de formare de box Secțiunea boxer la domiciliu

de formare de box Secțiunea boxer la domiciliu
Exercitiile regulate pentru un adevarat boxer ar trebui să devină rutină, desigur, dacă doriți mai multe rezultate de notificare. În acest caz, formarea acasă - acesta este un lucru foarte util. În primul rând, esti propriul tau sef si controlul timpului alocat pentru exercitarea, și în al doilea rând, ați creat o atmosferă de sine, pune muzica de fundal pentru suflet, și în al treilea rând, nimeni nu vă distrage atenția cu conversații și sfaturi inutile, și nu trebuie să vă faceți griji ceea ce arata ca, etc.boxer de formare în casă - un set de exerciții

Asigurați-vă că pentru a pre-antrenament ar trebui să facă warm-up, încălzirea mușchilor corpului boxer, pregătindu-i pentru sarcini viitoare. Acest lucru poate fi difuzate, rotația mâinilor, coatele și o atenție necesară de încălzire ar trebui să se acorde periilor de warm-up. Aici este un mic set de exerciții, care pot include un boxer în complexul său de formare de zi cu zi în casă:

  1. Stoarcerea pumnii lor. Acest exercițiu antrenează tricepsul - musculare, care este responsabil pentru viteza de îndreptare brațului în timpul impactului. Astfel, aceste exerciții permit să bată boxer mai rapid și mai puternic. Este necesar să se asigure că, pentru boxer de 20 de ori de la 2-5 abordări au fost date fără dificultate. Numărul de push-up-uri este în creștere cu fiecare săptămână noi 2 este de dorit să se facă o pauză de 5 minute între exerciții.
  2. Sarind coarda. Că, în timpul luptei pentru a muta rapid, pentru a fi dinamic, atac ascuțite și rapidă de a părăsi linia de atac a inamicului, ai nevoie de picioare puternice, în special mușchi de vițel. De aceea, pentru a alege skakalku.V pentru fiecare antrenament de 20 de minute boxer trebuie să sari coarda, astfel variază în funcție de complexitatea și variațiile de salturi. În timpul exercițiului trebuie să se deplaseze în jurul camerei înainte, înapoi, într-un cerc, amestecarea diferitelor mișcări. Sarind coarda cu o intensitate variabilă - este o măsură bună a alerga, care este capabil de a dezvolta în continuare luptător de anduranță.
  3. exerciții abdominale. Există o mulțime de opțiuni. De exemplu, culcat pe spate, cu brațele încrucișate pe piept, făcând „pliul“ - ridica primul trunchi și un al doilea mai târziu, genunchi, pune într-o cărticică.
  4. Genuflexiuni. Trebuie să facem turtite de cincizeci de ori pentru fiecare dintre cele cinci abordări. Beneficiile unor astfel de exerciții au spus anterior. De asemenea, nu uitați că lovitura vine de boxer și picioarele, astfel încât acestea trebuie să fie instruiți pe scară largă.
  5. Pull-up-uri - un exercițiu complex care implică mușchii spatelui, brațelor. În funcție de performanța metodei și aderență poate fi în continuare presa rock, umerii, mâinile. Este necesar să se realizeze figura de mai jos cinci seturi de zece pull-up-uri medie de strîngere. Apoi urmați creșterea săptămânală fiecare set la un pull-up. Creșterea numărului de ori într-o anumită repetiție și de a reduce timpul de repaus între seturi, se pot antrena luptător forta rezistenta.
  6. Shadowboxing. exercițiu minunată pe mișcare, gama de conducere, serii diferite și combinații de măsuri de protecție. Shadowboxing se desfășoară în mod independent. Esența exercițiului este de a lucra în mod constant accidente vasculare cerebrale și testarea de protecție cu un inamic inexistent. Trebuie să vă prezinte în fața adversarului, provocând lovituri pe ea. Există diferite variații de practică, puteți aplica singur sau să îndeplinească o serie de lovituri. Acest exercițiu oferă o oportunitate excelentă de a practica sau de a învăța combinație mnogoudarnye complicate, precum și pentru a învăța cum să improvizeze în timpul luptei.


Un alt plus de formare la domiciliu este că acestea nu necesită costuri suplimentare. Vei avea suficiente resturi de materiale pentru formare a fost intensă și productivă. Pentru toate celelalte condiții, ori de câte ori tu faci lucrul cel mai important - atitudinea ta.

Dacă doriți să știți unde să cumpere o pereche de mănuși de box. acesta poate fi găsit pe site-ul nostru - sfaturi utile pentru începători cu privire la alegerea utilajului de formare.

Legate de intrări:

[...] de îndată ce pasiunea ta, atunci va aborda un boxer de formare la domiciliu - uznayti despre cum să se angajeze în sine și [...]

[...] să se angajeze în dimineața, poate ai potrivi de formare boxer la domiciliu - este o modalitate foarte bună de a se menține în [...]

Aș dori să-mi amintesc imediat ce imaginile imprimate în alb-negru format - exerciții pentru încărcare în dimineața ...