De ce Yandex nu indexează site-ul dezvaluie secretele

De ce Yandex nu indexează site-ul dezvaluie secretele

Buna ziua prieteni!
Multe din diferite forumuri SEO adesea întrebat de ce Yandex nu indexează site-ului. In acest articol voi încerca să răspundă în detaliu la această problemă și să scrie posibile motive pentru care Yandex este încă atât de mult nu ca viața ta, că el nu vrea să indice.Deci, să trecem direct la subiect.

1. Site-ul este foarte tânără.
Dacă ați înregistrat recent un domeniu și de a începe scrierea de articole, nu puteți face griji, toate proiectul în mod corespunzător. Yandex indecși tineri resurse foarte lungi, uneori trebuie să aștepte câteva luni, da, se întâmplă.

Dacă site-ul dvs. este foarte tânără, este foarte posibil, ca Yandex nu au fost încă găsite pe internet. Dar te pot ajuta să-l facă asta. Acum, există atât de multe moduri în care puteți accelera indexarea blogului. Pe ei puteți citi aici. Dacă faci tot ce este scris acolo, apoi o săptămână mai târziu va indexa site-ul dvs. exact în Yandex, și, eventual, mai rapid.

2. Sancțiunile de către motoarele de căutare.
În cazul în care nu mai este site-ul tânăr, și el a fost în index, dar apoi dintr-o dată a decolat, este probabil ca Yandex nu este plăcut, și a impus o sancțiune. Aceste sancțiuni au atât de multe, dar cel mai popular este filtru AAC. Unii întreabă: „De ce nu Yandex indexează site-ului decât pagina de start?“. În cazul în care indicele doar pagina principală, este probabil să fie sub site-ul AGS. Pentru informații cu privire la modul de a verifica blog-ul de pe AGS și cum să-l scot de acolo, am scris aici.

În plus față de site-ul AGS ar putea primi, de asemenea, în Ban - acest lucru este atunci când toate se îndepărteze de la pagina de index.

3. indexare interdicție aleatorie.


Mulți începători din greșeală poate interzice site-ul de indexare. De exemplu, un fișier robots.txt pentru interzicerea pe o astfel de indexare responsabil din punct:

Dacă doriți ca site-ul dvs. indexate în mod corespunzător în motoarele de căutare, atunci această linie nu ar trebui să fie în robots.txt.

În plus, există și alte modalități prin care puteți interzice neatenție motoarele de căutare să indexeze site-ului. Daca aveti si voi o resursă pentru noi motor WordPress, apoi du-te la „Control Panel“ - „Settings“ - „Citirea“ și asigurați-vă că lângă inscripția „Pentru a recomanda pentru motoarele de căutare să nu indexeze un site“ nu a fost caseta de selectare.

4. Eroare de server.
Uneori se poate întâmpla ca crawler vizitează site-ul, și el a emis o eroare de 505. Desigur, el a părăsi imediat acest site și să se gândească, dar în curând va fi din nou.

Dacă te duci la blog-ul dvs., și de multe ori se vedea eroarea 505, este foarte rău, te sfătuiesc să schimbi hosting. Există, de asemenea, o mulțime de alte erori (500 404 302), și așa mai departe. D. Dar cred că nu trebuie să uităm acest cap. Doar verifica răspunsul serverului, acesta trebuie să fie de 200 de aprox. Puteți verifica pe această pagină:

5. Domeniul poveste proastă.
Dacă înregistrați un domeniu nou și nu a verificat povestea lui, este foarte rău. Este posibil ca în acest domeniu a fost mult timp în urmă gavnosayt și sistemul său de căutare a fost interzis. Chiar dacă ați creat acum un alt motoare de căutare de resurse albe și pufoase cunosc povestea, și, prin urmare, nu se poate indexa. Am scris recent un articol cu ​​privire la modul de a verifica istoria domeniului. Puteți utiliza această instrucțiune.

În general, nu ascultă de nimeni care spune că poți copia articolul altcuiva. Dacă doriți să promoveze site-ul dvs. la participare mare și apoi să câștige bani on-line, aveți nevoie pentru a scrie articole tine sau carte cu un copywriter. dar asigurați-vă că pentru a le verifica unicitatea.

Deci, am discutat principalele motive pentru care Yandex nu indexeze pagina. Dacă încă nu ați găsit un răspuns la întrebarea dvs., este posibil să se facă altfel. Vă sfătuiesc să pun această întrebare angajaților Yandex. Acest lucru se poate face aici. Doar descrie situația lor cât mai detaliat posibil, și să aștepte un răspuns. Câteva zile mai târziu, au dezabonat.

Asta e tot pentru azi. Mult noroc, prietenii mei! Mi-aș dori pentru a obține site-ul dvs. indexat rapid.

Fulfilled și redirecționare. SILENCE.

90% din paginile zburat. A fost nevoie de câteva up-uri, dar are în mod constant Tish.

Urmăritori absolut nu ajută, și sfera socială - pentru că iritabilitate Yasha mesaje spam. Th do - Nu știu. Dar, o dată pe lună este un robot. Am site-ul 5 toate bune.

Prima dată când am întâlni cu care atât de mult timp pentru a indexa un site. Am trimis o scrisoare lui Platon 2roe. Eu stau în așteptare.

Așa cum se spune, „să cunoască aceste lucruri - aș trăi în Soci. "