Determinarea sexul copilului pe ritmul cardiac

Determinarea sexul copilului pe ritmul cardiac

Este posibil să fi auzit spunând că o femeie gravidă - specială și unică, deoarece este doar în corpul ei ar putea lupta cu câteva inimi, în același timp. Dar noi știm, de asemenea, că femeile gravide sunt diferite tipuri de percepție a lumii, și este imperios necesar pentru a elimina orice fel și să se distreze în această perioadă. Probabil, cele mai populare încearcă să afle sexul în toate modurile posibile și metodele de copil printre femeile insarcinate de divertisment. Una dintre acestea - determinarea sexului bataile inimii copilului.Apropo, viitorul inima bate copilul la aproximativ 20-22 de zile de la conceptie! Cu toate acestea, să se înregistreze reducerea inima lui va fi un pic mai târziu, mai aproape de 6 săptămâni de sarcină. Inițial, ritmurile sale încetinit și se apropie de mama, dar cu creșterea în viață începe să crească.

Cum de a determina sexul bătăilor inimii copilului?

Există mai multe tehnici care permit de a prezice nașterea unui copil de un anumit sex, în funcție de caracteristicile inimii sale:

În ritmul cardiac. Primul propune să evalueze ritmul cardiac. Se crede că fetele inima bate mai repede (140-150 și de a face mai multe bătăi pe minut) decât băieții (rata de inima lor este o medie de 120 de bătăi pe minut). Cu toate acestea, unele surse metoda descrisă cu precizie polară: inima băiat bate mai repede decât o fată. În plus, confuzia absolută și marcată cu timpul, care poate fi, sau ar trebui să fie astfel de măsurători. Unele surse susțin că testul poate fi valabilă numai în timpul numărării pentru o perioadă de cel mult 20 de săptămâni de sarcină, în timp ce altele asigura că această metodă poate fi aplicată la orice săptămână, până la nașterea în sine.

Pentru tonuri de inima. Conform unei a doua metodă de determinare a sexului copilului pe bataile inimii, valoarea nu este numărul de accidente vasculare cerebrale, și „sunet“, tonul său, de a folosi un termen muzical. Deci, inima băieți sunete mai clar, clar, clar, cu voce tare, dar fetele sunt specifice tonuri mai redusă.În ritmul cardiac. O altă metodă de determinare a sexului bătăilor inimii copilului implică evaluarea ritmului cardiac, nu rata bătăilor inimii sale sau sunete create. Conform acestei teorii, inima se dezvolta in interiorul uterului unui băiat bate un măsurat, cu precizie, în mod egal, ritmic și aproape întotdeauna - la unison cu inima mamei. În viitor, fetele din această constanță nu este: inima lor robinete cadru haotic în ritmul cardiac de multe ori nu pot fi modele identificate și măsura precis.

La locul de localizare a batai de inima. Există o altă teorie că fătul în funcție de sex este în pântecele mamei nu este același lucru. Prin urmare, bătaia inimii băieți și fete se aude din mai multe părți: e cineva cu o mână - de asemenea, rămâne un mister, deoarece există versiuni diametral opuse.

Este posibil să se determine sexul bătăilor inimii copilului?

Desigur, mod mai sigur de a cunoaște sexul copilului decât să dea naștere la el, nr. Dar, înainte de palmier de livrare într-o ecografie de diagnostic non-invaziva inca mai pastreaza. Ginecologi asigura că nici o altă metodă (alta decât analiza de lichid amniotic sau celule placenta), nu pot fi de încredere: lăsați în practică în 50% din cazuri de diferite previziuni populare devin realitate, nu este nimic mai mult decât o coincidență, eu asigur doctorii.

Cu toate acestea, un obstetrician experimentat este capabil, cu un grad ridicat de probabilitate sugerează sexul unui copil al secției. Iar una dintre tehnicile din arsenalul lui este doar pentru a asculta inima viitorului copil, pentru care folosește un dispozitiv special, tub de obstetrică - stetoscop. Desigur, el nu face pentru divinație privind sexul copilului, și pentru a evalua starea de bine, condițiile sale de dezvoltare. Între timp mene, inima sunete pentru băieți și fete, în diferite moduri, medici. Cu toate acestea, să-l definească, să se simtă diferența nu este întotdeauna posibil.

În ceea ce privește ritmul cardiac, apoi, în primul rând, în metoda prezentă obscuritate perfectă. În al doilea rând, ritmul cardiac fetal a fost schimbat în mod repetat, pe toată perioada de gestație și, prin urmare, această metodă nu poate fi adevărat. În al treilea rând, ritmul cardiac fetal poate fi afectată de alți factori (activitate de fază pentru copii și chiar postures luate de femeile gravide, la momentul de ascultare). Cu toate acestea, medicii recunosc că inima bate cu adevărat în băieți și fete, la viteze diferite, nou-născuți, dar embrionii nu sunt afectate.

Din orice scop încerca să determine sexul bătăilor inimii copilului, nici unul dintre aceste rezultate nu trebuie și nu poate fi considerată ca rezultat absolut corect. Amintiți-vă că absolut nu poate fi de încredere chiar și cu ultrasunete. De aceea, orice încercare de a determina viitorul sexul copilului trebuie să fie mai mult decât distractiv: părinții sunt obligați să accepte și să iubească copilul, indiferent de gen, fie el a fost născut. Nu-i așa?

Special dlyanashidetki.net - Ekaterina Vlasenko