De ce unghiile de la picioare înnegrite, lumea unei femei

De ce unghiile de la picioare înnegrite, lumea unei femei
Foarte des se poate observa că mulți oameni unghiile de la picioare înnegrite. În multe cazuri, acest fenomen are loc din motive necunoscute. Deci, din cauza a ceea ce se întâmplă?Experții au identificat două cauze principale ale acestei probleme. Unghiile de la picioare rândul său, negru, din cauza rănilor de orice complexitate și putere, precum și din cauza bolilor asociate cu ciuperca.

Accidentări ca cauza înnegrire

Nu este ușor de crezut, dar cele mai multe motive raspatronennaya traumatizat unghiile - acest pantof. Fiecare dintre noi este învățat în mod constant că pantofii trebuie să alegeți cel puțin o jumătate de dimensiune mai ferm fixați-o pe picior în timp ce șireturile strâns de vânzare legată.

De obicei, principalul motiv pentru care înnegrit unghiile de la picioare, există diferite incidente care provoacă sângerări la nivelul unghiilor. Prin urmare, în timp ce există durere.

Dacă ați simțit brusc o astfel de durere, nu ar trebui să trageți și nu iau calmante, care doar câteva ei ar neted. Consultați imediat un medic, care de ajutor va rapid și precis. Foarte des, în acest caz, medicul face o mică gaură în placa de unghii și prin ea se indeparteaza acumulat lichid de acolo. Această operație durează 10-30 de minute, așa că nu trebuie să se teamă de bisturiu, deoarece această metodă este, în acest caz, una dintre cele mai bune.boli fungice, ca factor, din cauza care unghiile înnegrite

boli micotice - este mai puțin dureros, dar mult mai greu pentru a elimina cauza unghiilor schimbă culoarea. Este demn de remarcat faptul că aceste boli are mai multe.

Rubromikoz și trihofitia sunt tipuri cele mai raspatronennymi de boli care duc la înnegrire a unghiilor. Pentru a le prinde, puteți chiar accidental, prin vizitarea saune, bai, piscine. În practică, se pare foarte neplăcut, deoarece unghiei își pierde culoarea naturală și devine aproape negru.

Dacă au apărut doar cea mai mica suspiciune de ciuperca unghiilor, este necesar să se apeleze la mai mulți absolvenți. La urma urmei, numai el va fi capabil de a face un diagnostic corect, de a numi tratamentul necesar pentru a preveni dezvoltarea unor boli fungice.

În cazul în care înnegrit unghiile de la picioare, cel mai bun mijloc de luptă - este o constantă de îngrijire a unghiilor și prevenirea bolilor diferitelor picioare. Purtarea pantofi de bună, respectarea normelor elementare de igienă, controale regulate cu medicul dumneavoastră va ajuta la păstrarea frumusetea unghiilor.

Citește mai mult:

  • lac de unghii antifungic

infecții fungice ale unghiilor numit onicomicoză. Aceste boli sunt foarte frecvente în rândul populației. Micoza unghiilor provoacă distrugerea totală sau parțială a unghiei. În plus față de estetic.

  • Ce se întâmplă dacă el conduce la unghii pe de o parte

    Multe femei, după procedurile de manichiură răni pe brațul lui. Ce faci dacă se execută în sus unghii pe de o parte? Ajuta remedii populare, în cazul în care rula până la unghii pe o parte pentru a elimina astfel de n.

  • Ce se întâmplă dacă înnegrit unghie pe un picior

    Chiar și în cele mai vechi timpuri cu privire la starea de sănătate a organismului judecat de cuie. Culoarea dreaptă a plăcii de unghii - roz pal. unghii sănătoase solide și netede. Dar există cazuri când unghiilor negru.