Design corectă a paginii de start, găsirea libertatea financiară

Design corectă a paginii de start, găsirea libertatea financiară
Am devenit interesat de subiect „de proiectare corespunzătoare a paginii de start“ și am decis să găsească răspunsul la ea. Aici am împărtășesc cu voi.

In dezvoltarea site-ului, va fi noi întrebări, răspunsurile pe care le căutați dintr-o varietate de surse. dobândirea de propria lor experiență personală. Informațiile vor fi colectate de mult. În cazul în care depozitata?În cazul în care pentru a salva? La urma urmei, este imposibil să ne amintim, și de a nu pierde timpul de re-căutarea răspunsurilor pe Internet. Am devenit o informație importantă pentru s-au răspândit pe site-ul său „Prin urmare, câștiga libertatea financiară“, sub titlul „Cum de a crea un site cu propriile mâini.“ În această afacere are mai multe avantaje:

Cum de a aranja pagina de start descrisă în detaliu într-un articol Platon Shchukin:

Textul de pe pagina de start

Astăzi vom vorbi despre pagina de web site-ul comercial principal. Utilizatorul poate refuza în continuare familiarizarea cu site-ul, în cazul în care pagina principală va arăta el incomod, nu informativ sau nu credibil. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să obțineți rapid o idee a site-ului de pe pagina principală, și un robot - dreptul de a prezenta un site în SERP.

1. Despre navigare

Un utilizator care vine la pagina de start a site-ului dvs., vrea să rezolve o sarcină specifică, astfel încât ar trebui să încercați să-l aranjeze, astfel încât să se poată deplasa rapid la secțiunea dorită a acesteia sau doar a obține informații corecte.

2. nuanțe tehnice

Pagina de start ar trebui să conțină numele organizației într-un format tabelar. Dacă numele poate fi scris abrevierea, este recomandabil să se menționeze transcrierea ei. În mod corespunzător umplut Cuvinte cheie Meta Tag-uri, descriere, și tag-ul titlu, care conține informații despre numele companiei, algoritmul poate ajuta la determinarea pagina relevanța la o anumită cerere, precum și impactul acesteia asupra afișarea rezultatelor căutării. EXEMPLU Fragment slabă:3. Despre încredere

Componenta majoră a paginii este, desigur, text. „foi“ mari ale textului nu sunt utilizatori interesați. Încercați să indicați spre pagina principală numai informații cheie despre companie, cu o poziție proeminentă - în acest caz, scrie adevărul și nu te lăsa păcălit de așteptările oamenilor.

Textul trebuie să fie scurt, clar și nu supraîncărcat.

Dacă aveți un magazin online, atunci poate că nu au nevoie de nici un text suplimentar pe pagina de start. Mai bine pentru a oferi mai mult spațiu pentru „gustos“ produs sau naviga mai ușor prin directorul.

conținut (știri sau comentarii, de exemplu) actualizate frecvent, ar trebui să fie în stare proaspătă, din cauza acestor informații, utilizatorul poate judeca societatea ca întreg. În cazul în care cele mai recente știri este datat de anul trecut, aceasta poate da impresia de abandon a site-ului și, în consecință, firmele.

Atunci când căutați produsele sau serviciile de internet utilizatorul este interesat nu numai în descrierea lor, ci și în costuri. Prin urmare, în cazul în care anumite produse, vor fi prezentate pe pagina principală, nu uita pentru fiecare dintre ele pentru a specifica prețul sau de preț - acest lucru va ajuta utilizatorul pentru a naviga în căutarea mai rapid.

4. Despre Design

Aspectul site-ului poate afecta interesul utilizatorilor, în cazul în care acest lucru este site-ul de un salon de înfrumusețare sau un magazin de îmbrăcăminte pentru femei, apoi la alegerea de proiectare este de a aborda în mod responsabil, în timp ce magazin pentru vânzarea de materiale de construcții excesive „frumusete“ poate fi inutil. Pentru a înțelege modul în care ar trebui să arate un design site-ul, trebuie să înțelegem mai întâi ce public vizați, și ceea ce este scopul în pagina de pornire.

Pentru multe zone comerciale nu este atât de mult conținut textual ca grafic.

Imagini - acest lucru este important! Dacă vindeți un produs de producție proprie, este de multe ori doar fotografiile și pot oferi utilizatorului o idee despre ea. Dacă sunteți de vânzare, de exemplu, construirea de nisip, apariția în detaliile utilizatorului puțin probabil să fie interesat - cel mai probabil, acesta va fi interesat de alte opțiuni. Dacă vindeți flori sau accesorii pentru laptop-uri, excelente imagini de pe pagina principală, ai nevoie doar de.

5. Analizeaza acest lucru

Aflați audiența site-ului. Pentru a înțelege cum să arate pagina de pornire, aveți nevoie de o bună înțelegere a celor care cumpără publicul.

Monitorizați comportamentul utilizatorului - se va organiza un site ca profitabile pentru tine și pentru clienții potențiali. Acest lucru va ajuta la Yandex. Metrica. Stai cu ochii pe harta de clicuri pe care utilizatorii merg la pagina principală. Încercați să puneți primul ecran toate cele mai populare secțiuni, eliminați din pagina de start, în general, piese neinteresante de utilizatori.