Deoarece nu este necesar să se numească copilul

Selectați numele nou-născutului este uneori la fel de dificil ca decizia de a avea un copil. Cum nu pentru a apela copilul? exemple de viață pentru a vă ajuta să evitați greșelile comune.
Deoarece nu este necesar să se numească copilul

Numele și geografie

Nu te pune cu ortografia

în limba română cauza probleme grave nume gemene. care se încheie -iya sau -ya, de exemplu, Natalia și Natalia. Că copilul nu a avut probleme în obținerea de documente oficiale, este mai bine pentru a alege o opțiune mai frecventă.

Acest lucru va reduce riscul de erori în documentele: Natalia (Nataliya nu), Lily (Lily nu a făcut-o), Anastasia (Nastassja nu) și așa mai departe.

asocieri negative

Tata și bunica fericită, în numele Anne, și nu împărtășesc acest entuziasm? Sunteți de acord că numele este frumos și armonios, dar evoca imaginea fetelor opuse care șicana si suna la școală?

Apoi, copilul dumneavoastră acest nume nu este adecvată. Ar trebui să evite nume care provoacă asocieri neplăcute care rezonează cu numele de boli și alte probleme.


Deoarece nu este necesar să se numească copilul

Verificați compatibilitatea formelor complete și scurte ale numelui cu numele pentru asociațiile neplăcute și jocuri de cuvinte, schimbarea locurile lor. În multe situații, copilul poate fi numită după numele și prenumele sau numele prenumele.

În lista de școală fată cu numele Zina Cor va însemna nu Zinaida Cor, Cor și Zina. De asemenea, să acorde o atenție asupra faptului că totul era în ordine cu inițialele. Leo O. Tails riscurile pentru a obține porecla jignitoare.

coincidență neplăcutămoștenirea familiei

Acum, moda înapoi pentru numele uitate. și mulți copii numit fericit Lucian Miron, Ostap, Matroana și Barbara. Unii aduc un omagiu modei, unele cinstim memoria străbunicilor.

Dacă ați ales numele vechi rus, încearcă să ajungă la un acord cu copilul papă. Poate că e alegerea ta va parea din loc.

Cultura Pop

Unii părinți tineri par o idee bună pentru a numi un copil după un cântăreț preferat sau cântăreț. Dar problema este ca Shakira si Britney va fi uitat în câțiva ani, iar fata va trebui sa în fiecare zi pentru a explica unde a primit acest nume. În cazul în care este destinat să fie la fel ca toți ceilalți - ea va alege un nume de scenă. Dar mai târziu.


Deoarece nu este necesar să se numească copilul

Cu o scrisoare de capital

Uneori, familia sunt de acord ca numele copiilor trebuie să înceapă cu aceeași literă. Toate mijloacele ar trebui să solicite, de exemplu, K (Katya și Kostya Cyrus).

Părinții doresc copiii să aibă ceva în comun faptul că ei și întreaga familie ar conecta - o dorință minunată, ci o literă în viața lui nu sa materializat. Prin urmare, dacă o familie are deja Viaceslav, Vladimir și Victor, nu să fie rupte între Vsevolod, Vseslav și Vladilen - poți să-l suni orice alt mod.

Psihologii nu recomanda oferindu-gemenii nume similare. de exemplu, Dasha și Danja, Misa și Masha, sau nume de rimă, cum ar fi Cyrus și Ira, Olya și Kolea ca copiii cultivate poate fi frustrant.

De asemenea, ar trebui să evite nume care rimează cu numele. Cantareata britanica Devid Boui numit pe fiul său Zowie. Grown Zoui Boui schimbat numele lui Joe.

Utyutyunyushki

Din fericire, în cultura noastră nu este de obicei dat numele copiilor „frivole“ în mod oficial. Lala în cele din urmă se transformă în Olga și Mowing - de fapt, Constantin pașaport.

Abtine-te dacă sub influența ecstasy și emoție pe care doriți să înregistrați pe certificatul de naștere este o „jucărie“ nume. angajații Alert registrator, probabil, de asemenea, vă va descuraja.

Film! Film! Film!

Naming copii după eroi celebri de filme din țara noastră a fost întotdeauna acceptat. Vassa Zheleznov a impresionat o dată multe femei sovietice. Acum, în film și la televiziune pot fi văzute în principalele filme străine, iar țara a început să apară Marisabel și Amelie.

Dacă să imite?

Știm cu toții că celebrități le place să dea copiilor lor nume neobișnuite. Sher numit fiica ei castitate (castitate), unul dintre fiii lui numele David Beckham este Romeo. În cazul în care copilul este destinat să se dovedească, el ar face acest lucru, și să-l la alias ei ușor de reținut, dacă este necesar.