Dermatita la pisici

Dermatita la pisici

Flea dermatita alergica la pisici - este o boală a animalelor a pielii, care apare ca urmare a unei muscatura purici, și necesită un bun tratament și prevenire. Orice animal de companie pe care astfel de paraziți vii. se pot îmbolnăvi, iar genele nu au de a face cu ea.Puricii au salivă, care este format din cincisprezece tipuri de alergeni. Că acestea provoacă dermatită la pisici, ducând la animale care au nevoie de tratament. Darling, care nu au o sensibilitate crescută la mușcături de paraziți, nu suferă foarte mult. Ele pot fi doar foarte senzația de mâncărime, și, astfel, să cauzeze un prejudiciu ei înșiși.

Dermatite la pisici - Simptome

dermatita cu purici la pisici se manifestă cel mai adesea în primăvara și toamna, și, în general, tratamentul este de a scăpa draga de paraziți. Dupa ce musca corpul pisicii se simte foarte senzație de mâncărime, în special în partea din față a cozii. In pitomitsy pot aparea probleme respiratorii. Acesta va fi strănut, tuse, respirație șuierătoare. De asemenea, puteți găsi o descărcare de gestiune apos din ochi și nas. În unele cazuri, pisica va vomita si sufera de diaree. Pe corpul animalului poate apărea granuloame liniare, placi eozinofilică, dermatita miliară. pitomitsy lână va scădea rapid, ceea ce poate duce la chelie.Cum de a trata dermatita la pisici?

Pentru a vindeca draga de dermatita, este necesar, în primul rând, ea scăpa de paraziți, precum și pentru a efectua curățarea mecanică și tratate cu insecticid habitat spațiu pentru animale de companie. Astăzi, există un număr foarte mare de fonduri protivobloshinyh. Pentru a alege produsul potrivit pentru pisica ta, ar trebui să caute ajutor de la un specialist.

De asemenea, un medic veterinar poate prescrie un tratament pentru a ajuta animalul a recupera în curând. La urma urmei, animalul poate avea nevoie de antibiotice și antifungice. Un tratament cu steroizi va avea nevoie de o pisica, care are o mâncărime teribilă. Nu aruncați animalele de companie în necaz. Și odată ce ați vedea că nu se simțea bine, nu dor de acest lucru din mintea lui, și să aibă grijă de animalele de companie.