Deoarece pietrele sunt numite negru - revista de femei on-line

Pietre negre sunt extrem de rare în natură. O astfel de splendoare în bijuterii în sensul negru, uimitor de profundă și subtilă. Negru face parte din domeniul clasic și spune mai multe despre conservatorism, secretul și partea intelectuală a titularului. Ca o regulă, prețioasă persoană minerală aleasă negru, care este exact ceea ce poate fi descris.Strict de culoare negru clasic poate merge armonios la orice fel de îmbrăcăminte, subliniind toate avantajele dulap selectate.

Psihologia culorilor și pietre negre

În ciuda faptului că un negru nu poate fi considerat un plin de culoare, efectul său asupra psihicului uman este cu adevărat enorm. Negru - selectarea persoanelor care sunt predispuse la depresie. Aceasta - culoarea, este întotdeauna însoțită de durere, angoasa și depresia. Dar, în același timp, aceasta poate contribui la îmbunătățirea starea de spirit negru și un mod mai adecvat de gândire.

Gem negru este bun, ultimul dintre cei a căror viață - luptă. La urma urmei, a fost mult timp cunoscut faptul că, fără a trece prin negru, nu se poate realiza ceva ușor. Titularii de haine negre și bijuterii sunt mai susceptibile de a gestiona pentru a păstra gândurile mele în ordine și să păstreze capacitatea de a reflecției filosofice. Dacă lupta ta este deja de peste, iar perioada de echilibru a venit - nu lăsați intervalul de negru prea repede. Negru este foarte „deține“ omul, iar noua culoare este mai bine să adăugați treptat.

Hair-sau „Venus Hair“ - cristal de stâncă, cuarț fumuriu sau ametist cu incluziuni de rutil si alte minerale par-ca.

Vorobyova - beril roz care conține cesiu. Foarte frumos taierea si finisarea pietrei.

Jet - solid, potrivite pentru lustruire o varietate de cărbune brun. Cunoscut mare de produse din această piatră.
Mohs de duritate: 3,0-4,0. Densitate: 1,3 g / cm3.

Geliodor - varietate de Aur de beril, conține o cantitate mică de oxid de fier.
Duritatea pe scara Mohs: 7.5. Densitate: 2,8 g / cm3.

Heliotrop - verde inchis cu buline rosii mici varietate de calcedonie.
Mohs de duritate: 6,5-7,0. Densitate: 2,5 g / cm3.

Hematitul - un mineral de oxid de fier, brun-roșu, uneori aproape negru. Translucidă secțiune subțire, are un luciu metalic caracteristic. Numele în greacă înseamnă „sânge“ Sange - numele său secund în versiunea în limba română. pietre negre sunt numite „diamante negre“. Brown-roșu soi - minereu de fier roșu.
Mohs de duritate: 5,0-6,0. Densitate: 5,3 g / cm3.

Deoarece pietrele sunt numite negru - revista de femei on-line

Rhinestone - varietate incolor transparent de cuarț.
Duritatea pe scara Mohs: 7.0. Densitate: 2,6 g / cm3.

Rodie - un număr mare de specii și răspândirea unui grup de minerale din clasa silicaților de diferite culori de la incolor la roșu și aproape negru, cu duritate mare.
Mohs de duritate: 7,0-7,5. Densitate: 6.5-8.0 g / cm3.

Deoarece pietrele sunt numite negru - revista de femei on-line

Demantoid - soi verde auriu și strălucitor de granat var-fier, cu o strălucire-diamant.
Mohs de duritate: 7,0-7,5. Densitate: 6.5-8.0 g / cm3.

verde-maroniu, minerale colorat uneori maro.

Să vorbim despre fiecare dintre ele separat.

agat negru

Agate are un efect pozitiv asupra oamenilor. Dar atragerea simpatia altora, dă tărie, promovează realizarea de încredere în sine și moliciune, realizarea păcii.

magazin online
bijuterii

minerale prețioase de culoare neagră ca un om solid, ocupă o poziție importantă sau ghidarea unui număr mare de persoane. Omul puternic poate purta pietre negre de multe ori. Pentru ipohondrului sau persoană excesiv de modestă este recomandat să le poarte de câteva ori pe lună.pietre negre sunt in masura sa livreze pe energia negativa sau excesul si boala. Prin urmare, acestea trebuie să fie curățate în mod regulat sub jet de apă și lăsați să se odihnească într-un loc întunecos. efect vizibil mai ales de minerale în negru asupra psihicului și a sistemului nervos uman. Ei au capacitatea de a opri furtuna domneste in suflet, calma mintea și simțurile. Prin urmare, piatra neagră este recomandat să poarte cei care au dificultăți emoționale sau psihologice în natură.
Astrologii sfătuiți să poarte bijuterii cu pietre negre ale semnelor puternice ale zodiacului. Berbec, Leu si Scorpion acestea vor ajuta la reduce sentimentele tale, pentru a distribui energie și o dirijeze în direcția cea bună. Balanta este util un mineral de culoare neagră pentru o mai mare determinare și curaj. Cancerele si Varsatorul este recomandabil să se poarte un clar pietre, întuneric, care va alimenta puterea lor în vremuri dificile.
Înapoi la cuprins

Deoarece pietrele sunt numite negru - revista de femei on-line

Locul 6: Rubin - una dintre cele mai populare pietre prețioase din lume, cunoscut pentru nuanțe bogate de roșu: roșu aprins, violet-roșu, roșu închis. Ea apare ca diamantele, pe toate continentele, cu excepția Antarcticii. Principalele țări exportatoare - Thailanda, Myanmar și Sri Lanka. Cele mai valoroase sunt rubinele din Asia, în special culoarea de piatră „sânge porumbel“ - o culoare roșie pură, cu o nuanță violet. Și un număr limitat de o mare popularitate le face extrem de scumpe pietre prețioase. Per carate de rubine de înaltă calitate trebuie să plătească aproximativ 15 de mii de dolari pe piața mondială.

Deoarece pietrele sunt numite negru - revista de femei on-line

Locul 5: Diamond - un mineral comun, care a fost întâmplă pentru o lungă perioadă de timp rămâne una dintre cele mai scumpe și de dorit pietre pretioase. Motivul pentru acest lucru, desigur, este foarte mare popularitate de diamante (așa-numitele diamante tăiate). În fiecare an, numărul de bijuterii fabricate cu aceste pietre pretioase este în creștere rapidă. depozite de diamante industriale cunoscute astăzi pe toate continentele, cu excepția Antarcticii. În prezent, se taie perfect diamant de culoare D, în medie, vândut pentru aproximativ 15.000 de y. e. per carat.

Pe lângă pietrele negre deja menționate în natură, există un număr foarte mare de ei, și fiecare piatră are propria sa istorie, o legendă asociată proprietăți și setări. O varietate de pietre mari ale lumii atât de mult încât menționează toate numele de pietre negre nu este posibilă.

Bijuterii cu pietre negre

Vorbeste despre bijuterii poate fi un foarte lung și greu, și bijuterii cu pietre negre nu sunt o excepție. Frumusetea lor, de lux, farmecul rafinat de surpriză și uimi chiar și cele mai exigente persoane. Produsele au ceva special, ceva magic, care fascineaza si atrage atentia. Până în prezent, nimeni nu a găsit cheia acestei caracteristici enigmatice ale produselor cu pietre negre.

 • EMERALD. Astrologii atribuie planetele Mercur, Venus si Jupiter Conform numeroaselor legende și tradiții, este patronajul mamelor și Mariners. Emerald - un talisman de poeți, artiști și muzicieni, le inspiră. Conform legendelor indiene smarald ajută cu meditație, deci trebuie să fie în posesia la momentul Vedelor, lucrarea și rugăciunea. Emerald atribuit originea curcubeu și mai multe medici de calitate. Dar ajută doar un om nobil, curat și desăvârșit spiritual. El ascute mintea și memoria, reînvie creativitatea și ingeniozitatea, conduce suferintelor psihice și melancolie, dă toată distracția și bucuria. Chiar și într-un vis pentru a vedea smarald a fost considerat în distracție. Visele de un om care poartă un smarald, adevărat foarte des. Amulet gravate cu imaginea unei păsări în prelungirea duratei de viață a proprietarului său.

Emerald - un simbol al nobilimii, nu mai puțin puternic
aura decât cel de diamant, dar natura mai calm
și rece. Acesta oferă consecvență în atitudini și
afectiuni, capabile de neutralizare vătămător
impactul altor persoane. Oamenii solare
tip poate suprima inițiativa ideală pentru
oameni de tip lunar.

 • Aquamarine - 10 piatră însorită zi - „amuletă de marinari“ Aceasta ajută cu probleme cu vederea, în tulburări ale sistemului nervos și vvozbuzhdenii.
 • beril
 • Chrysoberyl. Aur piatra transparent galben. pietre cu efectul de „ochi de pisica“ - tsimofany apreciat în special.
  Ai pace și liniște sufletească, întărește relațiile de familie. Bun pentru persoanele care caută căsătorie, în special pe reflecție matură - atrage mirese si miri prospectiv.
 • Alexandria. Este o piatră „strălucitoare și irizatii ca un păun.“ (Din tratat indian), piatra de încercare, numai puternic spirit adecvat de Scorpions este o piatră de tristețe și singurătate. Acesta stimulează creierul - este foarte potrivit pentru meditatie si calmeaza sufletul. Se purifică sângele, intaresc vasele de sange, regleaza circulatia sangelui, se recomandă să poarte pentru persoanele care suferă de nevroze alexandrit simbolizează longevitatea este o piatra de jucatori-mascota, oferă o victorie.
  Dacă vă gândiți la căsătorie cu tine nu caută omul pe care doriți, dar puteți face o decizie greșită și să-l dea. ceva ce nu, purtând trupul lui Alexandru. Se recomandă să poarte asociat cu o altă bijuterie.
 • euclase
 • Emerald - un simbol al nobilimii, nu mai puțin puternic
  aura decât cel de diamant, dar natura mai calm
  și rece. Acesta oferă consecvență în atitudini și
  afectiuni, capabile de neutralizare vătămător
  impactul altor persoane. Oamenii solare
  tip poate suprima inițiativa ideală pentru
  oameni de tip lunar.

  Potrivit diverse legende, Obsidian, împreună cu argint, care pot provoca răni non-vindecare. De asemenea, în mijlocul obsidian est „cui Satana“, pe care-l face rău piatră. De multe ori folosit în ritualurile magicieni.