui simptom al unei alte boli. Dar, cu dezvoltarea de medicament a acumulat suficiente date empirice pentru a înțelege ce boala cu adevărat independent, care are propria imagine clinică.

Boala Raynaud conduce la consecințe foarte grave. Acest lucru poate fi peeling degete și pierderea elasticității pielii, dar lucrul cel mai important - este intoleranță la frig. Persoana care nu experiență distractiv de activități în aer liber, schi, înot în mare. Acest lucru nu este surprinzător, în plus, că el a fost foarte congelare afara. Deci, de asemenea, procesul de rewarming este însoțit de durere severă. Mâinile și picioarele se umfla si se înroșește.

De ce sunt în mod constant un motiv pentru care oamenii merznu tot timpul ingheata

Ce se poate face

După cum am văzut, oricare ar fi motivul pentru care nu se află în centrul acestui fenomen - este conectat cu problemele capilare și a vaselor de sânge. Violarea alimentării cu sânge a țesuturilor poate fi într-o oarecare măsură corectă. Procedura nu este prea simplu, dar util. Pentru a nu expune organismul la stres sever, în primul rând este necesar de a face baie de picioare cu fierbinte sau de contrast.

Pentru a întări vasele de sânge, este recomandat pentru a merge la saună sau la baia de aburi. După sauna puteți înota într-un bazin rece, este, de asemenea, foarte bun pentru sănătate. Douches - o procedură din aceeași operă. Dar trebuie să ne amintim că orice astfel de eveniment - este stresant pentru organism și necesitatea de ao aborda cu prudență.

Abandonați obiceiuri proaste

Și în primul rând - este fumatul. Acesta este motivul pentru care mâinile și picioarele în mod constant simt rece. Și toate pentru că nicotina provoacă un spasm al vaselor de sânge. Cu cât mai repede te scapa de acest obicei, cu atât mai bine. Dar asta nu e tot. Încercați să limiteze consumul de cafea și băuturi alcoolice, precum și sifon. Acest lucru a crescut doar starea de sănătate a corpului, precum și a îmbunătăți în mod semnificativ starea de sănătate. Un pui de băutură recomandată sau carne de vită bulion înainte de a merge afară.

Nutriție și activitate fizică

Dieta ar trebui să fie plin, atunci nu va avea un deficit de fier si vitamina B12. Deci, pe masă ar trebui să fie întotdeauna caise uscate și stafide, nuci, rodii și făină de ovăz, dovleac și legume, salate de fructe proaspete. Nu uita de carne rosie si fasole, acestea sunt, de asemenea, bogate in fier. Dar, o atenție deosebită trebuie acordată fructe de mare. Pentru soiurile perfecte alimentare dumneavoastră roșu pește - somon și macrou, hering și păstrăv. Bogate în iod, ele duc la glandei tiroide normale. Vitamine si ceaiuri de plante, băuturi din fructe și băuturi din fructe crește circulația sângelui. Acesta este motivul pentru care au nevoie să bea în fiecare zi. Componenta finală - o activitate fizică. Încărcarea aveți nevoie în fiecare zi, este un element necesar de tratament.

De ce sunt în mod constant un motiv pentru care oamenii merznu tot timpul ingheata