De unde știi că ai vizitat îngerul păzitor al 11 semne

De unde știi că ai vizitat îngerul păzitor al 11 semne

Ideea că un înger păzitor veghează asupra noastră, poate aduce o mare pace. Unii cred ca el să fie o ființă spirituală, în timp ce alții cred că este sufletul unui decedat iubit-o, care ne ajută prin viață. Dar chiar dacă o persoană care crede în îngeri sau sugerează că acestea pot exista, poate fi foarte dificil să se știe când el este următoarea.După cum știți, există modalități simple de a afla numele de îngerul tău păzitor. În mod similar, există multe semne care indică spre vizita sa. Aceste semne de alertă pentru mulți credincioși de-a lungul anilor. Acum puteți afla cum pentru a determina ce un înger păzitor ai vizitat. Poate că nu ești credincios în acest moment, dar aceste semne care apar în fiecare zi, pe tot parcursul vietii poate ajuta să găsiți răspunsuri la întrebările pe care le-au fost căutați.

De unde știi că ai vizitat îngerul păzitor al 11 semne

înger păzitor vine la tine într-un vis

Mulți oameni cred că visele - aceasta este fereastra sufletelor noastre. Dar ei pot vorbi despre prezența unui înger păzitor. Oamenii religioși spun, un înger vă puteți vizita în somn. Așa că vă permite să știi că te uiți. Vă puteți lăsa unele mesaje sau pur și simplu să declare prezența lor.

Vezi bile colorate ciudat

Dacă vedeți lumini inexplicabile sau ciudat mingii, vă puteți gândi începând cu probleme de vedere. Cu toate acestea, credincioșii spun, aceste bile și lumini sunt o modalitate de a muta îngerii. Puteți vedea o minge în viața de zi cu zi sau de a descoperi fotografii, el plutește în jurul tău. Mulți susțin că aceste lumini unice sunt un semn sigur că sunteți sub protecția unui înger.

Te simți un miros brusc Dacă nu se poate explica mirosul neașteptat, acesta poate fi un indiciu al prezenței unui înger. Credincioșii consideră aceste arome plăcute dulci pot fi un mod care folosește îngerul tău, pentru a da o mână de ajutor și să anunțe că el este cu tine. Puteți mirosi delicioase produse alimentare, flori sau parfum, care este adesea folosit aproape de tine om mort.

De unde știi că ai vizitat îngerul păzitor al 11 semne


Veți găsi o pană albă

Pen-ul este un mod sigur și de încredere pentru îngerul tău să-ți arăt prezența lor. Acest semn este considerat a fi cele mai frecvente srdi cei care pot lăsa îngerii. pană albă poate fi pe drum, chiar în locul cel mai puțin probabil, și să vină într-un moment când ai cea mai mare nevoie de sprijin. Deci, îngerul tău vă permite să știi că e acolo, și tu nu ești singur.

Copilul vede ceea ce nu se poate

Copiii și animalele de companie sunt îngeri păzitori vizibile, chiar și atunci când alții nu observă nimic. Se spune că îngerii aduc copiii și animalele de stare de repaus. Puteti vedea ce animalul se uită la o anumită locație în cameră, sau copilul zambeste cuiva, chiar dacă el nu poate vedea pe nimeni în acest moment. Dacă observați că copilul este ca vorbesc cu cineva, și nu vedeți una, atunci îngerul este acum lângă tine.

Puteti vedea un înger în nori

Ca un copil, este posibil să fi petrecut mult timp încercând să recunoască unele figuri din nori. Dar unii oameni susțin că o anumită formă de nori poate fi un semn al unei prezențe înger-hranitelya.Oblaka poate semăna într-adevăr, un înger sau de a lua altă formă de frumos, de exemplu, inima sau un alt simbol care este semnificativ pentru tine personal.

De unde știi că ai vizitat îngerul păzitor al 11 semne

Tu vezi numărul de îngeri în locuri publice

Într-adevăr, mod comun prin care îngerul va încerca să atragă atenția - este numerele. Acest lucru poate fi numerele care sunt importante pentru tine personal, cum ar fi zilele de naștere sau aniversări, sau numere magice repetate, cum ar fi „333“ sau „11:11“. Aceste numere apar în situații de zi cu zi și poate fi o modalitate de custode pentru a atrage atenția.

Te simți ciudat schimbare de temperatura

La fel ca mirosurile inexplicabile, schimbarea temperaturii poate indica prezența unui înger. Oamenii se simt aceste schimbări în diferite moduri. Este posibil să simți o răceală ciudat sau căldură bruscă. Astfel, îngerul tău vă oferă o îmbrățișare liniștitoare.

Ai auzit vocile înăbușite

Nu poți vorbi literalmente cu îngerul păzitor. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că el nu încearcă să comunice cu tine. Cei care cred în îngeri, spun că au auzit voci înăbușite, într-o atmosferă relaxată. Acest sunet înăbușit la distanță poate însemna că îngerul tău încearcă să vorbească cu tine. Sau este doar o modalitate de a vă asigur că e aproape.

De unde știi că ai vizitat îngerul păzitor al 11 semne

Tu simți că nu ești singur

Fiecare persoană din când în când se confruntă cu un sentiment că el nu este singur. Acesta poate fi doar un al saselea simt sau se amestecă părul de pe ceafă. Mulți credincioși se simt într-adevăr, atunci când un înger păzitor este cu ei. Ei spun că sunt conștienți de prezența îngerilor, chiar dacă acestea sunt singuri în camera goală.

Te simți furnicături în creștetul capului

Mulți credincioși au raportat o altă senzație specifică încă - furnicături în partea din spate a capului. Acesta poate lua forma de căldură bruscă. Mulți oameni spun că între coroana și înger păzitor există o legătură puternică. Acest lucru furnicaturi poate spune că îngerul tău vrea să vorbească cu tine.