Determinarea rapidă și exactă a sexului bătăile inimii copilului

Chiar înainte de nașterea copilului mulți părinți curioși să cunoască sexul copilului lor. Până în prezent, răspunsul poate da cu ușurință un studiu cu ultrasunete, în perioada de 18 - 20 de săptămâni de sarcină. Cu toate acestea, în timpul reuniunii copilul poate apela la partea din spate a monitorului, ascunzându-se astfel de ochii indiscreti identitatea lor sexuală. În acest caz, vin în ajutorul bătăilor inimii determinarea sexului copilului. Conform metodei folosite inca din cele mai vechi timpuri, când medicina a fost departe de realizările moderne. În ciuda faptului că metoda Populară determina sexul fătului pe bătăile inimii nu are nici o recunoaștere oficială, este verificată de experiment, și o eficiență ridicată.Determinarea rapidă și exactă a sexului bătăile inimii copilului

Mulți obstetricieni care au o vastă experiență, recurg la această metodă, analizând ritmul cardiac al fătului cu ajutorul unui stetoscop. Există mai multe opțiuni care vă permit să se calculeze reducerea perceptibilă a mușchiului inimii și interpretările lor. În centrul fiecărui - postulatul că inima unui băiat și o fată bate în mod diferit.

Determinarea rapidă și exactă a sexului bătăile inimii copilului

Frecvența contracțiilor musculare cardiace

Băieți fete inferioare ale ritmului cardiac, care sunt, respectiv, 120 și 150 de bătăi pe minut. Cu toate acestea, mulți cred că această metodă este neconvingătoare, deoarece unele surse citează exemple opuse. Unii sunt convinși că procesul este autentic, în cazul în care vârsta gestațională mai mică de 20 de săptămâni. Alții susțin că este posibil să se recurgă până la naștere.

ritm cardiac

metodă care ajută să cunoască sexul fătului pe frecvența cardiacă cunoscută în vechime. Baza este credința că inima băiatului bate în mod constant, la unison cu părintele, în timp ce ritmul cardiac este o fata mult mai haotic, discordantă cu inima mamei. Mulți sunt convinși că inima băiatului bate mai tare decât fetele de inima.

Determinarea rapidă și exactă a sexului bătăile inimii copilului

poziţia intrauterină

Această metodă se concentrează pe localizarea fătului în uter. Adepții se crede că, dacă ritmul cardiac este fixat la stânga - aceasta este o dovadă a nașterii iminentă a unui băiat. Nașterea fetei ar trebui să aștepte până când bătăile inimii se aude de pe partea stângă.Nici una dintre metodele de mai sus nu este recunoscută oficial de medicina modernă, așa că trebuie să le trateze cu un anumit scepticism.

bataile inimii fatului depinde de mai mulți factori. Printre acestea:

 • copilul este treaz sau adormit;
 • pe ce sarcina la termen venituri;
 • starea de sănătate a mamei;
 • gradul de dezvoltare a inimii fetale;
 • Poziția corpului mamei în timpul auscultatia frecvenței cardiace fetale;
 • psiho generală - condiție emoțională, fizică a mamei.

Cu toate acestea, experții recurg adesea la fiecare dintre ele într-o încercare de a afla sexul copilului.

Determinarea rapidă și exactă a sexului bătăile inimii copilului

încredere

Încrederea în nașterea unui băiat sau fată o mulțime de ajutor pentru a dobândi capacitatea de a asculta propria voce interioara, intuitia. Dorința de a găsi confirmarea premonițiile sale de către specialiști în mod regulat și destul de ușor de înțeles. Până în prezent, în plus față de ultrasunete, fatul identifica in mod credibil afiliere sexuală ajută diagnostic invazive bazate pe studiul de placenta, lichidul amniotic.

Se determină sexul bătăilor inimii copilului tinde sa cele mai multe femei gravide. Medicina tradițională în această întrebare vine cu ușurință la salvare. Este suficient să se ia în considerare cu atenție forma a abdomenului, pentru a analiza schimbările în aparență, obiceiurile alimentare, prezența toxicității, pentru a asigura nașterea unui băiat sau fată. În căutarea răspunsului mult dorit la întrebarea, femeile insarcinate sunt de cotitură chiar și la conceperea calendarului chinezesc. Calculul se bazează pe vârsta mamei la concepție și data exactă când a avut loc sarcinii.

Metoda populară în care perioada fixă ​​de cele mai recente actualizări de sânge a unui părinte. Este dovedit faptul că sângele oamenilor este actualizat la fiecare patru ani. Sângele femeilor - o dată la trei ani. În mod logic, apartenența sexuală a copilului se va potrivi cu cea a părinților, al căror sânge la momentul conceptiei a fost mai „tânără“.

Naștere - un memorabil, cel mai fericit moment din viața părinților. Dorința de a rezolva misterul și de a afla în prealabil sexul copilului este familiar pentru majoritatea dintre ele. Toate metodele, chiar dacă acestea nu sunt recunoscute ca medicina oficială, au dreptul la viață. Mai ales că de foarte multe ori cu ajutorul lor, într-adevăr nu pot găsi un răspuns fiabil la întrebarea arzătoare.

Recomandat:

Ce altceva pentru a verifica

 • Determinarea rapidă și exactă a sexului bătăile inimii copilului
  Palpitații în timpul sarcinii
 • Determinarea rapidă și exactă a sexului bătăile inimii copilului
  Cauze, simptome si tratamentul anevrism aortic toracice
 • Determinarea rapidă și exactă a sexului bătăile inimii copilului
  Cauzele si tratamentul cardiomiopatie metabolice
 • Determinarea rapidă și exactă a sexului bătăile inimii copilului
  Simptomele și tratamentul dismetabolic cardiomiopatie