Dermatita atopică la pisici

Nu cu mult timp în urmă, în urmă cu doar câteva decenii, proprietarii de pisici nu au gândit la apariția elevilor lor de a avea reacții alergice la orice astăzi, din păcate, alergic la animale a devenit o boală familiar și foarte familiar proprietarilor lor.Mai ales „populare“ în dermatita atopica feline, a doua boală în prevalența sa după alergia provocată de infestarea cu purici.

Atopia - abilitatea unui organism de a sintetiza celule de imunoglobulină, opuse alergeni diferite. Sintetizati de organism, la primul contact cu alergenul, ele rămân pe toată durata de viață a sângelui animalelor și oferă în continuare un răspuns de feedback al organismului la substanta „vinovat“.

Dermatita atopica la pisici poate avea loc chiar din cantitatea minimă de alergie la substanțe periculoase pentru a provoca pisici.

Este imposibil să se izoleze complet animale de companie de praf, de la plante cu flori și alte manifestări de protecție a mediului, astfel încât tratamentul în acest miauna boală proprietarii de animale de companie trebuie să-și petreacă o viață. Este important ca pisicile sa nu reproducem predispozitie la dermatita atopică, și vârsta animalului și nu afectează aspectul reacțiilor alergice sale.

Simptomele dermatitei atopice la pisici

Raschosy, mâncărime epuizant și înroșirea pielii - simptomele tipice ale dermatitei atopice la pisici. În cazul în care corpul animalului a apărut mai mult și erupții cutanate, în acest caz, ar putea fi o parte la inflamarea bacteriană dermatita. Când contactați un medic veterinar proprietarii de pisici se confruntă cu faptul că în prezent nu există nicio analiză care să confirme dermatita, astfel diagnostica și de a identifica cauzele acestei boli este posibilă doar prin „sulița“, succesiv, cu excepția factorilor externi care ar putea provoca alergii.Dermatita atopică la pisici

Tratamentul cu dermatita atopica la pisici

Din moment ce vindeca complet dermatita imposibil astăzi, rămâne doar să monitorizeze în timp util, luând măsurile necesare pentru a atenua iritante si epuizante pisici manifestari ale acestei boli. In functie de rasa de pisici, și tratamentul ei vârsta de dermatita atopica poate fi low-cost, eficient și ușor sau, dimpotrivă, proprietarii vor trebui să-și petreacă pentru a lupta impotriva bolii o mulțime de timp și bani.

În primul rând, este important să se încerce să prevină infecția și vindeca într-o lună Medicul veterinar desemnat de droguri piodermite si otita medie. Este necesar să se controleze pruritul, adică, terapie simptomatică, care se efectuează cu antihistaminice. În cazul în care animalul este pieptănarea în mod activ, pentru a preveni aparitia puricilor sale, mușcături care sporesc doar mâncărime intolerabil.

Antihistaminicele atunci când recepția sistematică este redusă la 70% simptom al dermatitei atopice la pisici. Cu toate acestea, efectul tratamentului cu aceste medicamente apare, din păcate, nu o dată, dar numai două săptămâni de la începerea tratamentului.

Ajuta la controlul mâncărimea și acizii grași, reducând neplăcute, epuizant manifestarea sa la 50%. Dar, așa cum este cazul cu antihistaminice, un efect benefic asupra primirea acizilor grași are loc numai după două luni de tratament regulat.

Din păcate, controlează steroizi senzație de mâncărime au efecte secundare, uneori foarte nedorite pentru sănătate și existența confortabilă a unei pisici. Medicii veterinari sunt evacuate pentru tratamentul dermatitei atopice este in principal doua medicamente care ajuta la punerea în aplicare a sistemului de tratament eficient și rapid - este prednisolon si dexametazona.

Pe lângă preparatele de mai sus cu experiență proprietarii de animale de companie MEW pentru controlul pruritului la animalele de companie cu ciclosporină este utilizat, care are un număr minim de posibile efecte secundare, si bine tolerat de animale.