DENAS aparate trata urinari frecvente

Bine ai venit! Cum de a trata nicturie? Am obține până la toaletă timp de noapte de 5 ori.

Nicturie - este urinare frecventă pe timp de noapte. Cel mai adesea acest lucru se întâmplă la bărbați în încălcare a glandei prostatei. Deși există alte motive.In aceasta boala, tehnica DENAS aparat de tratare.

zona de proiecție rinichi-ureter-vezică urinară. Mod de terapie, frecvența 77 Hz sau 10 Hz timp de 10 minute pe fiecare parte. Aplicăm electrodul pe spate la locul, unde rinichi și foarte lent, întârzieri timp de 2-3 secunde, se va deplasa prin partea abdomenului pe proiecția ureter la vezica urinara. Același lucru se face de către celălalt rinichi.

Zona de conformitate rinichi Su Jok. Mod de terapie, frecvența 77 Hz, 60 Hz, timp de 5 minute pentru fiecare punct.Punctul he-gu pe ambele mâini. Mod de terapie, frecvența 77 Hz sau program DER 5 minute.

Imagini din poziția punctelor le pot trimite doresc la cerere personală.

În plus față de acest tratament, vă puteți sprijini:

curs de ambalaj în DENAS-OLM-1 patura terapeutice. Într-o procedură de o zi, timp de 40 de minute. Dar, de exemplu, soțul meu sub pătură doar dorm mereu. Acesta este un mod foarte simplu de a spori imunitatea.

Cursul procedurilor pe unitatea de vertebrei 2 săptămâni.

Baa Denaket. 100% supliment natural pentru a stimula sistemul imunitar si intarirea organismului.

sare Carlsbad. 1 g de sare dizolvată într-un pahar cu apă și se bea 30-40 de minute înainte de mese de 4 ori pe zi, timp de cel puțin o lună. Acest lucru va îmbunătăți procesele metabolice din corpul dumneavoastră și asigurați-vă că pentru a afecta reglementarea de urină.

Pe blog-ul meu am scris despre tratamentul cancerului de prostată, poate fi citit aici.

Eu sincer vă doresc tuturor multă sănătate și fericire!

P.S. Sfaturi pentru pacienții hipertensivi poate fi citit aici.