De ce vis de copii 2

Există mai multe explicații snyaschimsya copii. Cele mai multe dintre toate - este o reflectare a dorințelor și sentimentelor tale altora. Dar există și alte interpretări de vise despre copii. Luați în considerare câteva vis-cărți și să încerce să înțeleagă ce visul copiilor.De ce vis de copii 2

Visul Miller. De ce visul unui copil.

 • Dacă ați avut un mic, râs copii, atunci în curând veți obține un mare succes. În casa ta va fi confortabil. Problemele tale curente vor fi rezolvate în curând.
 • pacienți copilul dumneavoastră snyaschiysya este sănătatea copii puternic în viitor. Nimic nu este mai periculos decât rece comune nu va fi. Dar vei fi întotdeauna pentru el să vă faceți griji fiecare detaliu.
 • Dacă visul unui copil care face temele, atunci familia ta va avea pace și ordine. Dacă visul unui copil adult care transportă un sac sau servietă, planurile tale devin realitate, și ar trebui să realizezi ceea ce ai în minte.
 • moartea unui copil în vise avertisment nenorocirile care vin peste tine și familia ta în curând.
 • Copilul în lacrimi vesteste relațiile tensionate cu familia si colegii. Pregătiți-vă pentru ceea ce va fi împotriva ta complot.
 • Snyaschiysya fericit si vesel copil joaca cu tine în cutia cu nisip înseamnă a vă atinge obiectivele. Acest lucru se aplică atât obiectivelor din domeniul comercial, și în afacerile de dragoste.

Interpretare vis Lofa. De ce vis de un copil?

De ce vis de copii 2

De ce să se retragă copiii? Răspunsurile din cartea vis de Vanga.

 • Snyaschiesya copii mici înseamnă o mulțime de probleme în viața ta. Cu toate acestea nu sunt esențiale, dar ele trebuie să fie rezolvate treptat.
 • Dacă snyaschiysya copil este tine, atunci ar trebui să se gândească la comportamentul său. Ai un comportament inadecvat față de alte persoane. Trebuie să fii mai responsabil.
 • În cazul în care copiii sunt plâng în somn, vei fi în curând un eveniment trist. Încercați să-și petreacă mai mult timp pe rudele. Unele dintre ele ar putea deveni în curând bolnav.
 • Dacă ați avut un copil bolnav sau copii cu dizabilități, atunci ar trebui să renunțe la obiceiurile proaste. Ele vă pot provoca mai mult rău în zilele următoare.
 • Dacă visul de copii care se joacă cu tine, astfel încât activitățile și hobby-uri le-ați încetat să se întâlnească și subconstient încerci să te inspira la ceva nou.

De ce vis de copii 2

Interpretare vis Tsvetkov. De ce vis de un copil?

 • Dacă visezi te sărut copilul, atunci esti calm și nu ai nimic alarmant. Probleme în continuare pentru a obține petrecerea ta.
 • Dacă visezi bate pe copii, ca și în cazul în care dintr-o dată cum ar suna, vă așteaptă pentru a avea succes la locul de muncă. Ideile tale prind viață, și să aducă profit.

De ce vis de copii 2

Interpretare (valoare) Copii Sleep

Daca visezi ca te joci cu copiii, Horoscop spun că te iubesc sunt în așteptare pentru fericire și succes.

copii sănătoși prevesti noroc, o căsnicie fericită și familie puternică.

Copii mici sau copii de vis - cărți de vis interpreta ca un semn de speranță bună și realizarea tuturor visele devin realitate. De asemenea, copii mici, într-un vis poate însemna probleme.

Pentru a vis de copii strigînd, atunci vei trăda cei mai apropiați oameni ai încredere cel mai mult. Crying copii - un semn de înșelăciune și trădare.

Pierderea unui copil într-un vis sau vis al copiilor morți, sau copilul dumneavoastră a fost înecat - un semn de înșelăciune și trădare.

Visele de copii scăldat sau copii în apă - înseamnă că aveți planuri mari pentru viitor, va fi capabil să pună în aplicare.

Arunca copilul într-un vis - planurile tale proiectate nu vor deveni realitate.

Visat copii murdari sau visul copiilor urât - la durerile și dezamăgirile, probabil, va fi înșelat.

Adoptarea copiilor într-un vis - cărți de vis interpreta ca împlinirea tuturor viselor tale sa devina realitate.

În cartea noastră de vis puteți afla nu numai despre ceea ce visează copiii, dar, de asemenea, cu privire la interpretarea valorilor multor alte vise. În plus, veți afla mai multe despre ce înseamnă să vadă copiii într-un vis on-line de vis Miller.

vis pentru copii? Spune-somn!

A se vedea. De asemenea, în cartea de vis

Visat că am fost așezat în apartamentul meu cu prietena mea, am auzit un zgomot la ușă, am alerga, mă uit prin vizeta și am văzut un mic pisoi în vestibul, deschide ușa, luați mâinile și se dovedește că un copil. (Cel mai probabil este o fată, pentru că costumul era alb și galben). Și în vis am decis să-l păstrați))) Ce înseamnă acest vis. Multumesc anticipat!

Am visat că am fost difuzate pe scări, și apoi a început să sară cu ajutorul unei bare de mână pe o scara la alta (chiar in fata), sentimentul a fost că am fost de la cineva fugă. Și apoi am văzut un fluture, era roșu și mi se părea că am văzut-o, în Galway se gândeau „fluture sângeroase, fluture sângeroase“ și așa de multe ori. Apoi, mă opresc la vederea faptul că fluturele este infuzată în copil și devine translucid, a văzut fața ei, el stătea cu fața la ușă. Ce înseamnă.

Mă duc pe drum și a vedea dintr-o dată o mulțime de copii. dadavyat Masha curaj lor înțelepciune și creierul, m-am întors și am văzut un tip care le bate. Și ei erau ca zombi alerga la fluaj să nu moo. Am început să fugă, dar el ma Bijan și au țipat că l-am ajutat. Dar l-am lăsat.

Sora mea a dat naștere unei fiice în realitate! Și am vis un vis pe care am venit să viziteze sora mea și vzal fiica ei pe mana! Fiica ei a fost o lună! Asta poate oznachat

Soțul meu vis civil ca kataetsya fată străină pe bicicleta trohkolesnom copiilor mici abordat la acesta și copilul govarit.skoro zabirut adăpost. (sau ceva similar). Dar în viața reală nu avem ditey comun, și el.

vis, ca și cum mă duc la spital (copilul nu poate aminti a fost sau nu) fura copilul altcuiva, care este situată pe masă. La acasă, am uitat despre asta, și când cred că copilul foame, el a fost foarte emaciată. Încep cu disperare să-l pregătească să mănânce, dar am totul merge bine cu ea. În final, aș încă hrănite și să-l vezi dormind dulce. Ce face acest vis

Am visat că copiii mei vin la mine, a deschis ușa, am văzut că fiica unui subțire, albastru pal deja. și fiul în picioare lângă era într-o stare normală. Un alt a avut un vis pe care îl întreb pe fiica mea ruj, ea îmi dă, și compar cu ea și spun acest om, vedeți această nuanță de roz, și am roșu, astfel că ea nu era vinovată. Prin modul în lumea reală, sunt încrezător că fiica mea mi-a trădat.Alo Am visat că nepotul meu, pentru prima dată a ieșit și a fugit, cu toate că, în realitate, el încă nu poate merge.

Buna ziua! Am visat că kupaetsya meu copil într-o groapă plină cu apă pentru ce?

Am visat 01/19/15, doi copii, cel mai mare băiat de șapte ani, o fetiță în vârstă de 3 ani, soțul meu, prietenul meu de viață, înainte de câteva zile în urmă, a visat că ea a născut un fiu! Ce înseamnă acest lucru?

Am visat de joi până vineri, de la 14.01.16 la 01.15.16 I cu un bărbat necunoscut în barcă scoate din partea de jos a estuarului după cum am înțeles, sau pe mare utoplenits două fete într-o rochie albă, o persoană care nu știe, nu-mi mai amintesc ei în mod corespunzător, amintiți-vă că a doua persoană le avem pentru o lungă perioadă de timp hiccupped, dar nu am văzut, au fost rupt, putem spune că le-au târât în ​​barcă urcă cu ea, doar sa aplecat, a fost al treilea voce, cerând ajutor cum ar fi, astfel încât să facem somn, dar ei utoplenitsy erau deja morți. apa era limpede, când am scos una din fetele de la partea de jos a monedelor fierăstrău de nisip, și, ca dragotsennysti dacă memoria servește. poomogite te rog! foarte îngrijorat, pentru că visele sunt vise, dar rareori spun atât pe bună dreptate .. ((

Bine ai venit! Am visat moartea unui alt copil dintr-o boală. Copilul a fost la grădiniță la grădiniță profesor de cunoștință mea.

Eliminarea războiului vine, mulți oameni au fost uciși și a murit o tânără mamă și copilul ei stătea lângă ea și plângând, ea spune că mama ei este adormit. Puțin mai târziu, deja în apropierea femeii trei copii mici ședinței, și începe un alt volei. Omul se execută copiilor le-a aruncat la mine, iar el a rămas în locul în care au fost, el a fost ucis de explozia de rachete, și am închis corpul meu copii si le-am umplut cu pământ.

Un vis pe care am trei copii, doi băieți și o fată, și vom mânca undeva cu saci

In ultimul timp, am vis de un grup de copii, de exemplu, în grădini sau în școli. Un vis am salvat grupul grădiniță de teroriști. În al doilea vis, un grup de copii doar a continuat înot. In primul vis, iar al doilea în fiecare grup a fost un insotitor adult. copii sănătoși normali. Ei bine întreținute și curate.

Am visat că am adoptat mulți adolescenți copii aproximativ 7

Am visat că copiii mei și m-am dus în vacanță, și ei înșiși sari pe apa de chili, deși nu pot înota, și mă duc acolo zanimi sărituri de captură.

Am visat că am omorât accidental copilul altcuiva, dar a fost ca un coșmar fontastichesky. (((

mine azi, dacă am avut un vis cu persoana iubita la grădiniță a alerga și de acolo profesori și copii, ca de obicei, dar pentru un motiv oarecare căutăm izolare cu el acolo, și chiar și în tufișuri încearcă să se bucure de fiecare drugom..chto însemnat. %)

Nașterea copiilor visând la profit doi copii inseamna un profit mai mare, dar o parte din profiturile cheltuiți pentru zdorove.Son valoarea ta nu-i rău)

de multe ori am vis de un vis. Am un copil se naște. dar am uitat să-l hrănească, și el moare Ce înseamnă?

Ajuta descifra. Visez. ca și în cazul în care într-un vis într-un vis, și nu prima raz..kak dacă mă trezesc încep să curgă sub o pătură odevatsya..iz copii. 2. Primul vis de timp astăzi un copil. ele sunt foarte amuzante și răutăcios. Azi am fost în stare să vorbesc cu fata. ce înseamnă? Poate că nu copiii?

Și am visat că copilul meu a fugit undeva, am fost în căutarea pentru el peste tot, dar nu a putut găsi. Se pare ca cineva din familie mă înșeală, îl trădează. și cred că știu cine. ca aceasta, cu atât mai puțin știi, dormi strâmt

Sunt de acord, somnul meu este foarte bun, poate, să-l includă în cartea sa. Un băiat fără ochiul stâng Hikitoy apel. xD

N-am visat o dată am fost în vreme rea purta copii mici mai mult, care nu mă cunosc, copiii în brațe și fiecare vis este unul dintre cei mai buni prieteni, ceea ce ar putea însemna?

azi am visat 2 fete mici s-au născut la matusa mamei mele. ceea ce este. )

Am visat că prietenul meu a pierdut un copil și ea a fost în căutarea pentru o lungă perioadă de timp și a fost foarte îngrijorat, m-am dus să-l caute și am văzut o fetiță în vârstă de 6 ani, am fost sigur că ea era fiica ei, dar fiul ei, Java. Ceea ce poate însemna un vis?

Azi am avut un vis că abilitatea născut gemeni, un băiat și o fată. Destul de astfel. Și vrodeby încă mai am, și fiica cea mare, undeva 2 ani ea. Ce înseamnă? În viața reală, eu nu sunt căsătorit, fără copii.

Un vis pe care am doi copii mici, unul cu altul aproximativ 1 lună în vârstă de 2 ani, chiar dacă eu nu dau naștere, iar cel pe care l-am pierdut sub bolnitse..polozhila de a dormi, iar când a venit nu era acolo

2 zile de vis de copii 4-6 luni Într-un vis, am tipat la mama unui copil mic am urmarit sa joace cu ea și ea mi-a spus în mod grosolan Să mergem afară!

Eu de multe ori visez că munca I, contracții simt, apoi vine un frumos băiat cu ochi albaștri. Toate acestea pot vedea foarte clar. Sunt 21, copiii mei nu am. Ce înseamnă acest lucru.

Azi m-am trezit într-o stare de spirit buna, am copiii mei acolo, acum am visat copii mici, cum ar fi boboc de san pe care am dat naștere la patru lor frumos îmbrăcat și ne-am așezat în mașină unuia am fost exploatație ceea ce ar putea fi?

Recent, de multe ori am vis de copii, de san destul, apoi, frumos, dar cel mai interesant lucru puțin mai în vârstă, grăsuț este faptul că copiii mei nu sunt într-un vis. Am o astfel de dragoste puternică pentru acești copii. Și ieri am fost într-un vis hrănit fată copil cu o lingura, iar apoi din nou în grădină găsit doi copii. Cine știe ce-ar spune-mi? În viața reală, am copii.

Somnul este subconstientul tau)) oameni
nu ar trebui să fie ucis din acest motiv, se poate gândi la ceva pentru o lungă perioadă de timp, și aici e un coșmar, așa că singura speranță pentru cel mai bun și totul va fi bine)) Vă doresc toate bune și succes :. cum ar fi:

Am visat că micul meu copil a fost înecat în baia cu apă tulbure, dar apoi l-am făcut un masaj cardiac și a reînviat. De ce este asta ??

Bună ziua.
Presley mi de două ori același vis pe care fiica dvuzmesyachnaya mea stă în trăsură umplut cu apă moartă cu deschisă Clasen. Și în ambele cazuri, o am cu cineva a plecat pentru o vreme.
Mi-e teamă de astfel de vise. (Da, chiar și repetarea astfel nebylo niciodată rău .:

Și ce vise mutilat copiii?

Îmi place un vis, doar 4 copii, 2 fete și 2 băieți de 3-4 ani. Ne-am plimbat, jucat cu ei. De ce ar?
Mama a spus că vor exista mici treburi sau rude îndepărtate vin :)

Am visat că am pierdut o fiică, era deja întuneric și am sunat de mult plakala.A ei și când a venit dimineața, m-am dus înapoi la locul în care l-am pierdut și găsit-o.

[B] Lolichka [/ b], cred că mama ta este foarte frică chiar acum această veste, și se pare că nu este pe plan intern gata încă pentru rolul bunicii sau de a lua mult timp pentru a fi nepregătit pentru rolul mamei.

Sora mea a avut un vis pe care ea rebonok sa spânzurat, și tocmai a fost însărcinată, ea pnt supărat și a mers la medic și sa dovedit că ea a avut gemeni))), astfel încât să nu vă faceți griji despre acest lucru, va încă un copil)

Am visat că am avut o mulțime de o mulțime de copii de aproximativ 13 ani po3-4. spune-mi ce visul, dacă am vsego13 ani.

Buna ziua! Am visat că am avut un avort spontan și nu am fost chiar puterea de a plânge, am fost cu inima zdrobită. Mi-e frică pentru că am câteva luni de încercarea de a concepe, dar fără nici un rezultat. Te rog spune-mi, ce a fost visul meu. Vă mulțumim!

Sunt 16 ani complete. (Am visat că am dat naștere la o fată și prietenii să adopte un copil și a doua zi au spus că băiatul net.Mne în acțiune și fiica sa transformat într-o pisică și să înghețe! Apoi, tatăl meu a spus că se confruntă cu copilul, deoarece un prieten o fată nu poate avea un copil!) întrebarea ce

Prietena mea a visat copiii noștri. Ea spune că erau foarte frumoase, iar ea le-a iubit. De ce acest lucru, vă rugăm să-mi spuneți)

somn uimitoare))) Cred că, fie că ești într-un spital de boli mentale, sau vor primi în curând acolo. Mult noroc. Cu stimă, băiatul fără ochiul stâng.

Cineva dorește să vă transfere responsabilitatea. Da, nu rezista, nu poate refuza. AICI și trebuie să împinge în jurul valorii de problema cu un alt om. Vei încerca să ceară ajutor de la părinții lor, dar problema încă REZOLVAREA au mine. Despre cum! ;)

mama mea a avut un vis pe care am venit acasă gravidă și ea a început să mă bată. Ce poate fi.

Am visat că am pierdut în groapă de cărucior cu copiii ei a fugit de ajutor pentru a scoate afară și m-am trezit. Sunt foarte îngrijorat de faptul că acest lucru este un vis urât

Am visat un vis ciudat:
Mă duc cu persoane necunoscute pentru mine, în realitate, fetele (dar ele sunt colegii mei studenți la universitate într-un vis) o mulțime de ei, oameni 6. Două sau trei dintre ele sunt în mâinile copiilor în vârstă de aproximativ un an. Vom trece un râu mic și dintr-o dată una dintre fetele din mâinile copilului cade, lovește capul pe stânci și cade în râu.
Ia-l nimeni nu va totul merge mai departe. Am intrat în clădirea universității (mai mult ca un aspect de modă veche, iluminat și decorațiuni) și toată lumea începe să strige cu voce tare, cere lectorul să dea drumul cu lecțiile. Vorbitorul a spus că confuz și nu clase de astăzi.
I și una dintre fete vin înapoi la râu, ea alunecă și cade în râu, apoi iese și trage picioarele unui copil s-au înecat plânge: În „LoviV“ și aruncă-l la mine. E mort și el urmează ochiul stâng. L-am pus pe pământ, întoarce-te. In spatele sunt fetele. Văzând un copil mort unul dintre ei picături rebyanka său pașii în bine adâncă de fier. Știu că într-unul dintre pereții găurii bine și du-te la perete să-l. Între timp, ea coboară în fântână și scoate plâns, dar a copilului viu.
Aici este un astfel de vis>