Determinarea sexul copilului pe ritmul cardiac, deoarece este posibil să-l definească

Acum, că SUA are, fiecare mama insarcinate stie deja cine se naște - un băiat sau o fată. Acesta este modul cel mai fiabil până în prezent, care este disponibil tuturor și pot fi folosite, începând cu săptămâna 18 de sarcină. În corectitudine trebuie remarcat faptul că medicii nu au nici o problema de a afla sexul copilului în timpul unui examen ecografic de rutină, scopul lor este destul de diferit - pentru a afla dacă în mod normal, în curs de dezvoltare fat.In plus fata de ultrasunete, există și alte metode, mai vechi și mai moderne. Unul dintre ei - determinarea sexului bataile inimii copilului.

Se crede că viitorul băieți și fete ale ritmului cardiac și rata frecvența variază. De asemenea, se crede că acestea sunt aranjate în mod diferit în uter și bătăile inimii au auzit din diferite părți.

Cum de a determina sexul bătăilor inimii copilului?

 • Potrivit HR. Se spune că fetele inima bate mai des decât băieții. În timpul sarcinii precoce (6-7 săptămâni) pentru a contoriza numărul de bătăi poate fi în timpul unui examen cu ultrasunete. Dacă frecvența cardiacă este mai mare de 140 de bătăi pe minut, o fată, dacă este mai mică - un băiat. Se spune că această metodă este valabilă numai pentru până la 20 de săptămâni.
 • Ritmul inimii. Se crede că fetele inima bate haotic, băieții în liniște și ritmic. În plus, băieții pumni lui mai tare.
 • Conform poziției fătului. Dacă ascultați inima bate la stanga, atunci, cel mai probabil, ne putem aștepta la nașterea fiului său, în cazul în care partea dreaptă, atunci lumina va apărea fiica.
 • Potrivit bătăile inimii unei femei gravide. Conform acestei teorii, pentru a determina sexul copilului este necesar pentru a asculta bătăile inimii sale. În viitor băiatul același ritm ca și mama lui, iar în cazul în care bate nu se potrivesc, atunci o fată.

Dar, în realitate?

Știința medicală nu a confirmat această teorie, și este considerat în mod oficial că bătaia inimii copilului său viitor cu sexul nu are nimic de-a face.

Ritmul cardiac

Ritmul cardiac nu depinde de sex, ci pe durata gestației și a modului în care inima lui.

În ritmul cardiac medicul determină dacă copilul se dezvoltă în mod normal. La diferite etape ale valorilor ritmului cardiac sunt diferite:

 • 6 saptamani - de la 90 la 110 bătăi / minut;
 • a doua pe 8 - 120-170;
 • cu 8-a pe 12 - 160 - 190;
 • 12 săptămâni th - 140-180.


Determinarea sexul copilului pe ritmul cardiac, deoarece este posibil să-l definească

ritmul cardiac fetal nu depinde de gen, ci pe durata sarcinii

Dacă în timp ce ascultați ritmul cardiac al copilului corespunde valorilor afișate, înseamnă că se dezvoltă bine. Anomalii arată adesea stări patologice, cum ar fi:

 • hipoxie fetală;
 • malformații ale inimii și vaselor sanguine;
 • infecție intrauterină;
 • boala unei femei gravide.

O altă cauză a ratei de nerespectare a HR - primirea anumitor medicamente mama.

În etapele ulterioare ale sarcinii (din săptămâna 34th), puteți identifica abateri în dezvoltarea copilului viitor asupra ritmului cardiac cu ajutorul unui CTG.

ritm cardiac

Ritmul cardiac al copilului depinde în totalitate de funcționarea corpului principal, și nu are nimic de-a face cu sexul. În cazul în care fătul este în curs de dezvoltare, în mod normal, inima va fi pounding fără probleme și în condiții de siguranță, indiferent dacă este un băiat sau o fată. În cazul în care ritmul devine off, atunci cauza destul de malformații ale inimii, nu că mama are o fiică.

Poziția copilului

În primul și al doilea trimestru de sarcină fătul se deplasează în mod activ în lichidul amniotic și poate lua orice poziție. Pornind de la 32 de săptămâni de astfel de oportunități de la el mai puțin și mai puțin, este presat spre partea stângă sau dreaptă, dar alegerea locului fructului nu este legată de sex.

Palpitații mama insarcinate

ritm cardiac și ritmul cardiac al femeilor gravide se pot schimba din diverse motive. Acest lucru se întâmplă de obicei, pe fondul unora dintre bolile, pe care le suferă. Dar nici o legătură între bătăile inimii copilului și bătăile inimii mamei nu este prezent, și modificări ale ritmului cardiac și ritmul cardiac sexul feminin a copilului nu este afectată.

Determinarea sexul copilului pe ritmul cardiac, deoarece este posibil să-l definească

Sexul copilului nu poate fi găsit prin ascultarea bătăilor inimii mamei

În plus, frecvența cardiacă în fătului nu poate fi la fel ca și la adulți. La femei sanatoase este de 60 până la 80 bătăi pe minut. În mod normal, în curs de dezvoltare fetale inima bate mai des și cu o astfel de puls rar putem vorbi despre riscul de boli grave și avort.

concluzie

Astfel, putem concluziona că metoda de determinare a sexului a inimii este foarte îndoielnic. Orice asemănare poate fi considerată ca fiind doar o întâmplare. Această metodă nu este confirmat de oamenii de știință medicale și nu pot fi luate ușor.

Cel mai sigur mod de a cunoaște sexul de până la 95-97% - aceasta cu ultrasunete (din săptămâna 18 de sarcină). Dar chiar și în acest caz, există greșeli și discrepanțe. Pentru a ști sigur cine se va naște, este posibil numai după ce se naște copilul.