De ce unghiile de la picioare rândul său, negru

Când unghiile de la picioare rândul său negru, nu numai frumos, dar uneori nesigur.

Unghiile nu dau numai aspectul estetic al picioarelor noastre, dar ele sunt, de asemenea, o oglindă a sănătății.Ca și culoarea unghiilor poate fi judecat mult.

unghii Ideal si sanatoase au o culoare rozalie, ele sunt solide și netede. Unghii de frumusețe depinde în mare măsură de ceea ce mancam, cum să aibă grijă de ei, dacă vom alege pantofii potriviti si ciorapi.

Dar, din păcate, chiar dacă suntem într-un stil de viață sănătos, în mod constant să efectueze îngrijirea unghiilor cosmetice, uneori, ei încă își pierd frumusețea lor, strălucire și schimbarea culorii. De ce a transforma negru unghiile de la picioare?

Cea mai simpla cauza innegrirea unghiilor este hemoragie subungual, care poate să apară din cauza unei accidentări, și cu un deget de frecare constantă pe peretele frontal al încălțămintei.

Cel mai adesea unghiile de la picioare rândul său, alergători negru, care aleargă maratoane lungi. Probabilitatea de a avea unghii negre - este pantofi înguste, precum și umflarea picioarelor în vreme caldă.

Pentru a preveni închiderea la culoare a unghiilor,

Încercați să luați pantofii la dimensiunea podelei este mai mare

tăiați în mod constant unghiile,

poarte șosete, de exemplu, din poliester, este bine umezeala este îndepărtată,

și strângeți bine șireturi sau curele, piciorul nu stea.


În cazul în care unghiile de la picioare rândul său negru, solicitați imediat asistență medicală, deoarece poate vorbi de purulente.

Hemoragia poate dura mai multe luni. Dar, dacă doriți, medicul poate elimina sângele de sub unghie. Pentru aceasta, el străpunge cuiul cu ac steril și sângele iese. Această procedură întreg este complet lipsit de durere. Dacă veți continua să poarte pantofi incomode, starea totala de unghii se poate deteriora.Schimbarea culorilor unghiilor poate indica o boala fungica a picioarelor.

Pentru a le captura este foarte simplu, dacă vizitați piscine publice, saune, bai, fara a purta singure pantofii în ele. Cel mai adesea, unghiilor deformare observate în Trichophyton, Microsporum, și rubromikoze crusted pecingine.

De exemplu, atunci când trihofitii unghiilor își pierde luciul, și se schimbă culoarea de la roz la gri. Cuiul poate fulg și se năruie, și mai departe transforma într-o masă murdară galben.

Când rubromikoze unghiilor își schimbă culoarea gri, dar forma sa rămâne neschimbată.

Infecțiile fungice ale unghiilor de la picioare rândul său negru, se poate transforma, de asemenea, galben și mai puțin probabil să cumpere maro.

boli micotice, pentru a efectua auto-tratament nu este recomandat. Numai un medic poate diagnostica corect problema și de a găsi un tratament corect.

Nu trebuie să uităm despre măsurile de siguranță.

În primul rând, vizitarea locurilor de stațiune publice, încercați să nu meargă desculț.

Acasă, în mod constant să efectueze curățarea dezinfectare, nu numai în baie, dar, de asemenea, în apartament ca un întreg.

Acordați o atenție deosebită la baie, sau suflet, bai saltelele sau grătarele.

Purtați doar pantofii, folosiți numai propriile lor articole de toaletă.

Culoarea unghiilor poate încă vorbi despre boli ale corpului.

unghiile albăstrui vorbește despre boli de inima sau de circulatie proasta.

De asemenea, circulația slabă spune unghiile galbene.

Ai nevoie pentru a vizita un gastroenterolog în cazul în care unghiile cumpărate de culoare alb-albăstruie.

culoare verzuie la baza unghiei degetului mare indică probleme digestive.

Brown vorbește despre boli asociate cu un exces de fier in organism.

pete galbene pe unghii - un semn de o tulburare a creierului, și pete galben - o încălcare a metabolismului grăsimilor.

Lăsați toate aceste cunoștințe vă va ajuta să se consulte în timp util un medic. Rămâi sănătos!

Întotdeauna a ta „site-ul web pentru femei.“