De reproducție fluturi acasă ca o afacere

De reproducție fluturi acasă ca o afacere

Frumusetea acestor insecte unice, nimeni nu poate rezista. Fluturi pot fi găsite pe fiecare continent al lumii, cu exceptia Antarcticii. În timpul nostru, oamenii de știință știu mai mult de 200 de mii de tipuri de o mare varietate de fluturi. Acum, există un fel, fluturi tendință de moda, interesul este aratata in oameni antreprenoriale și consumatorii obișnuiți. Cererea de exemplu, agentii de nunta si companii care organizeaza sarbatori. Fluturi acționează ca ornamente de viață în diverse sărbători, pentru că această casă de reproducție de fluturi a fost promițătoare de afaceri și hobby interesant, toate laminate într-o singură.Cine cumpără fluturi

Acum a devenit nunti la modă eliberator fluturi în loc de porumbei (artificii de fluturi vii). Pentru a face acest lucru, un pic fluturi refrigerate plasate într-o cutie de vacanță frumoasă, care este închis și transportat la eveniment. Temperatura în caseta din dreapta crește de timp, caseta este deschis, și de acolo într-un flux zbura frumos fluture, care face o impresie asupra tuturor.

fluturi de reproducție la domiciliuPentru mediul de afaceri au nevoie de specii de fluturi, deoarece acestea sunt mai mari și mai frumos. Aveți posibilitatea să le cumpere de la cei care le-rase sau comandate on-line joc pupe. Fluturi tropicale au nevoie pentru a crea condiții speciale pentru cazare, volieră speciale, acvarii si terarii. Diferite specii de insecte identificate pentru diferite zone pentru a trăi în, acvariu ar trebui să fie selectate în mod individual pentru rasa fluturi.

In insectarium (rezervor) trebuie să fie umed, necesită temperaturi ridicate, care se realizează prin utilizarea unui umidificator și încălzitorul, toate echipamentele sunt vândute în magazine pentru animale de companie. Unele omizi mananca numai plante tropicale, acestea nu pot fi înlocuite cu nimic. Astfel de plante pot fi cultivate în sere. Este nevoie de cantități mari de hrana pentru animale, pentru că insectele mănâncă foarte mult. Sunt sigur că sunt dieta mai constructive nutritive, mai ales ca timpul nostru permite.

De reproducție fluturi acasă ca o afacere

Miere naturală, zahăr și fructe dulci potrivite pentru hrănirea fluturi în sine. Rezervoarele trebuie să fie crengi uscate. În cazul în care fluturele să se nască, ar trebui să fie atârnat pe un cap de ramură în jos și sa răspândit aripile sale pentru a le usca. În caz contrar, nu se poate zbura.

business-deșeurilor libere

Se întâmplă că crescătorii nu au timp pentru a vinde fluturi în timp, nu e înfricoșător. V-ați acorde o atenție la modelul tridimensional cu fluturi in magazine? Valoarea lor ajunge de la 1.000 la 10.000 de ruble sau mai mult, în funcție de fluturi rasa, rama pictura, precum și numărul de fluturi de pe pictura in sine. Butterfly întotdeauna posibil să se usuce și să vândă iubitorii de frumos sau doar un colector. De reproducție casa fluturi este considerată a fi o afacere profitabilă, fără deșeuri, cu aproape zero concurența.

Butterfly Casa | video