De ce visul unui copil în brațe - secrete pentru femei on-line

Pat - îngrijire, de îngrijire.

Dacă alăptați - aceasta înseamnă cultivarea de idei noi, o nouă direcție în viață.

Dacă alăptați - ceea ce înseamnă îngrijire și sprijin.


Oriental vis de carte

Am avut un copil bolnav sau copil murdar sau cu handicap - un semn rău, nu poate fi concepută.

Copiii într-un vis poate indica starea de lucruri actuale. Totul merge bine. în cazul în care copiii observate au fost fericiti si sanatosi. Și vice-versa - pacient sau un semnal de Surefire murdar Pat că realitatea concepută ar fi în pericol.

Vis. că bebelușul plutește în uter (pentru femei) - pentru a concepe; se referă la gânduri despre copii.

Foarte des, vestea abordarea propriei femei gravide devine în somn. Sau vis spune că sunteți extrem de preocupat de problema concepției și sarcinii.

Rasfata-copilul intr-un vis - o surpriză neașteptată.

In mod traditional, un astfel de vis prevestește de un cadou neașteptat, la sosirea rudelor sau o surpriză plăcută.

Alapta un copil in timpul somnului. copil suge - un semn foarte bun, favorabil în toate privințele.

În cazul în care copilul, care a zguduit în somn în brațe, era bolnav, atunci pregătiți-vă să se întâlnească în viața reală cu greutăți severe și dificultăți în viață. Incearca sa treci toate aceste teste cu demnitate, fără a arunca jumătate de drum a început prin. Numai taria si perseverenta va depăși greutățile și fără pierderi serioase pentru a introduce o nouă perioadă, mai prosperă a vieții sale.

În cazul în care copilul în brațe o viziune a unei femei într-o poziție, este posibil să se prevadă sexul unui copil nenăscut. Potrivit cărții de vis, în cazul în care deține o femeie, născut este o fată, iar dacă un om într-un somn nou-născut - să se nască un băiat.

De ce visul unui copil în brațe - secrete pentru femei on-line

Pentru a afla ce un vis ca un vis, este comportamentul și starea de spirit a copilului. Joyful și fericit copil - prevesteste succes, fericire și prosperitate, liniștit - prevestește încredere în viitor, materialul și stabilitatea financiară, neliniștite - stresul. copil trist sau anxietate într-un vis este un semn al venirii unor evenimente neplăcute, care nu este o glumă intrista visător.copil nou-născut visător promite să obțină în viitorul apropiat este foarte plăcut și o surpriză neașteptată. În cazul în care copilul a luat stiloul să facă baie, atunci în curând va fi capabil să găsească o modalitate bună de ieșire din această situație dificilă. O fată tânără, când ea însăși a văzut într-un vis, ca un copil neajutorat în brațele mamei sale, se execută riscul de a fi acuzat de desfrâul și stilul de viață necorespunzătoare.

Visat de copii în maternitate - înseamnă că, în scopul de a obține ceva frumos, este necesar să se înceapă pentru a rezolva problemele în ei înșiși. Nu da-te pentru a fi fericit, gândindu-se că pentru toată bucuria vieții este necesară pentru a plăti scump.

Ce faci în somn

Mladenchika da naștere - muncesc din greu pentru a obține noroc. A se vedea nașterea copilului (care a dat naștere altcineva) - martor succesul altora. A dat naștere la tine - „Trofeul“ va prezenta, va trebui doar să dispună de minte.

Vis Interpretare vis copil nou-născut copil: o surpriză plăcută. Dacă visezi copil scăldat visat: vei găsi un mod minunat din sonnik situație dificilă polozheniya.Semeyny

Pat vis Interpretare (piept) Pentru copii: BABY CHEST - au o mulțime de griji și necazuri, și poate pentru întreaga familie syurprizov.Sonnik

Vis carte Pat pentru sugari A se vedea: înseamnă o întreprindere zadar, marea forței de muncă și de îngrijire, marchează, de asemenea, risc de prost copiilor auzi copilul plângând: un semn de remușcare a făcut pe gluposti.Snotolkovatel

Leagăn pentru copii în brațe, care se comportă neliniștită într-un vis, prevestește o carte de vis, venind situație tensionată sau stresantă. Pentru a mări vitalitatea și tonul ei, trebuie să luați vitamine și de a revizui dieta ta.

Citiți într-un vis, copilul în brațe, sau să învețe să-l Biblia interpretează cartea de vis, cum ar fi un om dorința de a crește nivelul său spiritual, face propria lor educație, pentru a înțelege lumea. În plus, cartea de vis interpretează acest vis, ca o oportunitate de a schimba planurile și prioritățile lor dreapta.

Ia mâna copilului într-un vis, în cartea de vis lui Freud, este stabilitatea și armonia relațiilor familiale, precum și buna funcționare a sistemului de reproducere. Pedepsirea copiilor într-un vis - un semn de frustrare sexuală sau înclinația spre auto-satisfacție.

Pat, văzut într-un vis poate prevesti obtinerea o veste foarte neașteptate, iar copilul gol este un vestitor de probleme.

8. Și dacă ai scuturat copilul în brațe, într-un scaun cu rotile sau într-un leagăn, zguduit și l-a cântat un cântec cântec de leagăn - un somn rar și foarte profund. El spune că pune în aplicare talentele lor, găsi cea mai bună realizare posibilă a potențialului lor.

Cu alte cuvinte, găsi sensul și locul său în această viață. Este o mare fericire!

„Vise Kids' sunt, după cum se poate observa din cartea de vis, au o altă interpretare nu complet teen, și prevestește nimic schimbări foarte grave și evenimente semnificative pe scară largă.