Dermatita la pisici fotografie, tratament, simptomele și cum să trateze

Dermatita la pisici fotografie, tratament, simptomele și cum să trateze

Dermatita la pisici nu este un tip independent de boli de piele. Apariția dermatite la pisici datorită manifestărilor exterioare ale altor boli. Pentru că în cazul în care medicul spune ca dermatita pisica, prin aceasta el este doar simptomele care sunt rezultatul reacțiilor cutanate la boli. identifică în mod independent cauzele si vindeca dermatita la pisici este imposibilă fără o educație adecvată. Pentru că, atunci când primele suspiciuni contactați imediat medicul veterinar.Semne si simptome

Dermatita la pisici fotografie, tratament, simptomele și cum să trateze

dermatită foto la pisici

Gaseste dermatita pisica - o sarcină destul de simplu. Acest lucru se datorează faptului că pisica prezinta doar două tipuri majore de simptome caracteristice ale bolii. Acestea sunt personalizate pentru fiecare animal de companie și nu depind de ceea ce a declanșat cauzele bolii.

 1. În primul caz este uscăciune crescută a pielii, care va apărea în curând fisuri și fulgi. Pielea este de culoare roșie, pe suprafața sa, există zgârieturi, erupții cutanate și inflamații. In unele situatii, pielea unei pisici acoperite cu răni și voldyrikami.
 2. piele excesiv de umed și cald este tipic pentru al doilea caz. În zonele afectate toamna strat. Comportamentul pisicii însoțite de o preocupare puternică. Acest lucru se datorează faptului că dermatita provoacă mâncărime severă și de arsură. Este demn de remarcat faptul că, dacă doi elevi a pus un diagnostic identic, boala manifestă fiecare este în felul său. În unele piele doar un pic senzația de mâncărime, în timp ce la celelalte pisici pielea este rupt înainte de sânge format zonele de chelie și animalul suferă foarte mult.

Tratamentul dermatitei la pisici trebuie să fie profesionist și foarte eficient. Unii proprietari de animale de companie trata propriile lor animale de companie. De multe ori simptomele inițiale pot merge la auto-medicatie, si simptome ale bolii la momentul concediului. Dar acest lucru nu este de a spune că ați fost capabil de a depăși boala. Cel mai probabil, dermatita a trecut sub forma cronică.

În simptome cronice vor apărea din nou. Dacă face față cu forma acută este ușor de ajuns pentru a depăși dermatita felinelor cronică este mult mai dificil.

Dermatita la pisici fotografie, tratament, simptomele și cum să trateze

Imaginea arata ca dermatita la pisici

dermatita miliară la pisici este împărțită în două grupe principale.

 1. Simplu. Acest grup dermatita animale de companie, care se include boli cu transmitere prin contact cu stimuli externi. Cele mai frecvente sunt iritante pentru gulerele de foci cu blană. Dermatita simplă - un fenomen destul de rar, deoarece pielea protejează împotriva iritanti de păr. Dar câteva lucruri sunt diferite rase cu pisici fără păr. Judecând după fotografii, reacția poate avea loc chiar și în expunerea solară convențională.
 2. Alergice. Alergiile pot apărea într-un animal pe o varietate de lucruri. formă alergică a bolii se bazeaza pe raspunsul inadecvat al sistemului imunitar la diferiți stimuli sau alimente. Alergiile pot fi produse alimentare sau contactul cu trecerea la un feed nou, utilizarea de diferite produse cosmetice, haine sau din cauza contactului cu proprietarul lucruri animale alergene. reparații banalitate sau cumpărarea de mobilier nou poate provoca dermatita alergica la animale de companie. Principala problemă a formei alergice - este dificultatea de a determina alergen iritant pisica.


Cauzele dermatitei

Foto prezintă simptome de dermatita la pisici

dermatită alergică la pisici poate avea loc nu numai din cauza produselor alimentare sau schimbările mediului. Este important să se identifice simptomele și tratamentul prin identificarea adevăratele cauze ale pielii animalului.

Mult mai adesea cauza bolii sunt paraziți și bacterii care intra in corpul unei pisici. Insectele sunt capabile de a transporta o mulțime de alergeni. Plus selecția lor sunt pentru străin, deoarece pisica muscatura câmp apar de obicei organism adecvat pisica reacții cutanate.

Imunitatea reactioneaza in mod natural la stimuli, motiv pentru care sunt mâncărimi și iritații ale pielii. Dar, pentru acest motiv, animalul este în mod constant pruriginoasă, provocând formarea de zgâriere, erupții cutanate, umflături și ulcere.

Există mai multe motive principale pentru animalele de companie dermatite.

 1. Puricii. Cel mai simplu și mai rapid mod de a determina prezența dermatitei pisica cu purici. De obicei dăunători musca dintr-o zonă din spatele urechilor sau baza cozii. Dacă observați că aceste site-uri în mod activ cheshek animale, aceasta indică prezența puricilor. Ca urmare, o dermatita de mare probabilitate. Cel mai adesea boala purici are loc în timpul verii.
 2. Căpușele. O alta cauza comuna de dermatita feline - acarianul subcutanat. El mușcă și pătrunde în piele. În zonele de penetrare a dăunătorilor apar primele inflamație, după care acestea provoacă mâncărimi și erupții cutanate de educație. Alte cade în blana animalelor. Erupții cutanate și mâncărime se pot răspândi în mod activ pe tot corpul.
 3. Worms. Nu toți proprietarii de pisici stiu ca dermatita poate apărea din cauza prezenței în organism a viermilor de animale. Paraziți Crafted substanțe periculoase în timpul vieții sale și după moartea sa, la momentul colapsului. Înainte de a trata dermatita cauzate de viermi, este sigur de a scuti animalul de paraziți.
 4. Bacterii și fungi. Există un fel de dermatita, provocate de bacterii sau ciuperci. Identificați o problemă de acest tip poate maturate numai veterinar. Numai după specialistul studiu pentru a determina ce pentru a trata animalul.

terapii

imagine transparentă cu animale, ale căror proprietari au ignorat sfatul medicilor veterinari și angajate în auto-medicate, ar trebui să servească drept un stimulent pentru a evita greșelile similare.

 1. În unele cazuri, pielea poate începe să recupereze în timpul schimbării normale a puterii. Unii aditivi alimentari utilizați în producția de hrană pentru animale, nu pot fi potrivite pentru animalul tau special. Prin urmare, reacția corespunzătoare. În cazul în care schimbarea a ajutat să se hrănească, în timp ce alte măsuri active specifice nu ar trebui să ia tratament.
 2. În unele cazuri, pentru a restabili starea de sănătate a animalului este obligat să se supună anti-alergie sau medicamente anti-bacteriene.
 3. Dacă doriți să accelereze procesul de vindecare a sigiliului pielii, utilizați instrumentele speciale care sunt atribuite la veterinar. Selectarea medicamentelor depinde de dermatita de tip și faza fluxului de curent.
 4. În cazul în care dermatita pisica a apărut din cauza unei accidentări, asigurați-vă că pentru tratarea pielii deteriorate sau soluție de albastru de metilen nesaturat, pe baza de iod de obicei.
 5. În unele cazuri, o tranziție de la o formă purulente traumatică de boli de piele la pisici. În această situație, tratamentul necesar pentru a trata pielea animalului. Pentru a începe, elimina excesul cu foarfeca sau un fir de păr tuns și a scăpa de cruste uscate. Pielea stripat a fost tratat cu hlorgeksodina și apoi turnat pe pulbere specială de sus, care este compus din antibiotice. Nu uita pentru a proteja zona tratată a pielii, în caz contrar pisica poate linge pur și simplu medicament.
 6. Uneori, utilizate unguente speciale pentru pisici, care dezinfecteaza și înmoaie pielea animalului. De obicei, această cremă sintomitsinovoy sau unguent pe bază de acid salicilic și zinc.
 7. Excelent afecteaza recuperarea pielii pentru medicamente dermatită pentru pisici fabricate cu propolis.

Dermatite la animale de companie - este neplăcut, dar boala tratabilă. Nu uita că starea de sănătate a pisicii în mâinile tale.

Asigurați-vă că pentru a citi aceste materiale:
  • Dermatita la pisici fotografie, tratament, simptomele și cum să trateze
   Cum obțineți psoriazis
  • Dermatita la pisici fotografie, tratament, simptomele și cum să trateze
   Psoriazis? Să fie tratate împreună!