Descărcarea de san la domiciliu - un set de exerciții

In acest articol vom discuta despre problema arzătoare a posibilității de marire a sanilor in casa. Noi demasca mituri și să se ocupe principal cu faptele reale, care ar trebui să fie luate în considerare în scopul de a face sanii tai arata cel mai bine. Deci, descărcați piept acasă!Descărcarea de san la domiciliu - un set de exerciții

Swing piept la domiciliu, cu ajutorul exercițiu complex.

Femeie de san: Adevaruri si mituri

În primul rând, este să spunem că sânul femeii este compus în principal din glanda mamara si tesutul adipos. Și, în consecință, primele știri, prin tradiție, este rău. Forma sanilor nu poate fi ajustarea orice alt mod, altul decât o intervenție chirurgicală. Vestea bună este că pieptul este situat în partea de sus a mușchiului pectoral pe care o susține. Dar, pe același mușchi am putea influența.

Ceea ce putem realiza pectorali pompată:

  • Extinderea piept. În cazul în care totalitatea piept va deveni mai mare și crește în volum, cifra va arata punct de vedere vizual. În special, spre deosebire de talie îngustă.
  • Creșterea mușchilor pectorali mai „ridica“ piept. Adică răscroială va arata mai completă și încordate.
  • Ce să urmăriți pentru:
  • Cu exerciții viguroase (în special un număr mare de repetiții, cu o greutate redusă) vă arde unele grăsime. În special, acest lucru va afecta dimensiunea sanului. Prin urmare, toate exercițiile sunt realizate cu mare greutate încet pentru 10-12 repetari. O greutate specifică depinde de nivelul de fitness. Calculat astfel încât la greutatea selectată sunteți în măsură să finalizeze întregul program.

Deci, atunci când principalele puncte iluminate pe scurt, puteți trece direct la exerciții.

Exerciții pe mușchii pectorali

Bench gantere în sus cap banc înclinat

Prin ajustarea înclinării bancă, puteți accentua sarcina pe diferite părți ale mușchiului pectoral. Cu o pantă pozitivă (capul sus), sarcina principală cade pe partea superioară a pieptului și pe grinda din față a mușchilor deltoidiană a umărului. mici pectorali și mușchii dintatul anterior, de asemenea, locul de muncă. Triceps cu o pantă pozitivă a bancului este încărcat minim.Push-up-uri cu o declarație largă de mâini

Descărcarea de san la domiciliu - un set de exerciții

Push-up-uri - un exercițiu de mare pentru dezvoltarea muschilor pieptului

La efectuarea acestui exercițiu în partea de mijloc mai activată a mușchiului pectoral. De asemenea, incluse în activitatea tricepsul și delta. Ia accentul culcat, a pus mâinile mai lată decât lățimea umerilor. Dacă este necesar, împingeți sarcina creată de greutatea proprie. Adică, este în esență, aceeași bancă, dar în loc de tije - tine.

În cazul în care prima etapă de a face cantitatea potrivită de repetiții vă greu, puteți pune picioarele pe genunchi. echipamente Exercitarea rămâne aceeași ca și pentru picioare drepte - partea din spate nu se îndoaie, nu fac o chestiune de fese.

Push-up-uri pot fi, de asemenea, variat prin deplasarea sarcinii accentul pe diferite zone ale mușchiului pieptului. Dacă doriți să transfere sarcina la mijlocul pieptului la partea superioară - picioarele amplaseaza pe masa la cap a fost sub fuselaj. Dacă, din contră, sunteți interesat de pompare partea de jos a pieptului - Pune-ți mâinile pe banca de rezerve.

Când faci push-up-uri cu o declarație largă de palmele, sarcina este concentrată pe partea exterioară a mușchiului pectoral. Dacă aveți nevoie pentru a lucra în interior, utilizați o formulare îngustă a mâinilor. Cu toate acestea, în formularea îngustă a tulpinii triceps mult mai puternic.

gantere de reproducție situată

Acesta este un exercițiu eficient pentru torace dezvăluire și creșterea volumului acesteia. Lie pe o bancă, gantere țin în mâinile lor aproape dreaptă. Un unghi mic al cotului este menținută pe parcursul întregului exercițiu. Acest lucru este de a evita leziunile comune.

Se diluează mână în mână la maximum întindere a mușchiului pectoral. Pe expiratie, prindeți mâinile sus. În poziție verticală Fix pentru scurt timp și să facă mușchii pectorali suplimentare tulpina pentru a lucra în părțile lor interne.

Lie pe o bancă orizontală și apuca o gantera cu ambele mâini (versiunea clasică a acestui exercițiu se face cu o halteră) și să păstreze pe brațe drepte în fața lui. Încet, inspirând adânc, coborâți-vă mâinile cu gantere în spatele capului. Expirație reveni mâinile la halteră poziția inițială înainte. Când coborâți capul îndoiți ușor coatele.

Acum am adăuga câteva cuvinte cu privire la modul de a construi antrenament, mai ales daca sunt doar incepand de a face.
Fiecare exercitiu se face pentru 2-3 seturi. O abordare - este de 12-15 repetari.

Prin efectuarea acestor exerciții de 1-2 ori pe saptamana, va dezvolta mușchii pectorali, îmbunătățind foarte mult forma părții superioare a corpului. Sânii tăi vor fi îndreptate și să devină mai voluminos și atractiv.

altceva

În plus, trebuie spus că, în multe privințe cu percepția vizuală a bustului de sex feminin afecteaza postura. Încercați întotdeauna să păstrați spatele drept si capul drept, evitând ssutulivaniya. Aliniați postura dumneavoastră vă va ajuta un set de exerciții pentru mușchii spatelui.