degetele de la picioare Mîncărime decât vindecarea, cauza mâncărimea, măsuri de prevenire

În cazul în care persoana mâncărime la nivelul pielii doresc întotdeauna să se scarpine acest site pe corp. El devine iritabil. Adesea, senzația de mâncărime a pielii este un semn al unei boli nervoase sau alergice, dar, uneori, un astfel de simptom apare atunci când infecția. degetele de la picioare Mîncărime, de multe ori, ca urmare a infecției fungice. Pentru că nu este caracteristic tabloul clinic manifestat în mod clar. În alte cazuri, experții au identificat problema, în cazul în care au lăsat amprente după zgârierea. Aceasta boala poate fi cronică, atunci când degetele sunt mâncărime puternic mai aproape de noapte.degetele de la picioare Mîncărime decât vindecarea, cauza mâncărimea, măsuri de prevenire

De ce medicii recomanda acest tratament.
Interviu în exclusivitate cu un expert pe link-ul!

Cauzele mâncărimea

Aflați de ce mâncărimea degetele de la picioare mari, poate fi doar un specialist. El va inspecta, examina istoricul și prescrie tratamentul adecvat pentru copii și adulți.

1. Tipul termică de iritare. Pielea picioarelor conțin un număr mare de receptori care transmit semnale la creier. degetele piciorului sunt incluse în sistemul de atingere, astfel încât chiar și expunerea de mică intensitate provoacă o reacție din partea nervilor. O persoană poate percepe ca o mâncărime. Cu cât mai puternică influența căldurii, degetele mai mancarimi ale pacientului. Din acest motiv, arsuri de gradul unu grav zonele afectate sunt zgâriate. Ca vinovat de ce între degetele de la picioare coji de piele, există schimbare a vremii. În lunile mai calde, ca urmare a creșterii temperaturilor și a lipsei de umiditate a pielii deshidratat picioare.

2. Deteriorarea epidermei, care sunt mecanice sau chimice în natură. Un efect analog atunci când sunt expuse, de exemplu, produse chimice de uz casnic sau de rănire (abraziune, zgârieturi).

3. cauze psihosomatice. Tulburarile emotionale puternice si situatii de stres poate provoca mâncărime intolerabil.

4. Utilizarea de medicamente și produse cosmetice topice. Este cunoscut faptul că diferite unguente și geluri pot deveni autorii de disconfort. Dacă utilizați produse cosmetice de calitate slabă, veți vedea același efect.

degetele de la picioare Mîncărime decât vindecarea, cauza mâncărimea, măsuri de prevenire

degetele de la picioare Mîncărime decât vindecarea, cauza mâncărimea, măsuri de prevenire

5. alergie. Această reacție, atunci când degetele zgâriate pot fi provocate prin utilizarea ambilor agenți externi și primirea anumitor produse. În acest caz, totul depinde de caracteristicile corpului copilului și adultului.6. Manifestările diferitelor boli, de exemplu, leziuni fungice, care însoțeau inițial de mâncărime severă. Cel mai adesea acțiune micozei degetele de la picioare expuse.

7. Nerespectarea igienei. Picioarele trebuie să se acorde o atenție specială, deoarece membrele inferioare în timpul zilei sunt de multe ori în condiții de înghesuit. Este necesar să se spele picioarele de zi cu zi. Și atunci întrebarea este ce să facă în cazul în care pielea mâncărimi între degetele de la picioare, va dispărea de la sine.

metode de terapie

Pruritul poate ajuta la ameliorarea acestor fonduri:

  • Suprafața piciorului trebuie să fie uscat, pentru a preveni transpirația picioarelor.
  • In fiecare zi (poate fi de 2-3 ori) de picioare pentru copii și adulți trebuie să se spele cu apă rece.
  • Sosete din țesături naturale sunt schimbate în mod regulat.

Astfel de măsuri vor facilita simptomele mâncărime, dar nu poate scăpa de cauza care stau la baza. Pentru o eliberare completă de mâncărime nevoie pentru a detecta si tratarea bolii. doar un ajutor temporar poate fi realizat prin auto-medicatie. Prin urmare, în scopul de a scăpa de mucegai sau de alte boli care provoacă mâncărimi, fără nici un fel de asistență profesională este indispensabilă. După o serie de teste de laborator, medicul poate determina natura bolii și prescrie un tratament eficient.

Cursul va dura aproximativ o lună. Deoarece infecții fungice pentru o scurtă perioadă de dezvoltare a rezistentei la medicament, se recomandă să se schimbe la fiecare câteva săptămâni unguent. Treat necesare înainte de momentul în mâncărimea a dispărut complet, iar următoarele două săptămâni pentru a evita repetarea lor. În cazul în care degetele sunt foarte umflate, germenii prinse în interior, pot provoca roșeață și durere. În cazul în care cauza umflarea este o ciuperca, există ajuta la ingrijirea picioarelor corecte, terapia și încălțăminte de calitate.

degetele de la picioare Mîncărime decât vindecarea, cauza mâncărimea, măsuri de prevenire

Pentru tratamentul adulților și copiilor de la medicamente micoza utilizate:

1. Unguentele tolnaftat și miconazol pe bază este utilizat pentru a elimina infecții fungice. clotrimazol unguent eficace. La fiecare 10-14 zile de droguri este mai bine să se schimbe.

2. Fluidele de foraj pentru a umezi tampoane de bumbac și de a face o compresa timp de 15-20 minute.

3. O cantitate mică de sodă este umezit în apă și frecați zona afectată pe picior.

4. Pentru pacienții cu medicii micoza prescrie imunostimulante - Taktivin, Levamisol, Timogen, Poliksidony.

După tratament, este important de a dezinfecta încălțămintea pentru copii și pentru adulți, în caz contrar există riscul de re-infecție. În acest scop, luând soluție de oțet 30%, le-a tratat pantofi sau cizme, le-a pus într-o pungă de plastic timp de două ore. De două ori pe săptămână, face tratamentul de tălpi interioare o felie de lamaie.

Pentru a face față cu ciuperca și mâncărime, suficient timp pentru a înțelege motivul pentru care mâncărime între degetele de la picioare, și să înceapă un tratament terapeutic. Se recomandă să arunce papuci, prosoape și prosoape. Pentru a combate ciuperca folosind remedii populare. Că nu a existat nici o contaminare a altor zone, este necesar de două ori pe zi, pentru a spăla picioarele săpun. Pot fi unse cu suc de lamaie, ceapa si rosii.

Pentru ciuperca picioarelor și mâncărime nu a revenit la un copil sau un adult, trebuie să urmați câteva măsuri de precauție:

1. Purtati incaltaminte din materiale naturale (piele, piele de căprioară). Pantofii din piele picioare artificiale nu respira, oprire este într-o poziție dificilă, prin urmare, nu există frecare și transpirație. Dacă observați că aveți degetele de la picioare umflate, ar putea fi consecințele de pantofi de calitate slabă.

2. pantofi Tratați deodorant.

3. Nu purta pantofi altcuiva, în timp ce montarea în magazin, șosete de utilizare.

4. Vizitarea piscine, băi sau saune, spălare picior și uscați-le bine cu un prosop. De asemenea, este recomandat pentru a șterge suc de lamaie picioare, ca acid ucide ciuperca.

5. se poate folosi în scop profilactic antifungice.

oamenii 6. ciuperci bolnavi de multe ori cu imunitate slabă, deci trebuie să fie temperată, fac exerciții, mananca mai multe fructe si legume.

Toată lumea știe că boala este mai usor sa previi decat sa tratezi. Dacă se întâmplă pentru a obține ciuperca bolnav, la început în timp util pentru a lupta impotriva bolii, pentru a evita complicațiile.

PG «Feel-picioare»:
București, Bolshaya Sukharevskaya, 16/18, la 413b.
(499) 611-83-65