De ce un copil musca unghiile sale și cum să vindece ce să facă

Degetele presara piper amar, unghiile freca săpun economice maro, a pus pe unghii amar medicale manichiura - sfaturi de pe Internet, cum să intarca copiii roaderea unghiilor, veți găsi o mulțime.De ce un copil musca unghiile sale și cum să vindece ce să facă

Astăzi la site-ul „frumos și de succes“ a femeilor, considerăm cele mai eficiente metode pentru copii și să încerce să înțeleagă motivele pentru care un copil mușcă unghiile.

De ce nu poate musca unghiile lui?

Înainte de a căuta cel mai bun mod de a ajuta copilul de unghiile nu musca, uita-te la motivele pentru care acest lucru nu se poate face.

 • În primul rând, este urât. cutie Rasfatata: cui „cade“ în adâncuri, ea devine foarte scurt, îngust și urât. Cu cât fiul sau fiica va fi musca unghiile sale, cu atât mai rău degetele lor vor arata ca atunci cand copiii sunt mai mari.
 • În al doilea rând, este periculos pentru sănătate. In jurul unghiei apare inflamate si role barb dureroase. Rănile deschise pot pătrunde cu ușurință să apară pustule infecție. În plus, atunci când copiii sau adulții musca vârfurile degetelor, apoi mânca-le pe toate, adică sub unghie. Acest lucru poate duce la o serie de probleme de sănătate, de la tulburări intestinale banale și terminând cu destul de aceleași probleme grave cu tractul gastro-intestinal.
 • În al treilea rând, copiii pot avea probleme cu dintii lor: au curățat smalțul, iar dintii devin foarte sensibili. De asemenea, copiii care mușcă în mod constant unghiile lor pot fi rupte musca.

Rating-ul dintre cele mai populare metode

Întrebarea cum să intarca un copil musca unghiile sale pe mâini, pe forumuri au discutat foarte des. Acest lucru sugerează că problema cu care se confruntă multe familii, și metoda universală, care este ideal pentru toate nu există.

Vă oferim o listă cu cele mai populare moduri pentru cei care doresc să se intarca, dar nu știe ce să facă în cazul în care un copil mușcă unghiile.

Copiii sub 10 ani vor apropia ...

Convențional, tehnici pentru a ajuta la rezolvarea acestei probleme, vom împărți în două grupe:

 • modalități de a ajuta copiii mici;
 • metode care pot ajuta sa scape de obiceiul de copii adolescenți.

Este important ca un copil în momentul de a scăpa de acest obicei a fost aproape de unul dintre adulți, care vor monitoriza procesul. La un moment în mâna copilului se va întinde în gură, acesta trebuie să fie oprit: timpul pentru a da puzzle-uri sau alte jocuri pentru a ocupa mâinile.

Unul dintre prietenii mei se confruntă cu această problemă, atunci când fiul ei a fost de 4 ani. El a început să ronțăie toate unghiile de sânge. Se simțea rău pentru degetele la frotiu de muștar sau piper. Ochi prins accidental o floare de aloe. Ea a decis să-l încercați.

A fost nevoie de doar 5 zile la un copil care a fost de 4 ani, am scăpat de acest obicei. Apropo, în acele zile în care nu au mers la grădiniță, și împreună au fost tratate la domiciliu. De ce împreună? Pentru că mama mea pentru compania cu fiul său, de asemenea, pătat mâinile lor suc de aloe.

Cererea în Internet despre ce să facă în cazul în care un copil este în mod constant de mestecat pe unghiile, primul lucru pe care îl va găsi - este sfatul pe care trebuie să se răspândească pe mâini cu ceva amar sau gust neplăcut. săpun de plumb și ardei iute și muștar uscat. Cum ar fi, trage degetele amare în gura lui - toate de vânătoare vor dispărea imediat.

această metodă poate fi lucrat. Dar dacă este potrivit pentru copii mici?

Într-un fel, nici unul pe forumuri nu menționează faptul că copilul, trăgând mâinile sale, piper uns și săpun în gură sau frecarea a ochilor, poate provoca arsuri ale mucoasei.Ne-l dorim? Nu vom recomanda aceasta metoda pentru cei care caută un bun și mijloace sigure pentru a combate acest obicei dăunător. Chiar dacă această metodă a fost încercat de-a lungul anilor de bunicile noastre, trăim în lumea de astăzi, în cazul în care există mai multe metode loiali.

Efectiv!

Cele mai multe comentarii pozitive am constatat că ușor de dezvata copiii de obicei în cazul în care o manichiură, acoperind-o cu un tratament special de vopsea. Coana spun că mulți copii nu mai doresc să tragă unghiile în gură și mesteca pe ele, pentru unghii are un gust foarte amar.

Această metodă, în opinia noastră, adecvate pentru copii de vârstă preșcolară. Dar copiii mai mari doar să le mănânce lac amar, apoi unghiile de ronțăit continuă. Aceasta este, de asemenea, această metodă este potrivită nu pentru toată lumea. Este de remarcat că acest lac este sigur pentru sănătate. Puteți să-l cumpere de la o farmacie. Acesta este transparent, are o bază amară, iar structura este în siguranță.

Multe fete de la care doresc să tragă degetele în gură poate ține frumos manichiura luminoase. ca mama mea! Mamele fete care a contribuit la a scapa de un obicei prost manichiură frumoasă, susțin că această metodă funcționează cel mai bine, dar trebuie să faci o manichiură în mod regulat o dată pe săptămână, sau obiceiul ar putea reveni.

Scoateți lac de unghii, fără mijloace necesare acetonă, astfel încât să nu dăuneze unghiile copiilor.

Metodele de mai sus pot fi atribuite în condiții de siguranță la eficient mod de a combate acest obicei dăunător, dar nu le pot suna prea universale. Nu este tot ce ajută.

De ce adolescenții musca unghiile lor?

Să presupunem că, copiii mici nu înțeleg încă de ce copilul nu poate musca unghiile sale. Dar de ce copiii din adolescenta? Ei vor ști cu precizie consecințele. A se vedea, motivul pentru care se află în subconștient, iar noi nu sunt întotdeauna în măsură să controleze acțiunile lor. Pentru a ajuta la copil mai în vârstă dezvăța acest obicei, este important să se înțeleagă motivul pentru care el o face?

 • unghiile de ronțăit în adolescență - acesta este un semnal de anxietate. Deci, copiii se calmează. Cel mai adesea, adolescenții sunt trăgând degetele în gură, atunci când sunt nervos (înainte de încercare, în fața unui test, înainte de o conversație importantă, etc.)

Pentru mai multe informații despre motivele pentru care un copil sau un adult muscaturile unghiile sale, site-ul sympaty.net de sex feminin a spus în articol Cum sa scapi de obiceiul de a musca unghiile sale.

Cum pentru a ajuta? Aliații Devino!

Avem nevoie de a crea motivație - pentru a transmite la adolescent de ce sa muste si musca unghiile periculoase pentru copil la această vârstă, pentru a arăta ce se poate întâmpla cu cuie într-un an sau doi, în cazul în care nu eradica acest obicei. Cum de a face acest lucru?

 • Asigurați-vă că pentru a urmări starea de manichiura. În cazul în care cuiul este bine bordurate, fără bavuri, adolescentul va fi mai puțin tentat să ceva podgryzt sau tăiați. Pentru copii cu probleme manichiura o dată pe săptămână ar trebui să fie obligatorie.

Si ai nevoie de o manichiură și fete și băieți, explicându-le că aceasta este, în primul rând, procedura de igienă.

Comutator!

 • În cazul în care adolescentul a dat seama că acest lucru nu se poate face, dar este dificil de a eradica obiceiul, ar putea ajuta la următoarea metodă. Trageți pe încheietura mâinii o bandă subțire de cauciuc, și de îndată ce dorința de a trage mâinile în gura lui, el trebuie să înceapă pentru a derula guma sau întârziere făcând clic pe brațul în sine. Asta este, încercați trecerea de la un mișcări compulsive (ronțăie o unghie) la celălalt, nu este la fel de dăunător pentru sănătate. In schimb guma poate purta o brățară cu margele, care pot fi la fel.

Când aveți nevoie de ajutor profesional?

În cazul în care motivul pentru care o astfel de stare de profundă și nici o metodă nu a funcționat pentru copilul dumneavoastră, problema trebuie rezolvată cu un psiholog, care poate ajuta la determinarea cauzei de ce un copil nu poate scăpa de obiceiul de a unghiilor cozilor și ce să facă în acest caz.

Stabili dacă ajutorul profesioniștilor din domeniul sănătății mintale au nevoie, te ajuta un chestionar mic. Dacă aveți de 3 răspuns pozitiv, este probabil să intarca fiul sau fiica de la musca unghiile fără nici un fel de asistență profesională nu primiți.

 1. Copilul nu doarme bine si de multe ori se trezește?
 2. El vorbește repede sau invers se închide în tine?
 3. Dacă este ceva enervant-l elevii se dilata?
 4. El se face rău când deranjat? (De exemplu, le puteți ciupi pentru a lovi?)

În caz de răspuns pozitiv, cel puțin 3 întrebări este o tulburare neurologică - tulburarea obsesiv-compulsiva (mișcare compulsivă). În acest caz, copilul nu este în măsură să controleze dorința de a ciuguli o unghie. Semnalul vine de la creier. O mână ajunge în gură, pentru că semnalul a fost primit.

Aveti nevoie de ajutor unui psihiatru, care va ajuta să alegeți un regim eficient de tratament. Medicul va elimina anxietate medicamente inutile: antidepresive sau anticonvulsivante (anticonvulsivant). Dar să le numească, fără o consultare prealabilă cu medicul este imposibil. le selectează doar de specialitate.

După cum puteți vedea, modalități de a scăpa de acest obicei set. Uneori chiar au nevoie de ajutor psihiatric. Este important să se înțeleagă ceea ce face un copil face acest lucru? Fie că în spatele acestui motiv psihologic? În cazul în care un copil este fericit și în toane bune, se simte perfect, și el a fost la fel ca roaderea unghiilor, noi credem că aceste modalități de a face cu acest obicei va ajuta să rezolve problema.

Sănătatea copiilor noștri!