De reproducție găini ouătoare la domiciliu fotografie și video

Reproducție găini ouătoare la domiciliu - este nu numai profitabil, dar, de asemenea, o distracție foarte interesant. Imaginați-vă că în fiecare zi vei primi ouă proaspete, și în mod regulat la birou este o carne dietetice gustoase. Mai mult decât atât, veți fi siguri de calitatea și utilitatea sa.reproducere

Deci, tu ești un fermier novice doar de gând să aibă straturi. Desigur, ar trebui să învețe unele dintre cele mai importante de creștere a păsărilor. Pui conțin ușor, în cazul în care să aibă grijă în prealabil cu privire la toate nuanțele. Desigur, prima condiție importantă - este convenabil și confortabil păsări de curte de cazare.

Prima regulă pentru păsări de curte - este curat și ordonat. Acesta este motivul pentru construcția coop de pui ar trebui să fie furnizate nu numai locația sa, dar, de asemenea, ușurința de curățare, menținerea standardelor de igienă. În consecință, pe această bază, vom alege cel mai potrivit material. Acesta poate fi din lemn, bloc zgură, cărămidă, ardezie. Oferă o oportunitate de a avansa încălzirea de iarnă găină casă. deoarece acest lucru va menține găinile ouătoare, chiar și în perioada rece.

De reproducție găini ouătoare la domiciliu fotografie și video

Ai grijă de paturile naturale. Cea mai bună opțiune este de paie, rumeguș sau nisip. Pre-a face sau de a cumpăra echipamente de păsări de curte: instrumente de curățare, alimentatoare de păsări, băutori, stinghii, cuib, scări. Poate că în viitor va fi nevoie pentru a elimina celulele tinere.

cumpăra păsări

Deci, casa de păsări are acum necesar să se gândească la ceea ce este cel mai bine pentru a cumpăra pui. Astăzi, există patru domenii de păsări de curte: ouă, carne, versatil și decorative. Desigur, cel mai probabil va crește puii de găină pentru alimente, de exemplu, ouă și carne. Selectați rasa de ou sau carne - este de până la tine, în funcție de nevoile tale personale. Multi crescatori care încep opta pentru găini universale. Ele se nasc bune, iar carnea lor are o performanță bună gastronomică.

De reproducție găini ouătoare la domiciliu fotografie și video

Cumpara găini adulte sau pui? De asemenea, nu există nici un singur răspuns. Aveți posibilitatea să crească propriile lor pui, dar, de asemenea, pot cumpăra găină gata făcute. Cea mai recentă versiune este mai bine să ia puilor înainte de vârsta de ou de stabilire, care este, puicuțe 5-6 luni. Alege găini adulte ar trebui să se acorde unor indicatori externi. De exemplu, un tânăr de pui ar trebui să fie un frumos pieptene roșu, earlobes luminoase, mare burta moale.

pui de reproducție

Dacă sunteți interesat de găini de reproducție, trebuie să se gândească în prealabil cu privire la ouăle pentru incubație. Desigur, în aceste scopuri, pui, găini. Dar nu toate rasele, în special în direcția de ou, au o bună capacitate mothering. În acest caz, există două opțiuni: pentru a păstra separat găină de pui (de obicei, rase de carne de vită) sau să cumpere un incubator.

incubatoare mici pentru păsări domestice astăzi foarte mult. Ei vin în, și diferite forme, dimensiuni, si sunt de capacitate variabilă. Cum de a alege - aceasta este o chestiune de gust, este important doar ca acesta să îndeplinească funcțiile sale bine. Pentru puii de reproducție trebuie să femele din pachet a fost un cocoș. Numai în acest caz, ouăle depuse sunt fertilizate. Alegerea de a incuba numai dreptul net de forma unui ou, care nu este mai mare de 10 zile.

De reproducție găini ouătoare la domiciliu fotografie și video

un pic de economisire

Multi crescatori se plâng frecvent că hrana pentru animale de cereale și animale este costisitoare și neprofitabilă pentru hrana păsărilor de curte. Cu toate acestea, există anumite condiții simple de economisire. Dacă doriți ferma ta a fost profitabilă, puteți salva în sezonul cald, de exemplu vara,, primavara, toamna. În acest moment, puii pot fi evacuate la „liberă pâinea“ în țarc sau incintei. Acolo păsările se vor hrăni pe cont propriu, uita-te pentru insecte și viermi.Sfaturi de îngrijire

Fiecare găini de reproducție ar trebui să fie conștienți că unitățile de creștere a păsărilor de iarnă este diferită de vară. La diferite momente ale anului ar trebui să acorde o atenție nu numai la condițiile de viață confortabil de găini ouătoare, dar, de asemenea, pentru a schimba puterea. Când vine toamna la final - acesta este un semn sigur pentru un proprietar de îngrijire a izola coteț. Pentru aceasta trebuie în mod necesar să se stabilească pe stratul suplimentar de podea de rumeguș sau paie. Pentru a păstra cald, el trebuie să fie de cel puțin 20 de centimetri. Cel mai des folosit nisip uscat, tulpini de porumb, turba Sphagnum, floarea soarelui.

De reproducție găini ouătoare la domiciliu fotografie și video

Dacă vă aflați în regiunea ierni foarte reci, crește numărul de lămpi, acestea vor fi în continuare izolate și lumină și căldură. În ceea ce privește hrănirea păsărilor în timpul iernii, plămada umed ar trebui să fie, de asemenea, cald. În acest scop, au umezit cu apă caldă. Apa ar trebui să fie, de asemenea, cald. Să bea apă, nu lăsați casa într-o lungă perioadă de timp, deci nu este foarte cool. Înainte de fiecare dată de udare-l incalzit.

Ca și în sezonul cald, păsările nu stau într-un singur loc, este util să meargă. Pentru a nu reduce producția de ouă de găini lângă casa de găină face un pic de gard, face un baldachin, iar pereții de film obtyanite. Ca urmare, ar trebui sa se un fel de efect de seră. Se presară sol paie, cereale și eliberarea puilor acolo. În această căldură incintei, ei pot ieși și sape în gunoiul zilei.

În timpul iernii târziu, lor cu pene în valoare de a da un special recoltate frunze de urzica si maturi din mesteacan. Ei bine sunt păstrează vitaminele și întări organismul păsărilor. Deosebit de bun pentru sănătate pui afectează urzica. Din ea devine nu numai penaj bun, dar, de asemenea, crește productivitatea.

De reproducție găini ouătoare la domiciliu fotografie și video

În timpul verii, accentul ar trebui să facă pentru igiena și curățenia casei și găini înșiși. După perioada caldă a anului - momentul perfect pentru propagarea germenilor, acarieni de reproducție, puricii și alți paraziți. Primăvara devreme face Aviary în aer liber, puii produc, în timp ce ei înșiși sunt implicate în curățarea spațiilor. Trebuie să eliminați complet așternut, pereți, pardoseli, și întregul stinghii echipamente se spală cu apă caldă și sodă caustică. La cererea pereții și podeaua pot fi tratate cu var stins.

După procedura de curățare, este de dorit ca o lună și jumătate în cameră nu locuia păsări deloc. Pentru a face acest lucru pe stradă sunt construirea unei Letnik speciale. Pui și înainte de debutul de căldură trata medicamente antiparazitare.

De reproducție găini ouătoare la domiciliu fotografie și video

În ceea ce privește hrana, ea rămâne, de asemenea, baza pentru porumb și must, dar ierburi adăugate abundente. În vara nu ar trebui să supraalimenta straturile, pentru a menține productivitatea lor bună. Ei fac o mulțime de mers pe jos și o mulțime de a găsi propria lor hrană. Pentru comoditate, vă oferim posibilitatea de nevoile zilnice ale unei găini:

 • 50 de grame de boabe de cereale;
 • 10 grame de leguminoase pentru boabe;
 • 30 de grame de hrană sub formă de pudră;
 • 10 grame de tort;
 • 60 grame de feed-uri bogate;
 • 10 grame de iarbă;
 • 5 grame de deșeuri alimentare;
 • 6 grame de aditivi minerali;
 • 0,5 grame de sare.

sfaturi de bază

Toate sfaturile de bază pot fi reduse la trei reguli de bază:

De reproducție găini ouătoare la domiciliu fotografie și video

Având în vedere toate aceste puncte, amintiți-vă cel mai important. Păsările trebuie să fie:

 • casa de uscat cald, cu toate echipamentele necesare;
 • condițiile de iluminare din dreapta;
 • prevenirea si tratamentul precoce de boli;
 • un regim alimentar echilibrat;
 • un număr de aditivi alimentari suplimentari;
 • paddock și timpul liber petrecut pe stradă.

Nu uita sănătatea și bunăstarea bărboasă depinde de tine. Plătească tribut timp de stabilire a lui găinile și vă vor încânta cu o productivitate bună întotdeauna, indiferent de anotimp.

Aflați mai multe

De reproducție găini ouătoare la domiciliu fotografie și video
Zgomotos la pui: ce este și cum să trateze?

De reproducție găini ouătoare la domiciliu fotografie și video
Kuchinskaya Jubilee - mândria de pui păsărilor de curte sovietice

De reproducție găini ouătoare la domiciliu fotografie și video
Cum de a face propriile cuști pentru găini