De ce un om ține departe după sex

Situația este, probabil, familiară multora: după ce partenerul sexual se îndepărtează evită mangaieri suplimentare, cum ar fi închis în sine. Uneori provoacă resentimente femeie sau iritații. Dar să încercăm să înțelegem de ce el face ...Pentru femei, cea mai ofensiva este comportamentul omului poate fi cazul, în cazul în care a fost prima lor comună, experiența sexuală. Mai ales în cazul în care patul a fost precedată de cadouri de curtare lungi. Apoi, simțind că un om, după ce a atins partenerul său a pierdut în interesul devine de nesuportat, și este puțin probabil ca această conexiune poate fi viitorul. Dar nu este exclus că cuvântul „viitor“, într-o anumită măsură, este comportamentul soluție de oameni după contactul sexual.

Care sunt motivele pentru o femeie să fie cu un bărbat în pat, gândindu-se că ei au un viitor comun? Potrivit sondajelor de opinie, marea majoritate a oamenilor în vârstă de 35 până la 45 de ani, care leagă contactul cu o femeie, în primul rând are drept scop sexul trecător cu ea. O astfel de atitudine față de partener și omul nu se schimbă în mod direct în timpul actului sexual. Și de aceea, după un contact intim pentru mulți dintre ei, este important să se sublinieze existente între el și distanța femeie. Doar câteva sunt în căutarea dincolo de primele iubitorii de întâlnire și sunt gata pentru o relație mai mult sau mai puțin de durată.

La femei, opusul este adevărat. Într-adevăr, proximitatea imediat după prima dată, ea poate conveni, pe baza acelorași motive ca bărbații - să se distreze sau pur și simplu pentru că nu mai aveau sex. Asta e doar atunci când o femeie este în pat, evaluarea ei a situației se poate schimba în mod dramatic. De multe ori, pentru că nu mai este o satisfacție trecătoare a dorinței sexuale, iar actul este mult mai semnificativ. Într-un fel o femeie poate înțelege. Mai ales atunci când vine vorba de încredere în natura, vulnerabile la un contact iubitor asociat cu izbucniri emoționale profunde. Dar, așa cum pentru acest om? În opinia sa, orice obligație de partener, el nu a luat, indiferent cât de bun a fost sexul lor. De aceea, doresc distantsinirovatsya dupa sex - un fel de depozit a frontierei, în spatele căreia un om păstrează propria independență și libertate.

Cum de a evita conflictele?

O modalitate de a te proteja de posibile psihologi resentimentul ia în considerare întâlniri sexuale cu omul Amanarea nefamiliare pentru atâta timp cât posibil. Și chiar dacă un om va persevera. Trebuie să ajungi să-l cunoști să înțeleagă ce vrea cu adevărat - să efemeritatea contact sau la o conexiune de durată. Și pentru a clarifica situația, o femeie are nevoie să se dea un răspuns clar la întrebarea, ce se așteaptă de la relațiile viitoare. Are potrivi cu o scurtă relație fără obligații reciproce sau este în așteptare pentru un scenariu complet diferit? Destul de răspunsuri sincere la această întrebare, dacă numai extrem de important, deoarece de ele depinde în mare măsură de starea morală în continuare a femeii. Dacă de mult speranța că nu se alimentează cu ea destul de mulțumit propus om împovărătoare, construită exclusiv pe contactul sexual, prin urmare, alegerea partenerului a avut dreptate. Dar când, în ciuda unor îndoieli cu privire la intențiile de viitor ale bărbaților, ea încă decis să împartă patul lui, lasa modificările pentru ei înșiși.Cu toate acestea, dacă aveți femeia o modalitate de a se proteja de posibile resentimente după un astfel de sex?

Experții spun că există.

Abia simțit de răcire de către un partener, în orice caz, este imposibil să arate sensibilitate și afecțiune, dorința de a continua actul iubirii. Chiar dacă nu va fi ușor, acesta ar trebui să arate detașamentului. Orice acțiuni sau cuvinte, nu trebuie să arate un interes în relațiile ulterioare. În orice situație dată, chiar ar trebui să renunțe la a propus următoarea zi la revedere. Este posibil ca o parte a omului o astfel de propunere - o mutare forțată, și, de fapt, el nu aspiră la o astfel de numire rapidă. Pe marea majoritate a sexului puternic, această tehnică are efectul scontat: ei încep să vadă în partener nu este doar un obiect pentru a satisface dorințele lor sexuale, și multe altele.

Dar acest sfat este valabil atunci când sunt aplicate celor care sunt încă de la începutul relației lor. Ceea ce va fi este greu de spus. Este posibil ca sexul doar timpurie va deveni pentru ei o bază solidă. La urma urmei, se întâmplă, de asemenea, că, probabil, la prima vedere, este clar cine va fi partenerul tau pentru mulți, mulți ani de acum încolo.

Dar dacă partenerii au legat deja o relație de dragoste și deodată un om a fost despărțit în momentele cele mai intime de comunicare cu femeia?

În primul rând, nu ar trebui să sari la concluzii. Răcire bărbați după sex nu înseamnă că atitudinea lui față de partenerul sa schimbat. Nu este exclus ca el încă o iubește, se confruntă cu cele mai multe sentimentele ei de licitație. Atunci ce este motivul? Poate că se află în oboseala elementară de sex masculin. condițiile tensionate, nervoase la locul de muncă, probleme financiare, în cele din urmă, exercitarea excesivă - acestea sunt doar o listă foarte scurtă de motive pentru oboseala bărbați. Sexul, după cum știm, de asemenea, impune aplicarea unor eforturi considerabile. Mai ales în cazul în care partenerul este exigent în pat. În acest caz, înstrăinarea omului imediat după terminarea actului sexual este normal în termeni de fiziologie și psihologie fenomen. Organismul necesită o pauză - fizică, psihologică și morală. Cel mai bun loc pentru acest lucru, cu excepția unei evadare temporară, în sine, probabil, nu va găsi. Și apoi femeia să fie ofensat, indiferent de ce. Un pic de răbdare, înțelegere și sensibilitate - și în curând un om ar fi același partener receptiv și grijuliu.

Dar există un lucru mai mult - vârsta. Nu este un secret că, în timp corpul uman se schimbă, și cu care a manipulat recent probleme, acum devine provocarea. sexul frecvente - lotul tinerilor. În pauzele de vârstă mijlocie și mai în vârstă în relații sexuale pot fi destul de mare. Prin urmare, răcirea la partener cu o dată după sex nu au putut fi luate în considerare aplicarea deliberată a insulte. La fel ca acel moment a ordonat.

Cu toate acestea, ca o femeie să facă atunci când un om după distantsiniruetsya sex și acum și apoi se uită la ceas?

În toate probabilitățile, forma universală a comportamentului într-o astfel de situație acolo. Poate indiciul constă în faptul că cele două părți, atât de sex masculin și feminin - ar trebui să fie un pic mai atent și sensibil la unul pe altul. Și apoi motivul pentru insultele reciproce vor fi mai puțin.

Vă recomandăm:

6 luni consultări nelimitate
Consultare nici o limită privind durata și numărul de apeluri. Mai puțin de 1 rublă / min, cele mai mici preturi din lume! Oferta unica numai yalubima.ru
Cost - 51.000 ruble.

Servicii de informare publică a contractului-oferta


cerere
un contract de ofertă publică pe
asigurarea accesului la sisteme software și hardware pentru furnizarea de servicii de consultanță