Desene pe pereți cu vopsea acrilică

Alegerea unui perete de acoperire de casa sau camera dvs., dorim să găsim opțiunea cea mai originală, ieftin și durabil. Bineînțeles că sunt de multe ori mai predispuse la smulgere tapet bun pe bază de non-țesute sau alte calitative.Desene pe pereți cu vopsea acrilică

Tutte, pentru că tapet - este întotdeauna practic, nu prea scump și, cel mai important, acestea sunt ușor să cumpere, pentru că materialul este în aproape fiecare magazin de hardware.

Desene pe pereți cu vopsea acrilică

Cu toate acestea, pentru o versiune a monitorului - este ultimul secol. De asemenea, există locuri în casa în care nu doriți să faci ceva obișnuit sau plictisitoare, ci dimpotrivă, doresc să subliniez un loc special pentru o ședere plăcută în cameră.

Desene pe pereți cu vopsea acrilică

Prin urmare, în timpul nostru, există o varietate de opțiuni diferite pentru decorare de perete. Astfel de variante se potrivesc perfect la orice tip de cameră.

Desene pe pereți cu vopsea acrilică

Copii, dormitoare, holuri, balcon, bucatarie, etc. Tablourile de pe pereți - .. Aceasta este una dintre cele mai bune moduri originale de a decora peretii. De ce putem spune așa? Dacă luăm, de exemplu, același tapet, alegerea pe care o aveți este mic, se poate spune chiar că este limitată.

Desene pe pereți cu vopsea acrilică

Din moment ce se poate cumpăra numai produsul care este în magazin. Iar în alegerea desen destul de contrariul. Tu te va decide ce doriți să vedeți la perete.

Desene pe pereți cu vopsea acrilică

Acest lucru poate fi un desen al unui animal de companie sau de alt animal pe care le plac, frumoase plante (flori, copaci), poem favorit, și mai mult. Imaginea este selectată imaginația ta este fără margini.

Desene pe pereți cu vopsea acrilică

Despre toate complicațiile de desen vopsea acrilică cu mâinile lor, precum și alegerea de culori de vopsele acrilice pentru pereți, umbra și pregătirea suprafeței, vor fi discutate în acest articol.

Pregătirea pereților pentru vopsire

Desene pe pereți cu vopsea acrilică

Desene pe pereți cu vopsea acrilică

Mult mai puțin de pregătire de lucru, va trebui să facă atunci când pictura din gips-carton si pictura pereti. În acest caz, trebuie doar să chit șuruburi rosturi gips carton și capace, cu un amestec special sau simplu chit de finisare.

Odată ce ați terminat toate lucrările pregătitoare, trebuie să utilizați o rolă aplică un strat de grund acrilic. Acest primer va crește rezistența peretelui și nu va permite umplutura să se prăbușească.

Desene pe pereți cu vopsea acrilică

Sfat! În zonele cu umiditate ridicată și normală folosind diferite grund. Păstrați acest lucru în minte atunci când alegerea și cumpărarea materialului.

Pictură murală cu vopsele acrilice

Totul ar trebui să arate ca în următoarea secvență:

  1. Zidurile de fundație.
  2. Stratul de tencuială (sau rigips).
  3. Blana finisaj.
  4. grund acrilic.
  5. pictura strat.
  6. lac acrilic incolor.


Bazându-se pe perete vopsea acrilica are loc în același mod ca și o aplicație convențională de vopsea. Înainte de a aplica vopseaua de pe perete, trebuie să stoc pe role, perii, tava de vopsea. De asemenea, trebuie să protejeze suprafața pardoselii, pereți și mobilier de la obtinerea de vopsea pe ele. Acest lucru va ajuta la film, hârtie de carton, bandă sau alte produse textile, care nu te superi. Și, de asemenea, asigurați-vă că vopseaua nu te-a lovit în față, ochi sau păr.

Desene pe pereți cu vopsea acrilică

pictura pereti pornesc de la colțuri, cu o perie. Acest lucru va permite să nu palmă podea, tavan și pereți laterali. Apoi, folosind un trafalet întreaga suprafață de perete. Și tu ești liber să decidă cât de mult a straturilor de pigment trebuie aplicate. Totul depinde de suprafata. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că vopseaua este aplicată în mod uniform.

Tehnologia Acrylic Colorare

Datorită diferitelor tehnici de pereți tie-dye ale camerei, vă puteți permite să atragă imagini de orice tip adecvat pentru design-ul. De exemplu, puteți transforma casa ta intr-un palat medieval, camera copiilor într-o varietate bogată de pește și acvariu alge marine, și multe altele.

Desene pe pereți cu vopsea acrilică

Puteți aplica diferite tipuri de destinații, cum ar fi peisaj vegetal, suprarealism, abstracționism. Pentru a pus pur și simplu, principalul avantaj al acestor desene este originalitatea lor și aspect decent, atractiv.

Desene pe pereți cu vopsea acrilică

Desigur, imaginile de pe perete, au multe avantaje, cu toate acestea, acest tip de învelitori pentru pereți are dezavantajele sale, cum ar fi:

  • în scopul de a face acest lucru, trebuie să aibă abilități artistice;
  • procesul pe care îl va lua o mulțime de timp și efort;
  • care nu au aptitudini artistice de care aveți nevoie pentru a angaja specialiști scumpe;
  • pictura pereti Acrylic este de unică folosință, nu se poate re-stick-l ca imagine de fundal. Puteți desena un nou sau același desen.

Cifrele pictate pe pereții cu propriile sale mâini

Desene pe pereți cu vopsea acrilică

Pentru a face mai ușor de a decide în alegerea unui model care ar arata bine pe perete, puteți face o imagine a peretelui, și cu ajutorul unui computer pentru a plasa grafic pe perete foto. După ce ați selectat fotografia, aveți nevoie pentru a proceda la alegerea de culori, și anume, la alegerea culorii sale.

Desene pe pereți cu vopsea acrilică

Vopsele pe bază de acril sunt multe nuante si tonuri diferite. La alegerea vopsea este cel mai bine să se consulte cu meșteșugari cu experiență, care cunosc dedesubturile, argumentele pro și contra ale diferitelor pigmenți.

Desene pe pereți cu vopsea acrilică

Puncte de reper

După pregătirea completă de suprafață, puteți începe să pulveriza model. Cu toate acestea, în prealabil, pregătește toate instrumentele și materialele necesare. Trebuie să aveți o perie, diferite dimensiuni, culori, pre-amestecate în capacitatea necesară, precum și schițe, de la care se va desena. Pentru a începe, trebuie să aplicați contururile de bază ale figurii. Fii atent pentru a se potrivi conturul proporțiile figura schiță. În primul rând, trebuie să atragă un mare contururi principale care stau la baza imaginii viitorului.

Desene pe pereți cu vopsea acrilică

După ce ați terminat pictura bucla principală, continuați cu etapa de amestecare vopsele și umplerea acestor vopsele de circuit. În fiecare parte a imaginii ar trebui să fie fundalul de bază care trebuie să fie aplicate pentru tine. Modelul de bază poate fi de două sau trei culori sau nuante. De exemplu, dacă doriți să atragă cerul și plante, este necesar să se aplice două culori - albastru și verde, iar apoi dorisovyvat diverse mici detalii, cum ar fi insectele, furnicile, flori, și așa mai departe.

Desene pe pereți cu vopsea acrilică

Deoarece stratul de bază este finalizată. Este timpul pentru a începe să colorați alte detalii. Acest lucru va ajuta să pre-pregătit și amestecarea vopselei. În acest moment, va efectua robotul cel mai complex. Deoarece folosind o copie a imaginii pe care trebuie să vopsi toate cele mai mici detalii ale imaginii, care sunt de multe ori cel mai frapant. În plus, toate aceste detalii vor fi diferite în formă și culoare.

Desene pe pereți cu vopsea acrilică

Nu vă faceți griji dacă accidental strica orice desen detaliu. Dupa ce desen usuca un pic, puteți încerca din nou să-l repare. Dacă nu reușesc, nu vă faceți griji, pentru a include fantezie și vopsea imperfecțiunile noului desen. Nu trebuie să fie, cum ar fi fost în prima dată. Încearcă să atragă ceva din propria lor.

Desene pe pereți cu vopsea acrilică

Desene pe pereți cu vopsea acrilică

concluzie

Dacă citiți cu atenție instrucțiunile și lecții nu mă îndoiesc că desenul va avea un aspect decent, atractiv, și cel mai important originale. Care tu si invitatii tai vor aduce surade.

Discutați despre articol pe forum