De reproducție găini ouătoare la domiciliu pentru vânzarea de ouă

De reproducție găini ouătoare la domiciliu pentru vânzarea de ouă
Scopul principal al găini de reproducție - producerea unei cantități mari de ouă de vânzare. Pentru a se angaja într-o astfel de afaceri este ușor, iar rezultatul justifică complet speranțele antreprenor. Productivitatea găină pur sânge permite transporta aproximativ 300 de oua pe an. De aceea, este important să se aleagă cu înțelepciune fiecare turmă de pui și pentru a asigura o ingrijire adecvata. Oamenii de afaceri cu experiență specializate în anumite rase de păsări - reproducție.De reproducție găini ouătoare pentru ouă ca o afacere

De reproducție găini ouătoare la domiciliu pentru vânzarea de ouă
găinile ouătoare de reproducere este recunoscută de către experți ca un fel de profitabile de afaceri. Rentabilitatea 100%. organizarea corectă nu este să aibă grijă de pasăre și o piață bine stabilite permit proiectului să plătească pentru sine, în 8-12 luni.

În prezența costurilor coteț de punere în aplicare a ideilor de afaceri poate fi pornit chiar și cu 400 $. Costurile asociate în principal cu facilități pentru conținutul de pui, de achiziție și de hrănire a acestora. Pentru a cumpăra 100 pedigree de pui să plece $ 150, în funcție de valoarea lor medie de $ 1, $ 1.5. Pentru a alimenta un pui de o zi va dura aproximativ 0,2 $, care este de $ 2 pe zi, pentru întreaga economie. În primele trei luni, pentru a crește cantitatea de alimente nu este necesară, astfel încât costul este de $ 184. Aproximativ 100 $ va trebui să ademenească minerale-vitamine.

Indiciu util! Costurile de alimentare determină scăderea cu 40%, în cazul în care este de a găti pentru ei înșiși.

Concurând cu păsări de curte fermă mare este puțin probabil să reușească, cu toate acestea, cererea de produse ecologice, care sunt produse la ouă de acasă, este în continuă creștere. Producerea unui produs de calitate, îl puteți instala pe un preț ridicat.

Termenul de valabilitate a ouălor de pui este de 25 de zile. De-a lungul timpului, puteți cumpăra echipamente pentru producerea de produse din ouă pasteurizate:

 • mélange;
 • proteină pasteurizat sau gălbenușul de ou.

Mai multe echipamente scumpe necesare pentru producerea de praf de ouă. Dar totul e în perspectivele și acum ar trebui să înceapă mici.

Grija pentru pui de găină, la domiciliu

De reproducție găini ouătoare la domiciliu pentru vânzarea de ouă
Găini ouătoare necesită condiții speciale de detenție, în funcție de vârsta păsărilor. Acest lucru se datorează diferenței de dieta. Ar trebui să fie luate în considerare și predispoziția de pui de găină tineri la infecții.

Amenajarea casei este important să se acorde o atenție la următoarele puncte:

 1. Ventilația. Echipați guri de aerisire Coop sau hota de evacuare cu dopuri (acest lucru va preveni proiecte).
 2. terasa din curte. umbra sub copaci sau de dorit să fie parțial strângerea grila paddock pentru protecție împotriva soarelui.
 3. Cuiburile. Amplasat în locuri întunecate și sunt calculate pe baza 5-6 goluri în 1 fantă. La etapa de dezvoltare de cutii din lemn costum de afaceri (30 x 30 x 35 cm) realizate cu așchii de strat de fân sau paie.
 4. Dezinfecția. Echipamentele din casă și teritoriul în sine ar trebui să fie dezinfectate în mod regulat. Umed sau murdar nevoie așternut să fie schimbate în mod regulat.
 5. Baie Ash. Lemn „spălare pasăre“ cu un amestec de cenușă, argilă și nisip (într-un raport de 1: 1) pentru a calma păsările de gândaci atac, acarieni și alți paraziți insecte.
 6. Alimentatoare și adapatorilor. Acestea trebuie să fie instalate în coteț, și în aer liber stilou crescute. Am lucrat bine cu punți de alimentare, ceea ce nu permite traduce feed-uri. 1 necesită un alimentator de pui 10-15 cm. bautorii de capacitate este de 5-6 litri.
 7. Roosts. Acestea sunt realizate din bare sau tije de lemn (tije dispuse la 35-60 cm unul de altul). Relativ la înălțimea - aproximativ 1 m în fața ferestrei. O găină necesită 20 cm biban.
 8. De iluminat. Zona ferestrelor face mai mult de 10% din suprafața podelei. În perioadele de lumină de iarnă scurtă de ziua în care va avea nevoie de coteț iluminat suplimentare.
 9. Coperta și spațiu. podea de beton nu poate, trebuie un lemn, rambleu lut sau rupte face. Stratul superior al podelei este umplut cu rumeguș, paie, fân, formând o stabilire cald și uscat. În timpul iernii, stratul vrac ar trebui să fie de până la o jumătate de metru. Calculați suprafața pe efective de animale simple, - nu mai mult de 5 găini pe 1m2.
 10. Temperatura. Temperatura pentru producția de ouă bună este în intervalul 23-25So. Înălțimea tavanului în casa este de 1,8 m va păstra un microclimat confortabil în timpul iernii. Mai jos + temperatura aerului 15So nu ar trebui să scadă.


Rasa de găini ouătoare, cu fotografii și descriere

De reproducție găini ouătoare la domiciliu pentru vânzarea de ouă
Puteți cumpăra pui sau tineri pui deja adulți vârsta de 17 săptămâni. Este mai bine să o facă de la furnizori de încredere și nu să-și alunge ieftinătate. Luați în considerare găinile cele mai productive.

Rasa găini ouătoare cu fotografii și nume:

Tabelul prezintă calculul componentelor de alimentare până la 100 de persoane pe zi.

Cât de mult ai nevoie pentru a alimenta găini ouătoare găină pe zi?

Vara și iarna păsările ar trebui să fie hrănite de 3-4 ori pe zi. Prima masă (1/3 dieta de zi cu zi), ar trebui să fie cât mai curând posibil, acesta din urmă - maximul târziu. Două aportul alimentar zilnic ar trebui să constea dintr-un must umed.

În medie, 1 găină de zi cu zi au 130-150 de iarnă și de vară de alimentare GM 115-125 g. Asta-i cât de mult este necesar pentru formarea de ouă. În cazul în care carnea de pui nu se realizează pe o bază de zi cu zi, este lipsită de substanțe nutritive. Pe de altă parte, este imposibil să se supraalimenta prea! Acest lucru va reduce producția de motilitate și ouă. oua de gaina unsuroase sunt rele.

La ce vârstă încep să se desfășoare găinile ouătoare?

De reproducție găini ouătoare la domiciliu pentru vânzarea de ouă
Femelele începe să depună ouă la pubertate. Depinde de:

 1. păsări rasa. De la rasele ou juvenil (Hajseks alb, Lohmann Brown) pot fi obținute primele ouă după 4,5 luni. myasoyaichnyh - după șase luni, carnea - după 8 luni.
 2. Condițiile de detenție. Este necesar să se ofere mai mult spațiu în coteț (conținut optim de suprafață - 4-5 păsări / m2) și paddock de zi cu zi. Durata luminii naturale ar trebui să fie de cel puțin 13 ore.
 3. hrănire completă. Dieta trebuie sa fie prezente plante aromatice, legume si suplimente minerale. Acest lucru va oferi un ambreiaj de ouă fără întârziere.

Important! Procesul de formare ou trecut cu o ingrijire adecvata 22-25 ore. Prezența unui cocoș (1:10), este necesar doar pentru a elimina puii din ouă.

Indiciu util! În fiecare toamnă necesar să se efectueze sacrificarea cirezi de iarnă într-o perioadă de productivitate scăzută nu a cheltui pe persoane fizice nepromițători alimentare bani în plus.

găini ouătoare performanță

Mulți oameni se întreabă cât de multe oua un pui este capabil să efectueze o zi? O găină cu un conținut bun produce un ou de zi cu zi. Iarna a redus fertilitatea. Unele persoane se nasc într-o zi, alții - de câteva ori pe săptămână. Acest lucru este influențat de bioritmurile naturale ale păsărilor.

Primul an în viața găinilor cele mai productive, în al doilea an de producție de ouă de detenție este redus cu 15-20%, atunci chiar mai mult. În acest sens, puii din gospodării nu mai mult de 3 ani dețin (la fermele de păsări de curte - 1 an).

Ideea de straturi de creștere se caracterizează printr-o productivitate ridicată și lichiditate. La urma urmei, puteți realiza nu numai ouă, ci și carne, pene. Principalele avantaje ale ideii de afaceri: producția este întotdeauna în cerere de produse cu cerere mare, investiția minimă pentru a începe o afacere, dezvoltarea rapidă a potențialului ridicat din gospodărie la întreaga fermă.