dermatita miliară la pisici tratate la domiciliu

Cauzele dermatitei miliară la pisici

dermatita miliară la pisici tratate la domiciliu

Cauza dermatitei miliară în pisica poate fi destul de diferite.

Cauzele acestor erupții cutanate pot fi variate, și, uneori, este imposibil să se identifice imediat și să le elimine. Localizarea lor este în mare măsură independent de etiologia și dermatita poate afecta zonele locale ale corpului sau răspândit într-o măsură mai mare sau mai mică, în întreg corpul unei pisici.dermatita miliare poate declanșa o varietate de factori, atât mediul extern și caracteristicile individuale ale organismului.

Printre acestea sunt cele mai importante:

Tipuri de reacții alergice

dermatita miliară la pisici tratate la domiciliu

Pentru a determina cauza exacta a bolii va ajuta medicul veterinar.

Astfel, reacțiile alergice pot fi de trei tipuri: o reacție la saliva de purici, alergie la unele componente ale alimentelor și dermatita atopică, adică una care a cauzat un factor de mediu.

dermatita miliară nu este întotdeauna însoțită de boli infecțioase și parazitare ale pielii, dar acest factor trebuie luat în considerare la alegerea terapiei. Precum și un posibil răspuns la helmiților, care, deși localizată în tractul digestiv, poate produce alergie sub forma de dermatita miliară.

reacții autoimune și tulburări hormonale sunt luate în considerare după excluderea tuturor celorlalte cauze posibile ale dermatitei, dar uneori cauza alarmei și rămâne necunoscut.

Principalele simptome

dermatita miliară la pisici tratate la domiciliu

dermatita miliară ofera animalului de companie o mulțime de disconfort.

Pe lângă faptul că pisica corp având puțin noduroasă, sigiliu greu, acestea sunt încă însoțite de mâncărime, oferind disconfort considerabil animalului.Pisica este periajul zona afectată. și ca urmare a pierde blana. Pe teren, leziunile de grataj și cruste formate, toate acestea pot fi complicate de o activitate crescută a microbilor și, ca rezultat, apariția de puroi. Uneori, localizarea leziunii poate sugera o posibilă cauză a acestui fenomen. reacție caracteristică pentru leziunile purici la fața locului este din nou în apropierea coada animalului, și apariția unor noduli pe cap poate indica acarieni.

dermatita miliară la pisici tratate la domiciliu

Pruritul poate duce la pierderea partiala a parului.

diagnosticare

În primul rând, pentru a identifica cauza dermatita miliară, verificați opțiunile care sunt disponibile la medicul veterinar.

  • De exemplu, face razuitura din locurile afectate pentru a evita prezența cutanată, intradermic, subcutanat paraziti - căpușelor, păduchilor, căpușă.
  • Puteți verifica, de asemenea, animalul pe ciuperca - acest lucru se face cu ajutorul lămpii și trihoskopiyu Wood.

dermatita miliară la pisici tratate la domiciliu

lampa Wood este adesea folosit pentru diagnosticul de dermatita miliară la pisici.

lampa Wood dezvăluie un tip de licheni - mikrosporiya care strălucește sub lumina ultravioleta. Trihoskopiya dă rezultatul global al prezenței ciupercii prin identificarea leziunilor caracteristice, firele de păr.

Tratamentul miliară dermatită la pisici la domiciliu

Tratamentul acestor pacienți pot necesita mai multe etape.

  1. Primul este tratamentul ecto și endoparaziților, care include cabana de droguri antihelmintic și SPOT - picături pe greabăn. medicament antihelmintic ar trebui să aibă un spectru larg de activitate, la toate posibile pisici worming. Același lucru se aplică la fața locului. Acestea ar trebui să acopere cel mai mare spectru de paraziți - purici, căpușe toate posibile. Un singur tratament nu poate fi suficient, și, uneori, este necesar să se treacă curs de tratament, care poate dura câteva luni.

dermatita miliară la pisici tratate la domiciliu

De obicei, medicii veterinari prescrie un spectru larg de droguri antihelmintic.

  • În cazul în care zona zoster diagnosticate. Acesta ar trebui să efectueze, de asemenea, antifungici de tratament. Cu semnificative prescriptori leziune în mod sistematic, plus la nivel local. Dacă minimul leziune, puteți obține tratamente locale.
  • În paralel cu aceste activități, sau după toate tratamentele împotriva paraziților, este necesar să se încerce să elimine alergii alimentare. Pentru a face acest lucru, trebuie să transferați animalului la tipul de proteine ​​și carbohidrați, care nu au primit anterior. De exemplu, în cazul în care baza dietei pisicilor erau pui și orez, este necesar să se traducă pentru carnea de vită și de hrișcă.
  • În cazul în care un animal mănâncă industria hranei pentru animale trebuie să facă același lucru, care au familiarizat cu compoziția. Alternativ, puteți transfera imediat hrana din intervalul terapeutic disponibil, care va conține proteine ​​hidrolizate.
  • Planul de drept al terapiei împotriva dermatitei miliară, care va corespunde fiecărui caz în parte, în detaliu veterinar raspishet.