De ce un om pleacă după primul sex trei motive comune

De ce un om pleacă după primul sex trei motive comune

Cu multe fete, există situații în care un om care caută de sex, iar a doua zi ca „dispărut misterios“. Acum știi de ce acest lucru se întâmplă.Te-au urmat pe tocuri de săptămâni, încărcați cu cadouri și flori face o surpriza placuta, a fost atent și a arătat un interes real, iar după primul sex dispărut? Aceasta este situația coșmarurile fetei, și, din păcate, în viața reală se întâmplă destul de des.

Pentru a înțelege situația, trebuie să fie un psiholog, sau pur și simplu cere oamenilor de ce este că a făcut site-ul Tango-ul. Ești gata să înveți adevărul? Apoi, mergeți mai departe.

Cele trei cele mai frecvente motive pentru care oamenii dispar după primul sex:Primul motiv se datorează științei este foarte simplu: dupa sex o femeie a crescut nivelurile hormonului oxitocina (hormonul fericirii), in timp ce imbratiseaza domoale si saruturi nivelurile inferioare de testosteron la barbati. Subconstient om vrea să facă ceva util (brutal, masculin), numai pentru el însuși, pentru a ridica același nivel de testosteron, deci dispare în căutarea de confort.

Acest caz descrie o situație în care un om nu se simte atașamentul emoțional femeie. Cu alte cuvinte - un bărbat a primit ce a vrut, și a continuat cu privire la afacerea lui.

Când un om se găsește în pat cu o femeie prea devreme (probabil, el a fost nici măcar nu contează pe faptul că acest lucru se va întâmpla atât de repede), el are un sentiment de vinovăție pentru ceea ce el folosește corpul unei femei. Da, femeia a mers la acest mod voluntar, și probabil că vor sex mai puțin, dar în subconștientul oamenilor stabilit de vierme, care este în mod constant în șoaptă: „Nu folosiți corpul ei, și totuși nu-ți pasă de sufletul ei“

În dimineața următoare, un om dispare, și mai des decât oricând.

3. I-ai dat prea mult

Bărbații de cuceritorii natura, ei rareori se încadrează în dragoste atunci când o femeie se prezintă el pe o farfurie cu un platou de aur.

Un bărbat se îndrăgostește înainte de sex, nu după. Dacă el crede că și-a câștigat dreptul de a fi cu tine, el este sigur pentru a profita de acest drept și la stânga. Dacă el a primit un efort ce anume nu a cerut, comportamentul său este evident - scurgere.