De stabilire a placi ceramice pe podea și pereții cu propriile sale mâini proces de numărare, pastă de ciment

Nu este nevoie să apeleze la serviciile de masterat scumpe pentru aplicarea plăcilor. Cu abordarea corectă și pregătirea, puteți minimiza costul de căptușeală. Luând în considerare prețurile medii pentru faianțar, economiile pot fi substanțiale. Este necesar să se respecte cu strictețe regulile, în cazul în care se presupune montarea placilor cu mâinile lor, astfel încât rezultatul a fost cel mai atractiv, funcțional, și durabil. Astfel, instalarea țiglă implică următoarele etape: 1. de pregătire a suprafeței (care formează cuplor, tencuieli pereți);
 2. marcând primul aranjament serie și instalarea limitatoarele de sprijin;
 3. de stabilire a primului rând sau mai multe rânduri de marcare multidirecțională;
 4. umple întreaga țiglă fără sudură pătrat;
 5. tăierea și montarea placilor pentru a umple zonele rămase;
 6. chituire (îmbinare).

Instrumente de lucru țiglă

Instrumentul necesar pentru pregătirea suprafeței este selectată în funcție de operațiile necesare și tehnologii de execuție de lucru. de stabilire directă nevoie de următoarele:

 • mistria, spatula, mistria, spatula de cauciuc, nivelul de mici (30-40 cm), nivelul mediu (60-80 cm), plumb, un ciocan de cauciuc, un rezervor pentru soluția. În locurile în care întreaga țiglă nu se află, este necesar să se taie și se taie, această necesitate: placi de ceramica (mecanic sau electric), clește sau tăiat sârmă, un fișier ac mare sau șmirghel, bulgară.

Se calculează cantitatea de material!

Pentru a evalua în mod corespunzător numărul necesar de dale ar trebui să fie nu numai vymeryat placări de suprafață cuadratură, dar, de asemenea, pentru a estima numărul de dale care urmează să fie tăiat în bucăți. Toate acestea depinde de complexitatea pereților și a podelei și eventuala prezență a obstacolelor în formă de conducte de ieșire, unghiuri, proiecții pe perete, etc. fie de aproximativ peste numărul estimat de metri pătrați lua o altă țiglă suficient pentru stivuire două rânduri de-a lungul doi pereți adiacenți.

cel mai bine este de a utiliza adezivi de specialitate pentru lipirea dale. Mai ales se referă la fața la baie și bucătărie, în cazul în care doriți să utilizați un formulări rezistente la apă. Mai ales că, cu pregătirea corespunzătoare a suprafeței debitul soluției este minimă și costul de stabilire a redus în mod semnificativ.

De stabilire a placi ceramice pe podea și pereții cu propriile sale mâini proces de numărare, pastă de ciment

Etapa 1: Pregătirea suprafeței

La suprafață gresie este perfect plană și suprafață solidă trebuie să fie pregătită cu precizie. În nici un caz nu ar trebui să se bazeze pe faptul că mici umflături pe podea sau pe perete pot fi închise prin utilizarea unei cantități mai mari de soluție sub țigle. Rezultatele calitative pot fi atinse numai atunci când tot materialul este plasat pe stratul uniform mic de adeziv.

Înainte de stabilire gresie pe podea ar trebui să formeze o cravată. Baie și toaletă format în mod necesar cu stratul de impermeabilizare. Șapa poate fi realizată pentru a se usca. și o metodă umedă, care aderă la tehnologiile relevante. Cel mai bine este să se stabilească dale pe o bază de beton, care este, pe o sapa umeda. La înlocuirea acoperire vechi, acesta este complet demontat. și suprafață plană cu mortar de ciment.

Pentru piatra gresie faianta de perete, trebuie sa te scape de toate pavajului vechi și pereți tencuiți cu armătură opțională a grilei. Acest lucru se realizează cel mai bine cu utilizarea de faruri. Utilizați chit nu este necesară, precum și pentru a obține o suprafață perfect netedă, acest lucru poate afecta aderența adezivului.

Dezmembrabil toate plinte, învelitori pe ușă și pervazuri. suprafața pregătită să fie neapărat curățate de praf, murdărie și amorsat.

Dacă sunteți sigur în fiabilitatea straturilor țiglă vechi, sau pur și simplu doriți să economisiți timp - a verifica afară tehnologia de înlocuire țiglă, fără a îndepărta stratul existent. Dar, în orice caz, o astfel de practică este adecvată numai pentru leneșilor inveterat.

Pasul 2. Se efectuează marcarea și instalarea de suporturi

De stabilire a placi ceramice pe podea și pereții cu propriile sale mâini proces de numărare, pastă de ciment

variantelor de realizare pavaje neregulate pe podea

Înainte de stabilire necesare pentru a pregăti dispunerea și opririle pentru primul rând, care va fi instalarea placilor.

Prin însăși partea de jos colțul din plastic fix sau șipci de lemn, care se va construi primul rând. Cu ajutorul unui fir cu plumb este desenată pentru a controla poziția verticală a instalării. În cazul plăci multi-colorate sau mozaicuri de diferite tipuri de ambalaje cele mai bune mărci marchează locul de instalare, altele decât dale de masă.

Trage o linie pentru a apăra marginea primului rând de dale. Locație marcate gresie care diferă de cea mai mare parte a modelului formării. Găini gresie începe de la colțul de departe. Ar trebui, dacă este necesar, mutați locația primei dala la intrare a fost plasat un fragment bucată, fără a fi nevoie de tundere. În calculele iau în considerare nu numai dimensiunea placilor, dar diferența dintre ele.

Pasul 3. faianțar fără sudură

De stabilire a placi ceramice pe podea și pereții cu propriile sale mâini proces de numărare, pastă de ciment

modelele tradiționale de muncă țiglă

După ce a pregătit aspectul și orientarea, puteți începe de ambalare. Pentru această țiglă soluție adezivă este aplicat pe perete cu o spatula la o grosime de adâncimea dinților. Placi de ceramica se sprijină în primul rând pe suport sau pe cruci în partea de jos, atunci ai nevoie pentru a pune cu atenție gresie cu mâinile lor pe o soluție. Nu este necesar să apăsați în jos. ușoară rotire axa țiglă ușor, realizează o aderență maximă la soluția produsului.

Amintiți-vă că pentru a ține departe de suprafața țiglei după așezarea pe soluția va fi deja dificil, deci ar trebui să-l aruncați imediat cât mai mult posibil în mod corect. Puteți să-l mutați doar ușor în lateral. Verificați loialitatea de instalare ar trebui să fie cu nivelul în toate direcțiile, în ceea ce privește rândurile deja ambalate. Dacă doriți să aprofundeze câteva dale, utilizați un ciocan din cauciuc. În colțuri situate tic pentru lacunele de conformitate. Puteți trece apoi la instalarea în continuare.Nu apăsați puternic în jos o țiglă care marginile apărut o soluție. Toate golurile dintre ele ar trebui să fie cât mai curate. Ulterior mortar va fi utilizat, care va împiedica pătrunderea umezelii sub țigle și murdăria și da aspectul estetic al întregii suprafețe.

Când mâna este deja ambalat, soluția poate fi aplicată cu stivuirea de plăci de mai multe ori. Astfel, după distribuirea soluției este stabilită țiglă în loc mișcări circulare mici și se așează pe soluție. Apoi, distribuite rapid cruci în golurile și utilizarea nivelului sunt presate în direcții diferite toate seriile ambalate, fixându-l sub un nivel general.

Când ați terminat primul rând este cel mai bine să aștepte până când cleiul apucă dedesubt în mod normal. După aceea mult mai ușor va fi să se stabilească țiglă de lângă perete. Este important să ne amintim că în cazul în care, după așezarea următoarea serie a decis să ia o pauză de la locul de muncă, asigurați-vă că ați îndepărtat întreaga soluție nu este sub gresie, și marginile. Dacă acest lucru nu se face, și este uscat, este necesară înainte de ciobire soluție congelată, ceea ce va afecta rezistența legăturii dale deja stabilite. De asemenea, eliminat orice soluție în exces în zone care sunt lăsate pentru montarea plăcilor tăiate.

Pasul 4. Umple zonele rămase

Trasarea întregul spațiu, care utilizează țiglă întreg, puteți începe tăierea piesele lipsă și instalarea acestora. Cut poate fi ceramica, sticla și tăietor, dar este mai bine să folosiți o mașină-unealtă manuală sau un tăietor de țiglă electrică, în cazuri extreme, vin și bulgară. Cea mai recentă versiune este o mulțime de praf, astfel încât tăierea se face cel mai bine în aer liber. Marcarea dale având în vedere clearance-ul pe toate laturile.

De stabilire a placi ceramice pe podea și pereții cu propriile sale mâini proces de numărare, pastă de ciment

Etapa 5: Grout (rindea)

După instalarea completă a plăcilor pe perete sau podea trebuie să aștepte pentru uscarea soluției adezive. După aceea eliminat toate încrucișări între plăci și cusături de îmbinare realizate. Puteți utiliza chituri pe bază de ciment, silicon sau epoxidice. Selectați un mortar adecvat, în primul rând se bazează pe designul de culoare a acoperirii selectate. Conform caracteristicilor, ele nu diferă între ele, cu excepția metodei de preparare și utilizare. Ciment mortar este distribuit sub formă uscată și trebuie să fie diluat cu apă înainte de utilizare. Silicon și pastă de ciment epoxidic sunt vândute gata de utilizare în ambalaje sigilate.

Înainte de rostuire este necesar pentru a curăța complet suprafața țiglelor și îmbinările dintre ele. Este mai bine să utilizați un aspirator pentru acest scop. După aceea, dacă un silicon sau epoxidice mortar, marginile placi ceramice lipite suplimentar bandă de mascare. Dacă acest lucru nu se face, apoi amestecul uscat va fi dificil de curățat de pe suprafața unei plăci ceramice.

Mai mult, cu ajutorul unei spatule de cauciuc, este aplicat peste cusătura și o cantitate mică de lapte de ciment este forțată spre interior. Plasarea unei spatule de cauciuc peste sudură, și efectuarea de presare pe acesta, a eliminat excesul. Cusătura este un pic mai profund și comparat.

Îndepărtați banda de mascare și resturile de mortar ar trebui să fie după ce este complet uscat. După curățarea și spălarea întreaga suprafață gresie poate fi considerată ca lucrare terminată.

Notă: Aceeași metodă se realizează montarea placilor ceramice. Diferențele se referă numai la o parte din nuanțe în metodele de tăiere țiglă.

Un pic despre tăiere țiglă

Practic, nici o lucrare pe Tigla nu va face fără a fi nevoie de tăiere. Este posibil să se producă o varietate de moduri: de tăiere de sticlă pentru mașini-unelte moderne, cu disc de tăiere cu diamant. Dacă utilizați un instrumente mecanice de mana, procesul este similar cu tăierea sticlei. În acest caz, roata de tăiere este realizată printr-o linie de marcaj pe partea laterală a dalelor emailate. După ce se face casate. Gresie mai masiv și nu se va dovedi frumos tăiat tăietor de sticlă. Toate roțile tipuri de placi de ceramica divizat are o mult mai mare de 1,6 cm diametru, pentru a forma o crestătură adâncă.

De exemplu, considerăm întruchiparea de tăiere prin prelucrarea mecanică Tile:

 1. O astfel de placi de ceramica este o platforma pentru plasarea placi cu limitatoare pe care marcajele de linie aplicate. Acest lucru facilitează procesul de tăiere a unui număr de plăci de aceeași mărime. ghiduri personalizabile la distanța necesară pentru linia de tăiere destinat a căzut pe linia din mijlocul instrumentului.
 2. În partea superioară a sculei se execută pe căruciorul cu două șine prevăzute cu un disc de tăiere și bontul pliere a cărei petale sunt aranjate sub un anumit unghi unul cu altul, și o pârghie. Robinete transport la marginea departe de noi înșine. Pune roata la marginea țiglei și cu forța realizată pe suprafața de-a lungul liniei de tăiere.
 3. După aceea, se concentreze pe transportul este situat în partea de mijloc și o presiune ușoară a produs numărul de plăci.


Cuplul de complex devine segment de dreaptă și nu în diagonală, ca și cu o formă de decupaje în formă de semicerc sau mai multe coturi pentru firele de ieșire sau de by-pass prize conducte de apă de evacuare. În acest caz, partea vitrată a formei planificate a tăiat, iar linia de tăiere este realizată cu atenție roata țiglă manual. După aceea vă puteți mușca bucăți din partea inutilă a plăcilor până numai forma componenta necesara. Marginea rezultată se va dovedi destul de inegală, pentru a rezolva această problemă, un fișier sau șmirghel.

Prin utilizarea întreaga porțiune a mașinii electrice, care trebuie să fie îndepărtat pe o placă fierbinte până la marcaj se taie în fâșii subțiri și mușcături, de margine, astfel încât în ​​comparație cu un fișier.

sfaturi utile

 • Ei bine, în cazul în care lungimea unui număr de plăci se potrivesc, fără a fi nevoie de tundere la. Dacă nu este, este necesar să se înlocuiască un număr de stivuire, astfel încât ultima piesă a fost intactă. În cazul în care în cazul în care acest spațiu liber rămasă necesită lungimea fragmentului de 1-2 cm, un număr de mutat mai departe, în scopul de a pune bucăți mai largi a lungul a două margini. Acest lucru elimină necesitatea decupări fâșii înguste de țiglă.
 • Același lucru este valabil și pentru seria de ajustare aspect, mai ales atunci când se stabilesc nu este executată la tavan, și la un anumit nivel, de exemplu, de multe ori pus țiglă în bucătărie. Este necesar să se distribuie serie, astfel încât un prim rând mai mic de piese formate, iar partea de sus a întregi dale. Găini mai bine să înceapă cu gresie întregi, ridicând astfel bara de sprijin inițial la nivelul cerut.
 • Pentru a pune gresie în coridor este cel mai bine, de la umplerea spațiului de-a lungul zidurilor lungi, lăsând la mijloc sau la una din marginile unui decalaj într-o piesă. Necesar în cazul în care acest lucru este necesar să se aplice linia de marcare, pentru a nu pierde și de a face restul de deschidere este mai îngustă decât gresie.
 • Dacă există diferite variante de stivuire o cifră pentru construirea sau folosind plăci de culori diferite sunt solicitate pentru a desemna locația, altele decât cele în forma sau direcția de degajare inele. Deseori utilizat în separarea plăcilor individuale în diagonală pentru a forma un model folosind distribuția articulațiilor. În acest caz, locul cu instalarea de tigla tăiat este cel mai bun stânga pentru a umple în ultimul rând.
 • Asigurați-vă că pentru a citi instrucțiuni folosit adeziv pentru. Unele variante de realizare implică umidificarea suprafață țiglă, înainte de a instala pe un strat din soluția de adeziv aplicat pe perete.

Bine ai venit! ajuta să înțeleagă că este mai bine să cumpere pentru nivelare țiglă de stabilire, și apoi Internetul atât de mult pentru a oferi ... ..plitka pe perete 20x30, 30x30 gresie ... .nuzhno alege din încrucișări (care dimensiunea este cel mai bine), pene și sistem de țiglă de nivelare ...

Practic, am așteptat ca dale de stabilire este mult mai dificil de făcut, mai ales în mâini de sex feminin doi oameni. era mult mai simplu: întreaga țiglă prevăzută. dar am încercat să „vrazbezhku“, care se presupune că sa întâmplat. Este păcat că articolul nu este găsit înainte, deoarece este foarte dificultate de a face o altă greșeală: sa dovedit un pic prea mult pentru a presa piesele care au jucat deja o soluție specială. Desigur, încercăm să-l repare, dar pentru a goli gresie în unele locuri era extrem de dificil. Prin urmare, citiți cu atenție articolul și să încerce să evite astfel de greșeli, care mi-a permis. În plus, gresie, în orice caz, soluția se află „în mod normal“, dent nu ar trebui să fie, nu ești în sala de gimnastică.
În cea mai mare parte se poate spune, dacă doriți să obțineți ceva atât cu adevărat frumoasă, atunci ar trebui să fie făcut cu atenție, e de lucru destul de greu, dacă o faci prima dată, și chiar într-o anumită măsură creativ, principalul lucru doar pentru a face toate eforturile și sârguința, făcând podeaua care acoperă cât mai mult posibil adaptată la Declarația și locuințe. Prin acest articol, precum și experiența greșelilor din trecut, am făcut țara o baie excelent!

Inainte de gresie, asigurați-vă că acesta este aceeași dimensiune. Producătorii produc plăci cu o toleranță de până la 5 mm. Dacă este posibil, sortarea și pack plitku.Na de multe ori în valoare de un număr o-șase. Pentru a ascunde diferența de dimensiuni și de curbură a țiglei, folosind pene cu cruci pentru rosturi. De asemenea, este mai bine să aleagă să nu de stabilire „cusătură în cusătură“, și cu extensia la podea sub forma unui număr de zidărie de cărămidă.