Dermatita atopica la simptome pisici, tratament, fotografie, pisica și pisica

Dermatita atopica la simptome pisici, tratament, fotografie, pisica și pisica

boli cutanate care apar la pisicile sunt pentru gazdele lor o mare problemă, acest lucru se datorează dificultății de a trata animalului. Cat, nu poate, ca un om forțat să poarte banderole, atât de necesare în cursul tratamentului, aceasta nu poate fi convins de necesitatea de tratament. O astfel de boală este dermatita severa si atopice.Etimologia bolii

Dermatita atopica numit inflamarea pielii. care apare pe un fond de reacție alergică generalizată.

Medicii veterinari au arătat că această patologie este sub o bază genetică, adică, ea se transmite numai prin succesiune. Acest diagnostic este mai frecventa la caini decat la pisici. Destul de des, medicii veterinari, care definesc dermatita atopica felin, sunt confundate cu diagnosticul, confunda boala cu dermatita purici.

Simptomele clinice ale dermatitei atopice nu sunt pronunțate, și, prin urmare, confuzie în definiția bolii.

Dermatita atopica la simptome pisici, tratament, fotografie, pisica și pisica

Simptomele bolii

dermatita atopică se dezvolta la nivelul genomic. Cu o astfel de boală animală deja născut. La baza acestuia, boala este o reacție de hipersensibilitate la antigenele conținute în mediul animal.

Nu există simptome tipice, în special caracteristic acestei afecțiuni, medicii veterinari nu au fost încă identificate. Dermatita este similar cu multe simptome de patologie, care este conținut în:

extremităților de mestecat constantă (de asemenea, o pisica poate mușca în mod constant labe). Gazda poate observa în primul rând apariția atacurilor rare, dar mai târziu se va observa că sângele de animale de companie musca pielea de pe picioare. Fenomenul de acest gen poate fi sezonieră și non-sezoniere în natură.

În cazul în care pisica se mestecă în primăvara sau vara, apoi, în acest caz, potrivit medicilor veterinari, se poate manifesta o reacție alergică la înflorirea unor plante (polen) acesteia. proprietarului, Vigilant ar trebui să identifice imediat să fie alergen și scoateți-l din animal. În cazul în care acest model este observat pe tot parcursul anului, atunci deja vorbim despre o alergie la un produs alimentar pe care proprietarul dă pisica lui.

Pentru un animal este o caracteristică stare de alergii la purici și căpușe, componentele chimice de uz casnic - alergeni uneori nu este atât de ușor să calculeze și să.Apare în haina alopeciei animal. La pisici cu boala de dermatita atopica poate fi observată apare pe buzunarele de strat de alopecie. Însuși pielea poate arata normal, parul, care sunt situate pe marginile chel patch-uri, fără stoarcerea și nu se încadrează, așa cum este indicat prin apariția unei pisici de boli cum ar fi herpes. Focare de alopecie apar cel mai des în zona de subraț, organele genitale, partea din față a botului, gât - în acele locuri în care pielea este cea mai delicată și ofertă.

Apariția granulomul eozinofil, care se exprimă sub formă de ulcere, care la rândul lor sunt o consecință a apariției

porțiunile afectate Dermatita rapid sfărâmă microflora patogenă și condiționat patogene, apare după apariția focarelor supurație.

Dermatita atopica la simptome pisici, tratament, fotografie, pisica și pisica

diagnosticarea bolii

La livrarea animalului la un medic veterinar clinica veterinara prima stabileste diagnosticul diferential pisica include screening-ul pentru:

 1. dermatita de purici.
 2. Scabie.
 3. Heyletioz.
 4. alopecie psihogenă.
 5. Limformu pielii.
 6. Pemfigus.
 7. Acnee și alte boli similare.

După toate bolile de mai sus se încadrează în excepție de la medicul veterinar va recomanda proprietarul animalului bolnav la testele alergice (serologice, intradermică). In timpul acestui tip de alergen este identificat Survey, care determină apariția unei dermatita atopica pisica. Cel mai adesea, există reacții pozitive la mucegai, iarbă, tutun, insecte, pene, și așa mai departe.

tratamentul bolii

Primul pas în obținerea unei pisici de la dermatita atopică va fi, desigur, prevenirea infecției. Boala poate produce animale mâncărime intolerabil care elimina prin glucocorticoizi (prednisolon, metilprednisolon), antihistaminice (chlorphenamine, difenhidramina) și acizi grași polinesaturați (linolenic, eicosapentaenoic, ulei de floarea soarelui, presat la rece).

Pisicile, care a fost pus acest diagnostic ca „dermatita atopica“, va trebui să obligatoriu libere de purici (Frontline, Hartz), care pot spori înțepătură mâncărime dermatoze și aduce suferință la pisici.

Pisicile să fie în mod necesar medicilor veterinari numit imunoterapie (vaccinare alergie) în cazul în care terapia medicamentoasă este ineficientă și nu va aduce nici un efect terapeutic sau din cauza utilizării sale vor fi găsite efecte secundare.

măsuri preventive

Proprietarii pot încerca să scape de pisicile lor de companie de dermatita atopica, după cum urmează:

 • Încercarea de a elimina contactul cu alergen,
 • cel puțin de două ori la o săptămână, proprietarii ar trebui să petreacă de curățare umedă a spațiilor,
 • Aruncați vechiul gunoi pe care animalul a fost adormit la momentul de boală. Ele se pot acumula un antigeni acarieni, care sunt în praf,
 • Pentru a scapa de umiditate excesivă, este necesar pentru a face într-o zonă rezidențială nu începe mucegai, acarieni și purici. Pentru a face acest lucru, proprietarii vor trebui să cumpere pisici deuvlazhniteli, eliminate în ziua de aer câțiva litri de apă.

Dermatita atopică este fatal pentru un animal de companie nu este un diagnostic, dar aceasta boala este una dintre acele boli la care terapia pe tot parcursul vieții animalului.

notă

Animalele care au fost gasite dermatita atopica nu poate fi diluat, deoarece boala este trece ulterior de la mamă la urmași prin moștenire. Pisici medicilor veterinari recomanda cu tarie proprietarilor de a steriliza.