De unde știi îngerul tău păzitor

Hrănește supranatural are întotdeauna persoane interesate. Întrebări despre nemurirea sufletului, care arata ca îngerii, cum să găsească îngerul său păzitor, și înroleze sprijinul său, îngrijorat și să continue să vă faceți griji teologi și filozofi, tineri și bătrâni, cu studii superioare și simplilor credincioși. biserici enoriași roagă îngeri păzitori și le cere ajutor, încercați să vă rog, și să câștige. Cu toate acestea, îngerul său păzitor fiecare persoană, nici măcar să meargă la biserică. Mai mult decât atât, îngerii nu patroneze numai creștini, ci și adepți ai altor religii. Aceasta recunoaște existența îngerilor, islamul, iudaismul și chiar Rastafarianism. Entitățile similare au îngeri și multe alte credințe.Îngerul păzitor este dat fiecărei persoane, indiferent de religie, caracter și comportament. Chiar și criminali și atei au îngeri păzitori, dar aceste patronii sunt nemulțumiți și de multe ori lipsit de putere. Pentru a nu priva de îngerul său păzitor de energie, trebuie să crezi mai întâi în el, și încă se referă în mod regulat la aceasta, și nu uita să-i mulțumesc. Toate acestea sunt ușor de realizat dacă știi numele îngerul tău păzitor lui. Dacă se dorește, puteți chiar să o suni un înger păzitor, să vorbească cu el, să se consulte sau să se simtă protecția sa. Cu siguranță în timpul vieții, ați simțit în mod repetat prezența lui - este timpul să se familiarizeze cu îngerul tău păzitor!

Îngerul păzitor - cine este? De ce este dat un înger păzitor?
De obicei, ingerii pazitori sunt antropomorf, in miniatura sau gigant, tangibil sau fără trup - nu contează și ea depinde în întregime de experiența culturală, imaginația și preferințele estetice ale unui credincios. De fapt, îngerul păzitor - acesta este spiritul, esența unei bune înzestrate cu rațiune și sentimente, dar lipsit de corpul fizic și este încorporată în orice formă fizică, dacă este necesar, pentru o perioadă limitată de timp. De obicei, îngerii patronii imaginat și descris în opere de artă de croazieră: aripile îngerilor necesare pentru a acoperi și pentru a acoperi saloanele lor, protejându-le de la adversitate.

Existența îngerilor păzitori nu poate fi dovedit stiintific, dar chiar și oamenii non-religioase recunosc că cel puțin o dată în viața lor experimentat sentimentul că a intrat sub aripi de înger angelic. De asemenea, probabil, experimentat ceva similar și ar putea simți prezența unui înger păzitor:
 • Nu uita pe cei care au un impact pozitiv asupra vietii tale. Ingerii pazitori de multe ori acționează în mod indirect, prin procură. Adesea, ei aleg „mediatori“ lor de părinți, cei dragi si prieteni apropiati, dar pot apărea sub forma unui străin, dar favorabil pentru tine om.
 • Staying pune în pericol și salvarea miraculoasă ulterioară este direct legată de „locul de muncă“ un înger păzitor. Fiecare dintre noi poate aminti circumstanțe similare: atunci când târziu pentru avionul, a primit într-un accident; când am trecut pe stradă în doi pași de locul de turturi de incidență; când dintr-o dată nu mi-am amintit fierul de călcat și sa întors acasă, sau pur și simplu au timp pentru a cumpăra ultimul bilet la concertul trupei preferate.
 • Ingerii pazitori poate să prindă rădăcini, nu numai la om, ci și la animale. În mass-media din când în când există informații cu privire la cazurile în care miraculoase pisica domestica sau câinele trezeau proprietarul și literalmente l-au forțat să iasă din casă înainte de cutremur, explozie sau un alt dezastru. Aceste evenimente - nu este altceva decât un înger păzitor de protecție a martorilor.
 • Adesea, îngerul păzitor nu arata un exemplu de realizare fizică, și rămâne o fantomă, în apropiere și prezent în mod invizibil oferi asistență atunci când este nevoie. Acest lucru este important mai ales atunci când sunt depășite printr-un sentiment de singurătate, probleme chinuiască una după alta - și dintr-o dată, ca și în cazul în care de nicăieri, vine decizia, circumstanțele sunt bine și viața este tot mai bine.
 • Oamenii moderni își pierd credința în îngerii păzitori, și să le înlocuiască cu conceptele de intuiție, subconștientul și putere fluctuații. În general, nu există nici o diferență fundamentală cum este numit un înger păzitor, în cazul în care vă ajută să vă sprijine.


Un lucru este sigur - aceasta este ceea ce puterea îngerului păzitor este direct proporțională cu puterea credinței noastre în El. Puteți hrăni, tren și să consolideze capacitatea de sfatul său spiritual, dacă crezi, mental plânge și îi mulțumesc cât mai des posibil. Acum găsi numărul personal în lista de mai jos pentru a cunoaște pe îngerul său, să înțeleagă caracteristicile și comportamentele sale:
 • 1 - Sf Angel, considerat a fi cel mai rapid apărător, venind în ajutorul chiar și înainte de acest studiu.
 • 2 - Bright înger (înger sau fascicul) este folosit pentru a fi în somn. Îngeri de lumină părăsească saloanele lor alunițe, de multe ori pe fata.
 • 3 - înger de aer, însoțește persoanele care sunt predispuse la aventuri și de risc. Găsiți ei înșiși una lângă alta, de multe ori trădează foșnet de prezența aripi.
 • 4 - înțelept înger vorbește cu jucătorii săi cu ajutorul sfaturi și decizii bune, care afectează în mod pozitiv intelectul uman și cariera.
 • 5 - Metal înger inzestreaza om cu mulți ani de viață. El primește o alimentație specială lacrimi, astfel încât vin la salvare atunci când plânge episcopie.
 • 6 - Rainbow înger în contact cu oamenii prin energia creatoare, ajută să dezvăluie abilitățile artistice și / sau vizualizarea originală a lumii.
 • 7 - Energie înger - cel mai sensibil. Are nevoie de recunoștință constantă, nu tolerează cuvinte dure și nerecunoaștere a serviciilor sale.
 • 8 - Milostiv înger este întruchiparea sufletele strămoșilor morți, cu atenție și îi pasă, dar simt nevoia de a amintiri de el.
 • 9 - Cald înger Ward oferă armonie cu lumea și înțelege esența lucrurilor. Că îngerii la căldură, cel mai adesea încorporate în animale.
Înțelegerea naturii îngerul tău păzitor va ajuta la stabilirea unei mai strânse și o legătură puternică cu el, nu ignora aceste caracteristici. În plus față de natură, îngerii au o vârstă care nu se schimba, cel puțin pentru noi oamenii. Varsta învăța îngerul său, adăugând la numărul de generația 4 (numărul sacru). Pentru cei născuți 30 de numere este de 30 + 4 = 34 de ani. Acum știi că îngerul tău păzitor - o femeie în vârstă de 34 de ani, și poate să comunice și să păstreze legătura în mod eficient.