Dermatite tratament pisici la domiciliu, Asistent al pisicii

dermatitei purici

Bloch - această insectă, care în fiecare an otrăvuri viața multor animale și stăpânii lor.

Aceasta este o mouthparts insecte fara aripi, care sunt aranjate astfel încât poate musca prin piele și sug sângele diferitelor mamifere.Această insectă, care poate face salturi de până la 30 cm, din cauza care vine în casa ta, doar sărituri pragul. Puricii sunt frecvente în perioada caldă de timp, dar uneori poate ataca animalele și mijlocul iernii, atunci când cazul dezgheț puternice. Puricii sunt vydospitsifichnymi, și anume trăind doar pe animal specific și „omnivor.“ Acestea din urmă includ așa-numitele purici de șobolani, care poate musca șobolani, câini, pisici, omule. Este aceste puricilor la momentul sa dovedit a fi un purtător de ciumă și tifosul.

Printre animalele conduse la o clinica veterinara cu plangeri de probleme dermatologice, în vara anului nu mai puțin de 50%, și chiar mai mult sunt victime infestărilor cu purici. De exemplu: în ultima săptămână în vetetrinarnoy noastră clinică 7 din 9 zhivotnymh plangandu leziunilor cutanate sau semne de purici pe animale lor zhiznedeyatelnosti au fost găsite.

Dezvoltarea bolii

Ca urmare a ceea ce se dezvolta dermatita de purici? Din cauza mușcătură purici. Dar nu are purici maxilarului atât de puternic, și salivă astfel de alergeni. Atunci când se injectează în purici saliva pielii la animale cu alergii există mâncărime intensă, dar în cazul în care animalul nu are alergii (și există într-adevăr mici), proprietarii pot să nu fie conștienți de faptul că animalul lor are ectoparaziți.

Pentru zudnevoy reacții alergice la saliva puricilor uneori suficient musca 1, 1 purici. Aceasta se datorează faptului că acest lucru se întâmplă adesea că simpla insecta pe un câine nu-l găsim, și nu există mâncărime, și după tratament proces medicamente protivobloshinymi mâncărime într-o scădere de animale.

Uneori, reacția unui animal atât de puternic încât animalul nu poate fi zgâriat numai, dar, de asemenea, de a mesteca, linge pielea, ceea ce poate duce la ulcerații, care pot rapid nagranivatsya și va fi necesar un tratament si antibiotice prea.

mai mult

Dermatite tratament pisici la domiciliu, Asistent al pisicii

Dermatite la câini și pisici

 • Au cainele unul sau mai multe răni rotunde roșii, umflate, cu secretii.
 • Rănile sunt crescute timp de câteva ore.
 • Răni rănit, au un miros neplăcut, se consideră că acestea sunt fierbinte la atingere.

Dermatite la câini și pisici, în general, fenomen caracteristic lunilor calde. Combinația de mușcături de insecte, alergii acute si chiar blana incalcita poate provoca mâncărime la câini fără sfârșit. Ca urmare, ei încep să zero și musca pielea - uneori ore. „Ca urmare a acțiunilor lor conduc la rezultate nedorite,“ - spune medicul dermatolog veterinar ".

Atunci când pielea este rupt, bacteriile pătrund prin ea și sa răspândit rapid printre foliculii de par. Acest lucru poate duce la rani dureroase răspândirea rapid, cunoscut sub numele de acuta umeda sau dermatita exsudativă - „puncte fierbinți“. La pisici zgâriere sunt rare, dar ele sunt comune la câini, în special în rase, cum ar fi Chow Chow, cu un strat gros cu subpar, care este, de asemenea, de multe ori merge intr-o parte.

Răni pot apărea oriunde, dar apar de obicei în locuri pe care câinele poate obține, cum ar fi coada, părțile laterale, din spate, crupa. Zgârieturi arata groaznic, dar în cele mai multe cazuri, acestea afectează numai stratul superior al pielii. Nu trebuie să utilizați medicamente puternice și loțiuni. Ca o regulă, remedii naturale, care pot fi tratate cu ușurință zgârieturi la domiciliu. Asta recomanda medicilor veterinari.

Sfaturi pentru tratamentul dermatitei la câini și pisici

Se usucă răni soluție maro. mijloace tradiționale, soluția maronie, care pot fi achiziționate în farmacii, se usuca răni și facilitează vindecarea rapidă a acestora. Medicii veterinari recomanda zgârieturi de pulverizare soluție maro de două până la trei ori pe zi, până la vindecare. Se aplică la zgâriere acid boric, care ajută să scape de dermatita la câini și pisici.

mai mult

Dermatite tratament pisici la domiciliu, Asistent al pisicii


Tratamentul dermatitei la pisici

Dermatita sau inflamația pielii caracterizată prin straturi inflamatorii ale pielii, ca urmare a stimuli externi. Inflamarea pielii poate fi atât acute și cronice. În acest articol vom vorbi despre tratamentul dermatitei la pisici.

Cauzele dermatitei la pisici?

Prin natura originii dermatita sunt:

 • termică,
 • chimice,
 • medicamente,
 • traumatic,
 • parazitare,
 • infecțioase,
 • chimic

leziunea mecanica a țesutului, caracterizat prin lovituri, zgârieturi, escare sau răni minore, este prezentat sub forma de dermatita traumatice. În cazul în care, în integritatea loc încălcări ale pielii incepe sa se dezvolte florei patogene, dermatita traumatică devine mai severă formă - purulentă sau dermatite infecțioase.

Ca urmare, direcțională pe piele la pisici temperaturi ridicate (razele directe ale soarelui în vreme caldă, contactul accidental cu obiectele fierbinți, etc.) cu acțiune de scurtă durată, arsuri minore rezultă, care dermatita termică manifestă. In plus, dermatita termic poate fi cauzata de degerături pielii.

Afrikantov: Am cântărit 80 kg, iar acum este de 49! Dieta mea este simplu de scandalos. Record.

mai mult

Dermatite tratament pisici la domiciliu, Asistent al pisicii

Caracteristici dermatită la pisici: varietatea opțiunilor de boală și tratament

Dermatita este un proces inflamator care apare la nivelul pielii sub influența stimuli externi. Dermatita la pisici este foarte frecvente și pot fi atât acute, cât și cronice.

Dermatite cele mai multe ori aceste animale de companie numite „miliară“. De asemenea, boala este numita eczema feline sau ruginii. dermatita miliară la pisici este numit, pentru motivul pentru care a afectat soarta seamănă cu boabe de mei, care, în limba engleză sună ca «mei».

Cauzele dermatitei la animalele de companie pisică

 1. Infecțioasă. Aceasta dermatita purulentă care se dezvoltă în acele cazuri în care locul de acoperire încălcare începe să se dezvolte în mod activ microflorei patogene.
 2. Parazitara. Caracterizat prin apariția acarienilor scabiei de animale sau alți paraziți, care sunt din cauza înțepăturilor provoca arsuri severe ale pielii.
 3. Post-traumatic. În acest caz, o pisică sau dermatită la pisici se manifestă sub formă de deteriorare mecanică a pielii și a țesuturilor. Se zgârieturi, vânătăi și răni.
 4. Medicamente. În cazul în care pielea afectată de diverse unguente si creme cu un iritant puternic, poate apărea, de asemenea, inflamație. Mai ales în cazul în care medicamentele de destinație locale și depozitate necontrolat pentru o lungă perioadă de timp.
 5. Chimice. Fante, acid și o parte din detergent atunci când intră în pielea unei pisici, poate lăsa arsuri chimice.
 6. Termică. Erupția cutanată apare ca urmare a faptului că organismul animalului de temperaturi ridicate. Rezultatul a fost arsuri termice.

dermatita miliară la pisici: cauze

Deoarece cele mai multe ori la animalele de companie se produce acest tip de dermatita, este logic să se ia în considerare separat motivele pentru apariția acesteia. În ciuda diferitelor fotografii, care arată erupții cutanate teribil, dermatita miliară nu este o boală independentă. Mai degrabă, este simptomele care pot fi cauzate de un număr foarte mare de alte boli pisica.

mai mult

Dermatite tratament pisici la domiciliu, Asistent al pisicii

Flea dermatită la câini și pisici: Tratamentul

dermatita cu purici la animalele de companie se dezvoltă din cauza înfrângerea de ectoparaziților care se hrănesc cu sângele câinilor și pisicilor. de sex feminin bine hrănit stabilește pe zi, până la 46 de ouă în strat. După aproximativ 2 săptămâni larvele ies cu cap și corp nepigmentat firele de păr Amplasat. În această formă, ele nu sunt periculoase pentru animalele de companie.

Ulterior, MOLT larve transformandu-se in pupele (perioada poate dura mai mult de 2 ani). Formată individ adult nu lasă cochilia până aproape animalul nu va fi. Senzație sacrificiu parazit activat scăpa de teacă chitinizat și a împins puternic labe posterioare salturi dramatic la mersul pe jos pașnic câinele sau pisica.

În multe cazuri, pisicile și câinii sunt cu greu jgheabul pentru purici, care pot parazitează ani pe corpul lor. În același timp manifestări ale dermatitei purici la pisici și câini care nu se observă.

Biologii ne spun că, la momentul muscatura unui animal saliva ectoparazit extrage cu o anumită toxină. Și dacă unele dintre animalele de companie nu este susceptibil la un antigen dat, atunci indivizii devine o sursă de toxine purici, irita pielea. Încercarea de a lupta pentru a introduce stimul, organismul reactioneaza la fiara alergii sale de impact.

Flea dermatită la oameni și se dezvoltă din cauza hipersensibilitate a organismului la mușcăturile de insecte. Secretul glandelor salivare, corpul din stânga ectoparazite, provoacă mâncărimi insuportabile. Din cauza purici musca un animal de companie și proprietarul său se poate obține un astfel de boli grave, cum ar fi:

dipilidioz, în care viermii transportoare colonizează intestinele umane și proliferează în ea la 70 cm în lungime;

infecție bartonellosis / bartonelleznaya - un grup de boli cu diferite clinice, dar unite prin faptul de bacterii înfrângerea organismelor de același tip.

Dermatite tratament pisici la domiciliu, Asistent al pisicii