De ce vis de un copil în mâinile femeilor, vis interpretare pentru femei

De ce chiar vis despre copii? Lofa vis Interpretarea afirmă că un vis în care ea ține copilul în brațe, poate reflecta pur și simplu dorința de a deveni mamă. Pentru un om ca un vis - este un simbol al fricii de responsabilitate față de copii, sau din nou dorința de a deveni tată. nu este posibil să credem, ci numai cartea de vis musulman oferă o interpretare foarte neobișnuită a unui băiat sau o fată în brațe.Interpretarea generală a visului

Interpretarea de somn un copil în brațele ei ..
Sau poate să apară stranietate vârstă. Bunica mâna pe mâini copilul interpretează cartea de vis la vestea bună a nepoți și strănepoți. Uneori, acest vis prevestește plus față de familie sau că ea decide să spună multe despre copilăria lui.

De ce vis de un copil în mâinile femeilor, vis interpretare pentru femei

Ce zi am avut un vis

Downers populare. persoane asociate cu munca, un vis în care este necesar pentru a ține un copil în brațe, cartea de vis reprezintă prezența unei idei originale, care a fost mai târziu, un om își dă seama, manipularea psihologică și cultivarea puii lor.
Dacă ați avut un băiat copil în mâinile oamenilor, viața se poate dovedi calitatea copilului. Uneori cărțile moderne pe care le scriu, ceea ce poate face ceva ce a dorit mult timp, de exemplu, pentru a cumpăra o mașină de visele tale, pentru a ridica un fiu sau de a face altceva.

Cu toate acestea, acest lucru nu este toate interpretările care dă cartea de vis, în cazul în care a trebuit să visezi despre un copil mic în brațele unei femei sau a unui bărbat. De ce vis de un copil în mâinile femeilor. vis carte explică: în cazul în care un copil este în mâinile scrise, vi se va cere pentru un eveniment de mare, probabil, o aniversare sau o nunta.
Pentru a înțelege ce vise ale unui copil mic în brațe, este necesar să se acorde o atenție de sex, aspect, comportament, și ar trebui să ne amintim acțiunile sale în raport cu copilul.

Care ar trebui să fie precaut de:

 • Plansul copilul pe mâinile sale înseamnă că trebuie să rezolve o mulțime de probleme complexe, probleme. Dacă visezi puteți vedea cum copilul alapta - Feriți-vă de persoane necunoscute și nu în grabă de a împărtăși cu ei planurile sale.
 • Copilul din sânul mamei promite bunăstarea și liniște sufletească. Precum și finalizarea cu succes a afacerii a început și dintr-o situație dificilă.


 • Pat pe mâini într-un vis.
 • Ce vis de a păstra la îndemână un copil o fată țipând și neliniștit? Va avea în curând să asculte unele lacrimi și plângeri. Uneori purta copilul în brațe în somn, și mândru de ea, frumusețea ei este implementarea cu succes a unor planuri importante. Este posibil ca, în scopul de a face o mutare sau pentru a obține un rezultat, va trebui să exercite mult efort.

  Conform acestei carte de vis, copiii în mâinile unui vis pînă atunci noroc fără precedent bun. Dacă o femeie visează, deoarece nu numai că deține un copil, dar, de asemenea, pentru a hrăni copilul în viața reală, multe dintre dorințele sale cele mai intime să fie îndeplinite. Este interesant faptul că acestea sunt îndeplinite destul de repede și într-un timp scurt.

  Visul de copil în brațe sugerează o mare surpriză faptul că așteaptă visătorul în realitate. copil Naked nu prevestește nimic bun, este un vis la pierderi și necazuri, ea servește ca un avertisment.

  De ce visul unui copil mic în brațe pe vis Miller.

  De ce vis de un copil în brațe ei femeie femei

  Swing într-un vis în mâinile unui copil bolnav nu prevestește nimic bun. risc Waking visător care se confruntă dificultăți severe și cu dificultățile vieții. Păstrați la îndemână aruncată de cineva copil - un câștig financiar în viitorul apropiat. Femeile gravide este un vis poate prezice sexul copilului nenăscut în cazul în care copilul deține femeia, atunci este probabil să aibă o fiică, iar dacă un om - pare băiat născut.

  De ce vis de un copil mic la mâinile de același sex ca cei care l-au ținut? Acest vis poate vorbi despre copii sentimente, amintiri și experiențe ale unei persoane.

  Conform cele mai multe cărți de vis, copil într-un vis, interpretate în moduri diferite. Această imagine poate indica prezența unor idei, cultivarea planuri, lucra la proiect ambițios. Pentru femei, în acest mod, interpretarea vis indică modul în care probleme, îngrijire plăcută, o schimbare fundamentală în programele de viață sau a unei priorități.

  Dacă ați avut un vis de a lua mâinile unui copil care plânge, ar trebui să fie precaut de intrigi și dușmani viclean. În cazul în care copilul oprit din plâns, cât mai curând sa trezit pe mâinile sale, modul în care interpretează vis de carte, îndoielile și obstacolele în calea executării planificate vor dispărea de la sine. În cazul în care, după o lungă agonie, a reușit încă să calmeze copilul în vis, atunci trebuie să lucreze din greu pentru a-și recâștige numele bun sau pentru a ieși dintr-o situație dificilă.

  În cazul în care într-un vis, un străin a luat în brațe și mângâiat copilul visător, ar trebui să se gândească la atitudinea lui față de propria lui uluire. Poate că copilul nu primește căldura și grija pe care este necesară pentru dezvoltarea normală și dezvoltarea unui sentiment de auto-valoare.

  Cartea de vis explică la copil ca începutul a ceva nou. Omul care sa văzut într-un vis cu un copil, așteptându-se o mare schimbare. În cazul în care copilul a fost în mâinile unei mame care alăptează, visătorul promite bunăstare și fericire în familia sa. Experimentarea frică și emoție în vis de sănătate a copilului, dar, în realitate, se poate vorbi despre prăbușirea planurilor tale din cauza anxietate excesivă.

  De ce visul unui copil în brațe, înseamnă că păstrarea unui copil în brațe în somn - o interpretare detaliată a somnului.

  Păstrați copilului fată mâinile în interpretarea vis a vis Interpretare Lofa. un copil în brațe pe cartea de vis. De ce vis de copii în brațe.

  De ce vis de un copil în mâinile femeilor în alte cărți de vis