Dermatite simptomelor pisici, clasificarea și un tratament adecvat

Dermatita la pisici nu acționează ca o boală independentă, ci se referă la simptomele altor boli. În funcție de boală primară sau proces patologic cauzat dermatita, aceasta poate avea un tablou clinic diferit si tratamente diferite.Dermatita nu este un specific procese patologice pentru pisici, ei se pot îmbolnăvi și de oameni. Conform Clasificarea Internațională a Bolilor (ICD), dermatita L20-30 cod și emfizem sunt considerate a fi sinonime și ICD-10 sunt clasificate ca boli ale pielii.

trăsătură

gif „/>

Dermatite simptomelor pisici, clasificarea și un tratament adecvat
Dermatite într-o pisică în curs de dezvoltare împotriva unei varietăți de boli, similaritatea generală, care este manifestarea simptomelor cutanate. În conformitate cu intensitatea procesului patologic în piele, există trei soiuri:

 1. De suprafață. Se caracterizează prin display-uri slabe, care includ inrosirea de dezvoltare, o ușoară erupție cutanată și mâncărime. De obicei, acest grad de dermatita felină rămâne neobservată din cauza părului gros.
 2. Purulentă. Asociat cu suprapunerea florei bacteriene, care se găsesc în mod normal pe piele, fără a provoca modificări patologice. În acest caz, punctul central al inflamației are în mod clar un efect asupra pielii apar ulcerații, mâncărime mult mai puternic, există o înroșire puternică.
 3. Wet. În acest caz, pielea afectată este întotdeauna umed, fotografia arată că pielea jupuită cum ar fi. Umiditatea este menținută constantă flux de exsudat seros și purulent, ceea ce creează condiții favorabile pentru dezvoltarea microorganismelor.

Orice cauza dermatite la animale și la copii are aceleași caracteristici generale:

 • Rashes, mâncărime și zgâriere în zona lor.
 • zone limitate roșeață marcate ale pielii asociate cu inflamația.
 • Umflarea leziunii pielii, dezvoltarea de vezicule și răni. Poate ca o manifestare a simptomelor, sau dintr-o dată.
 • Modificări în starea pielii. Ea are două caracteristici opuse: un ten uscat puternic cu solzi decojire sau zone foarte umede. În ambele cazuri de alopecie se formează pe piele.
 • creșterea temperaturii locale în zonele afectate ale pielii.

Ca un copil, pisica se simte disconfort constant pe piele, care este afectat de dermatita. Gradul de manifestare a simptomelor bolii depinde de caracteristicile individuale ale animalului, sensibilitatea și rezistența acestuia.

clasificare

gif „/>

Dermatite simptomelor pisici, clasificarea și un tratament adecvat
Prin ea însăși, dermatita poate dezvolta ca răspuns la contactul direct cu o substanță iritantă, așa cum care poate fi orice obiect sau lucru care are contact direct cu pielea. O astfel de expresie nu se găsește în rase de pisici, acoperite cu par. Grupul principal al afecțiunilor pielii este dermatita alergica la pisici, care apare sub forma unui răspuns imun rapid la orice agent străin. Pisicile pot transporta o autoimuna dermatita în natură, în special de rasă animalele capturate într-o situație stresantă.În funcție de natura dermatitei alergice sunt împărțite în următoarele grupe:

 • Dermatita atopica la pisici.
 • dermatita miliară la pisici.
 • Flea dermatită la pisici.
 • Bifați.
 • Fungic.
 • Bacteriene.
 • Produse alimentare.
 • Post-traumatic.
 • Seboreica.

atopica

Ea apare ca răspuns la alergeni exogene sau endogene, sensibilitatea la care animalul este genetic stabilite. Dezvoltarea dermatitei atopice nu este, practic, înregistrată la pisici.

dermatita miliară la pisici apare ca răspuns la infestări parazitare, în acest caz, agentul acționează adesea acarieni subcutanate de diferite specii. Ei fac o mută în piele decât provoca iritații severe. Ca rezultat, pielea nu apare numai mâncărime și roșeață, dar, de asemenea, noduli, ulcere și cruste. Ea se extinde în apropierea botului și urechi.

dermatita de purici la pisici se dezvoltă ca o reacție la mușcăturile de țânțari, care includ purici.

Locuri mușcături parazit mancarime grav, pisica incepe sa se pieptene hărțuitor locul lui, care cauzeaza inflamatie a stratificarea pe microflorei secundar. Ca urmare, procesul este agravată. Cu un număr mare de paraziți în piele, procesul devine generalizată, pot fi deteriorate de zonele mai profunde ale pielii. Se tratează dermatita astfel de costuri la prelucrarea lânii de paraziți.

Dezvoltă privind punerea în aplicare la sol a pielii și subcutanate Ixodes căpușe. Creșterea mâncărime face ca animalul deteriora grav pielea, este periculos pentru procesul de dezvoltare, nu numai în zona de piele, dar, de asemenea, răspândit în țesutul subcutanat. Fără a scăpa de terapie parazit nu aduce nici un efect.

Ca stimul act fungi de natură diferită, dintre care unele sunt în mod normal, întotdeauna prezente în pielea pisicii. Una dintre cele mai importante manifestări ale dermatitei fungică este o inflamație a pielii, în impetigo, atunci când acesta este unul dintre simptomele bolii.

În acest caz, animalul este sensibil la unele componente ale hranei pentru animale, care cauzează alergii ale pielii. Tratamentul trebuie să înceapă cu o componentă de detectare la care animalele sensibile și să-l excludă din regimul alimentar. De multe ori, o astfel de reacție se observă ca un răspuns la o schimbare bruscă în furaje. Odată cu introducerea treptată a noii dieta animalului se confruntă cu o sensibilitate la ea.

traumatic

Ea se dezvoltă ca urmare a unor micro-fisuri și zgârieturi pe piele. pisicile care alăptează de multe ori sufera de dermatita pe dezvoltarea in zona mamelonului, care irita puii supt lapte.

seborrheal

Se aduce împotriva încălcare a glandelor sebacee si se duce la dermatita seboreica, în absența tratamentului în timp util. Ea începe sub forma de matreata, în etapele din urmă există căderea părului, mâncărime și miros neplăcut de pisică.

gif „/>

Dermatite simptomelor pisici, clasificarea și un tratament adecvat
semne dermatită semnal grave patologii care pot agrava în timp. Tratamentul dermatitei la pisici vor evita astfel de manifestări periculoase de alergie, cum umflarea și l sufocare.

 • Elimina cauza bolii. Medicina numește medic veterinar, în funcție de natura bolii și intensitatea acesteia.
 • Topică reduce inflamatia și de a îmbunătăți starea pielii.
 • Antibiotice. Pentru a preveni topici introducerea în procesul sekundantnoy microflorei, sau sistemic pentru complicații septice severe.
 • Elimina posibilitatea de rănire la nivelul pielii si zgarierii. Pentru a face acest lucru, se aplică un bandaj sau să poarte un guler de protecție de pe gât.
 • Dieta, care exclude alimentele alergenice.

gif „/> demodecica tratament raie unei pisici in casa pentru a investiga cauza, complete de diagnosticare GIF.“ /> pentru a investiga cauza acnee la pisici: un diagnostic corect si gif tratament „/> Tratamentul eczemelor la pisici: afla cauzele bolii, specii, semne de tratament acarianul subcutanat pisici: determină agentul cauzal, diagnosticul corect, simptomele