Depinde de pagina mea - ca joaca cu jocul unui copil și de a dezvolta 2 ani - totul despre copil 1 - 3

Depinde de pagina mea - ca joaca cu jocul unui copil și de a dezvolta 2 ani - totul despre copil 1 - 3

doi ani ai copilului. Desigur, el nu mai este mic, dar mare este, de asemenea nu a fost încă numit. Pe de o parte, părinții cred că firimiturile trebuie să fie ceva de învățat, pe de altă parte - ei cred că este în valoare de așteptați, pentru că el e doar un copil. Cum să se joace cu un copil de 2 ani? Pentru a găsi răspunsul la această întrebare, trebuie să înțelegeți modul de a dezvolta un copil de doi ani, ceea ce are nevoie, în primul rând.Experții spun că abilitatea de a gândi la copii de 2 ani de percepție limitată, și anume copil poate gândi că vede în mod direct, sau chiar mai bine - să se atingă.

copil de ani percepe lumea nu este speculativă, dar folosind diferite simțuri: vizual și tactil, în primul rând, precum și de auz și miros. Dar acest lucru nu înseamnă că copilul se uită și ascultă lumea din jurul nostru, neîndrăznind chiar și pentru o clipă să ne abatem. Dimpotrivă, un Prichindelul nu se poate concentra pentru o lungă perioadă de timp, el este distras în mod constant prin trecerea de la un site la altul. Copii 2 ani, chiar în imposibilitatea de a se pune nici un scop și realizarea acestui obiectiv, este de asemenea disponibilă analiza necesară pentru implementarea cu succes a unei activități. Copilul nu este rezultat important, el fascinat de procesul de luare.

Cercetătorii cred că tendința de a distras constant copil în vârstă de ani îi dă posibilitatea de a vedea doar o mulțime de lucruri în jurul lui, interesat în ele, începe imediat să le studieze.

copil în vârstă de ani După cum știe lumea. În primul rând, cu ajutorul mișcării. Fără a muta copilul pierde interesul în împrejurimile sale, devine letargic si apatic. De aceea, timpul pe care copiii de această vârstă trebuie să se acorde un loc important jocuri în aer liber și divertisment.

Luați în considerare opțiunile pentru jocuri cu un copil de 2 ani

rulare (pentru pictat cu creta pe trotuar drept, ondulat, linii în zig-zag);

diverse jocuri cu colegii lor, în cazul în care este necesar pentru a rula sau mers pe jos rapid (de exemplu, părinții a organizat concursul „Cine va veni în curând?“ „Cine a alerga mai repede până acum?“);

Jocuri cu bile (patinaj minge, un copil prinde cu mâinile, și mai târziu, atunci când această mișcare este stăpânit - picioare, primele încercări de a prinde mingea si arunca-l, de mână dribla (mai târziu picior), într-o anumită direcție, care rulează cu mingea în mâinile sale, apoi sarind cu mingea în mână);

jocuri cu ace (knocking bolțului cu bilă (mingii laminate, inițial, apoi - arunca) begane între pini, astfel încât să nu renunțe);jocuri care necesită abilitatea de a sări (copilul din această vârstă este încă dificil de a ridica trunchiul de pe sol, așa că trebuie să învețe copilul să sară, ținând mâna lui, pentru că este posibil să se ofere pentru a sari Numărarea ovaționat sau sub contul. În cazul în salturi sunt puțin pregătiți, puteți încercați să atragă pe trotuar aproape unul de altul o varietate de desene simple: ciuperci, casa, păpuși, pom de Crăciun - și cere copilul să sară pe imagine, pe care te sun mai târziu în loc de imagini, puteți utiliza forme geometrice. cifre și litere).

Jocuri cu copilul la muzica:

începe redarea unui instrument muzical, sau reda muzica. Dacă nu se poate face nici una, nici alta, puteți cânta un cântec. Ia un copil necunoscut o jucărie, este mai bine dacă este o păpușă, pe care o puteți fir degetele și „revigora“ ea. Pentru moment ea se va afla în liniște într-o cutie specială, dar atunci când a început muzica, papusa iese din casa lui, dorind să cânte la copilul tau. Veți avea nevoie doar pentru a apela copilul, spunând că pătrunjel (Cheburashka Doll) va ceva să-l arate.

Papusa poate avea ceva de „șoaptă“ în ureche. Ai invita un copil să asculte, după cum reiese din caracterul fantastic. Doll poate oferi un copil de doi ani să se uite la imagini într-o carte sau a asculta o poveste cu ea.

Puteți încerca să facă mișcări simple (mâinile pe umerii lui, mâinile pe talie, mâinile pe genunchi), spunând în timp cu mișcările numarare familiare. În cazul în care copilul dumneavoastră este interesant, cereți-le să participe la o astfel de taxă, împreună cu tine.

Rămâne să avertizeze mame si tati de la un pericol: încercați să aducă treptat copilul la începutul claselor, sau va fi atitudini dezamăgit și negative față de dobândirea de cunoștințe va continua pentru o lungă perioadă de timp. Să jucărie este angajat cu copilul, iar muzica, un pic pentru a juca, opri, să te odihnești.

Jocuri pentru dezvoltarea vorbirii doi ani, un copil

Copiii sub 2 ani sunt deja încep să spună câteva cuvinte, multe altele amintind de vorbire pentru copii - ei nu înțeleg alții, alții recita totul este curat și corect. Pentru clasele cu dezvoltarea vorbirii copilului au nevoie de o jucărie sau o imagine în imagine.

Metoda principală de îmbunătățire a sunetului pronunțat, este un adult, arătând spre jucărie sau imaginea ei, o sună și să imite sunete care emit animale sau obiecte. Copilul trebuie să repete auzit. Atunci când această tehnică este stapanita, puteți schimba tempo-ul de pronunțat (cere copilul să vorbească rapid și lent), înălțimea vocii (vorbesc încet și tare). De exemplu, un ciocan mare bate tare (arată ciocan mare în imagine) și mici - liniștit. hit-uri mari de multe ori (spun rapid), dar un pic - încet.

În acest caz, de fiecare dată când trebuie să urmeze pronunția corectă, iar în cazul în care copilul face o greșeală, corecta.

Asta e onomatopee pe care le puteți utiliza:

- un om care are ceva doare - 0-0-0;

- plâns om - AA-A;

- pachebot fluier - Y-U-V;

- Horse - SI-SI-SI, SI-GO-GO (versiune mai complexă);

Sprijinirea „Mamei pagina»

Pentru cei care doresc să susțină financiar „Mamin Pagina»

Dragi cititori și prieteni site-ul „Acasă Mamei“ Mami și mame viitoare. precum și tuturor celor interesați de problemele noastre iluminate. În ultimii 3 ani lucrăm pentru tine! A fost 3 ani în urmă, am decis să creeze o astfel de resurse, care ar acoperit în mod independent și cuprinzător problemele generate de părinții lor în toate etapele de creștere și dezvoltare a copilului.

Pe măsură ce lucrarea ne-am pus în viață ideile noastre și de a face site-ul mai informativ, pozitiv, interesant și util. Existăm în principal pe fondurile noastre sponsor. investițiile sale permit site-ul nostru să existe și să se dezvolte. Cu toate acestea, putem face mult mai mult dacă avem fonduri suplimentare.

Dacă doriți să sprijine financiar „Mamin pagina» o cantitate mica de 1.000 de ruble, trimite banii la pungă nostru Yandex 410,012,239,122,570 (folosind butoanele de mai jos) sau WebMoney R423169972275 pungă. Despre sume mari - vă rugăm să ne contactați prin e-mail.

Cu sinceritate „mama pagina»