De ce tatuaj dispare, plutește, devine albastru, tatuaj studio bun tatuaj

Despre culoarea tatuaj. Sunt adesea întrebat despre tatuaje negru și de ce nu este negru. și apoi negru, sau de ce ea a avut negricioasă, și a lui „albastru“, apoi alegeți una, apoi a plutit.


Așa că am decis să scrie un pic la ceva (nu toate) a căzut în loc.

Decolorarea tatuaj depinde de mulți factori. În special grosimea epidermei si client generat cantitatea de melanină din piele, adică, pigmentare. Absolut negru imposibil de atins. Deoarece ochiul percepe lumina reflectata de pigment. situat sub stratul de piele. Pigment negru oricum, dar cantitatea și adâncimea variază. Adâncimea adaptabilitatea condițiilor de depunere de pigment, adică condiționat ca maestru se simte pielea bine, procesul de sterilitate și de îngrijire în timpul procesului de vindecare. Dar grosimea epidermei poate varia de la o persoană la alta și chiar de locuri de pe corp.

ochiul nostru percepe doar o parte a spectrului luminii reflectate, deoarece la prima lumina trece prin piele, parțial filtrate celule, ci un material destul de intracelular, iar apoi este absorbită de pigment și numai o parte este reflectată, iar lumina reflectată trebuie să suporte în același mod, pielea este reabsorbit o parte a spectrului lumină. Apoi, avem aer o frontieră leather-, și dacă vă amintiți și să ia în considerare fizica de refracție, care are loc în timpul tranziției de la un material la altul, avem de ieșire este aceeași tenta albăstruie.Acum, există diferite culori, iar compoziția pigmentului în aceste vopsele este variată. Cantitatea colorantului umbră, adică, pigment este minimă. Cu cât și conturul de vopsea pentru a picta peste cel mai mare procent de pigment. Și prin aplicarea corectă a pigmentului depinde de corectitudinea realizării acestui obiectiv. Din cele de mai sus, există întotdeauna posibilitatea de a alege să aplice fie vopseaua să fie negru, dar va pluti. sau aplica o vopsea care nu fluctuează, dar palid. Eu recomand aceasta din urmă, pentru că este întotdeauna posibil să se facă o corecție.

În această nuanță percepție tatuaj poate schimba culorile de la sursa de lumină. Sub lumina artificiala, orice tatuaj arata negru. În plus, ochiul în sine este un instrument complex, poate afecta, de asemenea, percepția culorii, intensitatea culorii, numărul de culori percepute.

Deci, de ce este albastru? Odată ce tatuaj se face și numai doar curățate. Ai stratul inițial al epidermei nu este de 100%, dar în funcție de prejudiciu, de exemplu 70%. Aceasta este aproape o treime din tatuaj mai luminos decât în ​​cazul în care epiderma a fost complet restaurat. Dar cunoașterea de epidermă practica medicala tinde sa se recupereze, chiar dacă aveți doar 4% din celule. Acum, să presupunem că 70% din celule disponibile sunt divizate și redus la cel mult 100%, apoi se dovedește că disponibile în piele pigment este incrementată cu volum și 100%, respectiv, a unui pigment existent (convențional) obținem în recuperarea de 70%.

Asta pe scurt despre pigment albastru. În același timp, eu nu voi vorbi despre pierderea reală în timpul vindecării, cu procesul de fagocitoza în vindecarea, schimbările legate de vârstă, influența ultrofiolet, calitatea pigmentului în sine, intensitatea circulației în diferite zone ale pielii densității pielii și unele caracteristici ale aplicației.