De stabilire gresie pe podea cu gresie lor podea mâini (video) tehnologia de montare

De stabilire gresie pe podea, cu mâinile lor - un proces foarte laborios, care necesită o anumită precizie. Dacă urmați toate regulile și tehnicile pe care va fi capabil de a obține o podea de încredere și durabil. De asemenea, trebuie amintit că repararea auto generat vă permite să salvați în mod semnificativ bugetul familiei.De stabilire gresie pe podea cu gresie lor podea mâini (video) tehnologia de montare

de pregătire în avans

Lucrarea va fi lung, acesta va fi împărțit în mai multe etape, care sunt complet interdependente.

instrument

În primul rând determinată cu instrumentele necesare. nevoie de:

De stabilire gresie pe podea cu gresie lor podea mâini (video) tehnologia de montare

 • Un ciocan și un ciocan de cauciuc.
 • Daltă.
 • Set de spatule simple, precum și echipament.
 • Mistrie.
 • Nivelul și banda de măsurare.
 • Placi de ceramica.
 • Adeziv pentru dale, mortar și etanșare.
 • Un set de cruci pentru crearea de cusături netede.
 • Capacitatea de apă și soluție.

Desigur, alte dispozitive pot fi necesare în funcție de situația specifică.

Calcularea cantității de material

Acest lucru ar trebui să se facă la etapa inițială. Mulți oameni cred că calcularea gresie pentru a face destul de dificil, dar, în realitate, totul este diferit. Acest lucru se face în felul următor:

De stabilire gresie pe podea cu gresie lor podea mâini (video) tehnologia de montare

 • Definiți parametrii obiectului. lățimea și lungimea sa. Se calculează suprafața totală.
 • Cifra rezultată împărțit la suprafața țiglei selectate (se poate calcula mai multe opțiuni).
 • La aceasta se adaugă suma de zece procente. Acesta va fi rezerva necesară.

De exemplu, podeaua are o dimensiune de 3 * 3 metri. Acest lucru înseamnă că zona va fi de nouă metri pătrați. Placi de Plain are o dimensiune de 30 * 30 cm țiglă pătrat rezultat convertit la metri :. 0.09 sq. M. Total: 9: 0,09 + 10% = 110 bucăți. În tunderea calculelor - este luată în considerare și dimensiunea articulațiilor.

Sfat! Orice magazin important de hardware care vinde gresie, oferă servicii gratuite pentru calcularea numărului necesar de articole.

Lucrul cu suprafața

gresia de așezare este posibilă numai pe suprafețe bine pregătite. La început, camera eliminat toate inutile. podele vechi este eliminat. Comunicarea este verificată. La acest cost cu o schimbare de focalizare. Faptul că toate furtunurile de alimentare cu apă și canalizare - se face în avans. Nu ar trebui să se angajeze în sex până când, până când ați rezolvat toate problemele din acest domeniu. Dacă este posibil, este de dorit să se ascundă imediat conducta.

De stabilire gresie pe podea cu gresie lor podea mâini (video) tehnologia de montare

Atunci când toate procedurile tehnice au fost finalizate, începe procesul de nivelare a suprafeței. Este mult mai ușor să efectueze lucrările atunci când vine vorba de noi case, apartamente, care au numai cravată-ipsos. În clădirile mai vechi - va trebui să încerce. Faptul că facilitățile construite în urmă cu mai mulți ani, poate avea o bază diferită. Uneori este necesar să se creeze o nouă suprafață.

Sfat! Când este vorba de bai, care sunt situate în casele de apartamente vechi, apoi să acorde o atenție la podea. Acestea sunt realizate din amestec de ciment solid. Ei trebuie să fie eliminate complet, împreună cu o acoperire.

pregătire pentru podea înainte de dale ouătoare

 1. După curățare, există o mulțime de praf și murdărie care urmează să fie eliminate. Gresie - nu poate tolera nimic în plus.
 2. Produsă suprafață de dozare. Efectuat pentru a determina curbura existentă. Prezența de picături mici - nu mai mult de 5 mm 2 metri. Orice defecte care sunt parametrii de mai bine definite - au nevoie de o abordare mai serioasă.
 3. Situația va ajuta pentru a corecta compusul de nivelare. Mai bine pentru a alege o compoziție de nisip-ciment. Acest amestec a fost turnat pe balize stabilite. Se pare bază plată și netedă. Dar o astfel de procedură se efectuează după fisuri și gropi adânci toate să fie încorporate.
 4. Podeaua de lemn nevoie de aceeași abordare. Singurul lucru pe care procedura va fi puțin diferit. Verificat prima fiabilitate lag si placi. Mai mult, saturarea lemnul cu vopsele de ulei. Fantele sunt sigilate chit elastic în prealabil. La suprafața uscată trebuie pus stratul de impermeabilizare. Top tensionat consolidarea ochiurilor de plasă. Amestecul a fost turnat pregătit.
 5. Nu uita penetrant compoziții de inițiere.


De stabilire gresie pe podea cu gresie lor podea mâini (video) tehnologia de montare

Sfat! Bai si dusuri pentru a solicita o atitudine mai atentă. Condiția obligatorie este - hidro facilități. Materialele care pot fi utilizate sunt diferite. Unele pot fi stabilite (film, cu role), altele aplicate cu rola și o perie (lichid).

Într-adevăr, montarea plăcilor cu mâinile lor necesită o abordare echilibrată la suprafață. Nu se poate spera că deficiențele mici vor fi corectate de acoperire finală.

Există două modalități principale de care se confruntă gresie. Fiecare are propriile sale caracteristici.

 1. Cea mai simplă opțiune este că instalarea pornește de la colțul de departe. Mișcarea este în direcția ușii. Această metodă este adecvată pentru obiecte mici, precum și pentru zonele cu geometrie complexă. Ideal pentru cei care nu au suficientă experiență.
 2. Acesta poate fi aplicat și versiunea mai complexă. În acest caz, începe cu un mid-strat. Suprafața de pre-marca o - necesară pentru a primi patru pătrat sau dreptunghi identic. Linia va trece prin centrul, care formează cele patru colțuri. Este necesar de a alege unul, acesta va servi ca punct de plecare pentru munca. Pus pe o astfel de material de principiu - va necesita taierea in jurul perimetrului. Prin urmare, aceste manipulări sunt efectuate în prezența de experiență suficientă.

De stabilire gresie pe podea cu gresie lor podea mâini (video) tehnologia de montare

Se recomandă să se înceapă cu pre-aranjarea elementelor. Ie montarea gresiei pe podea este realizată pe un „uscat“. Acest lucru va ajuta pe toți la o dată pentru a calcula. Mai ales în cazul în care există un model care necesită ajustare. Este important să se ia în considerare prezența articulațiilor. Această metodă permite mai mult timp pentru a evalua dimensiunea de tăiere, și să facă ajustări, dacă este necesar.

Sfat! Producerea de calcule primare - să acorde o atenție la zonele care vor fi amplasate de-a lungul pereților. Pentru a obține o suprafață frumoasă podea, ar trebui să fie ghidată de principiul conform căruia gresie nu ar trebui să fie tăiate în fâșii înguste. Dimensiunea trebuie sa fie mai mare de 35-40% din lățimea totală.

De stabilire a placi ceramice pe podea începe cu pregătirea de clei. Chiar dacă ați achiziționat o structură de-a gata, aceasta trebuie să se amestecă bine. La utilizarea amestecului în stare uscată, este necesar să se urmeze recomandările oferite de producător.

De stabilire gresie pe podea cu gresie lor podea mâini (video) tehnologia de montare

Nu gătiți doar o sursă mare de lipici. Rețineți că procesul poate fi întârziat în mod semnificativ. Apoi, compoziția va începe să-și piardă proprietățile lor. Pur și simplu îngheață.

Munca se efectuează în felul următor:

 • Încă o dată, suprafața este testată bine. Nu ar trebui să fie nici o murdărie și praf. Dacă amorsare este efectuată, este necesar să se aștepte până când soluția se usucă bine.
 • Tehnologia de plăci ceramice implică udarea ulterioară a podelei. Mai bine să o facă prin intermediul unui atomizor.
 • Clay scobit în cantitatea necesară. Se aplică pe porțiunea selectată. Noi nu ar trebui să acopere doar suprafețe mari. Este mai bine să se concentreze pe dimensiunea materialului de stoc. Ar trebui să obțineți o suprafață care este lipsită de orice gol.

De stabilire gresie pe podea cu gresie lor podea mâini (video) tehnologia de montare

 • Amestecul este aplicat pe partea inferioară a articolului. Pentru un plus, soluția poate fi de a obtine o spatula si raspandit - o spatula (crestate).
 • Tile este răsturnat și apăsat până la podea. Ar trebui să fie făcut foarte atent. Folosind un nivel - verificați locația corectă. Dacă este necesar - un pic mâner zuruitoare spatula.
 • În cazul în care devine evident că soluția nu este suficient, ar trebui să fie adăugat. Excesul este eliminat imediat. Fiecare element trebuie să fie plat, fără înclinații.
 • Între produsele adiacente, cruci din plastic sunt setate imediat. Acestea vă permit să obțineți un clearance-ul frumos și neted. Și, de asemenea, preveni flambarea care pot apărea în timpul contracție a obiectului. Ulterior, ele trebuie să fie eliminate.
 • De stabilire gresie pe podea cu gresie lor podea mâini (video) tehnologia de montare

  Sfat! în apropierea zidurilor începe să închidă spațiul în ultima etapă. Această abordare va ajuta la reducerea timpului, ca și în acest caz, va fi capabil să facă tunderea tuturor materialelor dintr-o dată.

  Câteva sfaturi

  1. Trebuie avut în vedere faptul că dala tehnologia de stabilire pe podea - nu permit prezența golurilor. Dacă presupunem formarea unui astfel de defect, atunci șansele de deteriorare a acoperirii.
  2. Imediat sters excesul de adeziv de pe suprafață. În caz contrar, adezivul va trebui să eliminați racleta.
  3. De multe ori se pune întrebarea: cât de mult uscat pus materialul? Aceasta depinde de amestecul folosit, dar de două zile, nu este recomandat să meargă pe podea.
  4. În ultima etapă, o frecare cusături. Această procedură oferă un decalaj frumos. Atunci când apare necesitatea - material de etanșare folosit în continuare.

  Dacă analizăm toate cerințele și normele, devine clar că pozarea gresie pe podea - ocuparea forței de muncă dificilă, dar greu de realizat.

  De stabilire gresie pe podea cu gresie lor podea mâini (video) tehnologia de montare
  Astăzi, există multe produse noi podele. Este una dintre cele mai importante gresie vinil auto-adezive. De ce? Pentru.

  De stabilire gresie pe podea cu gresie lor podea mâini (video) tehnologia de montare
  Gresie - un material utilizat la construirea de mii de ani. În timpul săpăturilor din templele babiloniene, arheologii de multe ori.

  De stabilire gresie pe podea cu gresie lor podea mâini (video) tehnologia de montare
  Pentru a face o baie într-un stil unic și inimitabil, mulți meșteșugari folosesc tot felul de materiale, combinându-le cu altele pentru a da.