De ce Yuliyu Samoylovu nu este permis să - Concurs - Kiev

Serviciul de Securitate al Ucrainei a decis timp de trei ani pentru a interzice intrarea pe teritoriul său Yulii Samoylovoy - cântăreț selectat pentru a reprezenta România la „Eurovision“. La cererea de la Kiev, măsuri în ceea ce privește actrita legate de călătorie ei în Crimeea. „Times“ spune cum politicienii și showbiz răspunde la lista de excepții a concurenților Samoilova.oficialii

Mai mult:

Cu toate acestea, profund dezamăgit de această decizie și cred că încalcă spiritul de concurență și noțiunea de oportunități egale pentru toți,

care constituie baza valorilor sale, - a spus într-o declarație pe site-ul oficial al UEM. - Intenționăm să continuăm dialogul cu autoritățile ucrainene pentru a permite tuturor participanților să vorbească la 62-lea „Eurovision“, care va avea loc la Kiev în luna mai a acestui an ".

„Chiar dacă posibilitatea de a arata ca un mod civilizat, partea ucraineană nu a avut bunul simț“ - a spus într-o declarație primită de către biroul editorial al radiodifuzorului.

Mai târziu, în serviciul de presă primul canal a declarat Tass că Julia Samoilova va reprezenta România la „Eurovision“ în anul următor. „În acest caz, în cazul în care Ucraina nu permite Yuliyu Samoylovu să participe la“ Eurovision „în anul următor, indiferent de locul de desfășurare a concursului, România va fi reprezentată de Julia Samoilova“, - a declarat reprezentantul canalului.

În VGTRK, care va alege reprezentantul România în competiția de anul viitor, a fost confirmat această informație.

„Radiodifuzor public național a Ucrainei efectuează și va continua să respecte deciziile autorităților de stat ale Ucrainei, inclusiv decizia Serviciului de Securitate de a interzice intrarea pe teritoriul Ucrainei Yulii Samoylovoy cetățean din România“, - a declarat într-o declarație că organizatorii au extins „Eurovision“ cu partea ucraineană, citat de Tass. Compania de radiodifuziune a menționat că pregătirile pentru concursul muzical continuă intensiv.

Afișare de afaceri

„Sunt sigur că astăzi autoritățile ucrainene au făcut și SBU, care interzice o persoană într-un scaun cu rotile pentru a lua parte la concurs, interpretați o melodie în limba engleză - nici măcar Rusă, să știi! - a aratat adevarata fata - a spus „Gazeta.ru“ producător Iosif Prigozhin, care însuși a fost inclus în lista neagră pentru a intra pe teritoriul Ucrainei de peste un an în urmă -Sunt absolut sigur de brutalitatea lor - inclusiv în ceea ce privește persoanele cu dizabilități ".

Conform avizului de producători, acum toate stelele lumii - Vest, română, ucraineană - trebuie să se ridice în picioare pentru Yulii Samoylovoy și exprime protestul lor. „Dacă nu, atunci să uităm despre această competiție pentru buna - ofera spectacol-om de afaceri. -

Noi l hyped până la o rușine - crede-mă, dacă prin „ESC“ pentru a abandona, uita despre asta anul viitor ".

Mai mult:

Cu o inițiativă similară a fost făcută de cântăreț și producător Philip Kirkorov, citând o conversație cu decizia de astăzi Rusia „transcendentă“ a autorităților din Ucraina și „nedrept“. Mai mult decât atât, Kirkorov adresat tuturor participanților la „Eurovision“, înainte de spectacol să dedice melodiile lor participante română. Kirkorov cere „toată lumea să spună una, ci o expresie foarte importantă:“ Acest cântec este realizată în onoarea Yulii Samoylovoy ", femeile cu dizabilități, care se tem de.

Liderul trupei „Time Machine“, Andrei Makarevich într-o conversație cu serviciul național de știri numit interdicția privind intrarea Yulii Samoylovoy în Ucraina „nu este mai importanta decizie de la Kiev.“

„Sunt foarte trist că suntem la același nivel de toamna prostie - a spus muzicianul. - Acum doi ani, aici nu au voie trupa ucraineană „Okean Elzî“, „țipi Vidopliassova“ - de asemenea, nu înțeleg de ce ... Asta a fost o prostie, asta este o prostie. Am așteptat ceva cuiva devine mai inteligent, dar acest lucru nu se întâmplă încă, „- a conchis Makarevich.

Producător Igor Matviyenko a cerut de organizatorii „Eurovision“ (aparent însemnând Uniunea Europeană de Radiodifuziune, care Ucraina este inclus împreună cu România) să intervină în situația cu SBU interzise.

„Aceasta nu este o adunare de politicieni și muzicieni care cântă în festival și nu au nimic de-a face cu politica“ - el, citat de RT.

„Te-am avertizat - nu lasa ernichat oportunitate și rusofobstvovat acestor ticalosi. Nu am fost ascultat „- citat Kobzon TASS.

Kobzon, de asemenea, consideră că nu este necesar să se reacționeze la decizia SBU.

„Nu face nimic. Spit asupra lor de trei sute de ori ce altceva de făcut. Americanii fac atunci când nu vin la noi pentru Jocurile Olimpice din 1980? Nu a făcut nimic“, - a concluzionat el.

Mai mult:

Liderul LDPR, Vladimir Zhirinovsky a declarat într-un interviu acordat agenției de știri Serviciul Federal de Securitate a declarat că decizia „reale naziști“ și discriminarea pe criterii etnice. Prim-vicepreședinte al Comisiei pentru apărare și securitate al Consiliului Federației Frants Klintsevich a declarat că autoritățile ucrainene au făcut „decizia josnică, rușinoasă“, temându-se triumful interpretului românesc.

„Au luat cele mai multe dintre visele ei. Permiteți-mi să vă reamintesc că vorbim despre o fată cu handicap, ceea ce face ca decizia chiar mai fără precedent „, - a spus senatorul Tass.

Duma de Stat vice-președintele Peter Tolstoy a considerat decizia SBU Samoilova „rușinos“.

„Prin ea însăși, situația este rușinos pentru Ucraina și rușinos, și dificil pentru“ Eurovision „și pune sub semnul întrebării soarta viitorului concursului“, - a conchis Tolstoi.

alegerea cititorului