Determinarea sexului bătăile inimii copilului de mituri și realitate

Determinarea sexului bătăile inimii copilului de mituri și realitate
Dorința de a cunoaște sexul copilului vizitează fiecare mamă viitoare. Încercând să dau seama cine este stabilit în burtă, femeile folosesc o varietate de scheme, de la vechi la destul de moderne. Una dintre teorii este considerat destul de nouă metodă de calcul a sexului fetal în frecvență și ritmul bătăilor inimii sale. Este acest mod de lucru?metoda

Există mai multe opțiuni pentru a determina sexul copilului:

 1. În SUA. Se crede că inima bate băieți și fete cu frecvență diferită. Calculați frecvența cardiacă exactă (HR) este posibila in timpul ecografiei. Deja în perioada de 6-7 saptamani, un medic poate determina exact cât de repede bate puțin inima. În funcție de numărul de ritm cardiac pe minut se calculează sexul fătului:
  • Ritmul cardiac la 140 bătăi pe minut - un băiat;
  • Ritmul cardiac peste 140 de bătăi pe minut - o fată.
Aceste calcule se recomandă o perioadă de până la 20 de săptămâni de sarcină. În viitor, toate plățile vor fi uninformative.
 • În ritmul cardiac. Universitatea de experti american spun ca rata de inima de băieți și fete este diferit. Reprezentanții puternice jumătate a inimii omenirii bate uniform, cu calm, în mod constant. doamnelor frumoase, pe de altă parte sunt sporadice ritm, neregulat.
 • Potrivit bătăile inimii mamei. Înainte de a asculta la copil, expertii recomanda pentru a înțelege ce ritm funcționează inima mamei sale. Se crede că băieții inima bate aproximativ în același ritm ca părinte. Pe de altă parte, un alt ritm de batai de inima asigura nașterea unei fete. Această teorie este în conflict cu tehnica anterioară, atât de rar utilizate pentru determinarea sexului fatului.
 • Pentru localizarea copilului. Cu un stetoscop la maternitate burta mamei expectativă este deja la vârsta de 18-20 săptămâni, este posibil să se facă distincția bătaia din interiorul puțin inima. Se observă că în cazul în care ritmul cardiac fetal se aude din stânga, o femeie este probabil să fie un băiat. Auscultatia ritmului cardiac indică drept nașterea unei fete.
 • Adevăr sau mit?  Mitul №1. FHR depinde de ringul

  Deloc. frecvența bătăilor inimii copilului este determinată de durata prezentei sarcinii, si functionarea muschiului inimii sale. Sexul fătului nu are nici un efect asupra acestui indicator.

  La diferite etape ale sarcinii, inima copilului bătând cu frecvență diferită:

  • 4-6 săptămâni - 90-110 bătăi pe minut;
  • 6-8 săptămâni - 120-170 bătăi pe minut;
  • 8-12 săptămâni - 150-190 bătăi pe minut;
  • după 12 săptămâni - 140-180 bătăi pe minut.

  Respectarea ritmului cardiac fetal pe durata sarcinii confirmă încă o dată faptul că copilul este în creștere bine în uter. Se calculează sexul fătului, pe baza acestor date, este imposibil.

  schimbarea ritmului cardiac fetal apare în următoarele situații:

  • malformații ale vaselor de sânge ale inimii și a fătului;
  • boală gravă a copilului;
  • hipoxie fetală;
  • infecție intrauterină;
  • unele mame ale bolii;
  • luând anumite medicamente.

  În timp de 34 de săptămâni după FHR poate conta în timpul HIC (CTG). Această metodă ne permite să evalueze starea copilului și de a identifica diferitele variante în dezvoltarea sa. Pentru calcularea sexului fetal, aceasta tehnica este, de asemenea, lipsit de relevanță.

  Mitul №2. Sexul ratei copilului și inima

  ritm cardiac mic depinde de corpul special de lucru. În cazul în care „motorul în flăcări“ funcționează în mod normal, inima copilului va merge mai departe fără probleme și în liniște. Rata de eșec prezintă malformații ale inimii sau alte probleme de sănătate, dar nu și cu privire la nașterea unei fete.

  Mitul №3. Bătăile inimii mamei și sexul fătului

  Nu există nici o legătură între frecvența cardiacă a fătului și femeia. mama insarcinate pot suferi de diverse boli, schimbarea frecventa si puterea contractiilor inimii. Ea nu afectează sexul copilului.

  Vorbind despre coincidența ritmului cardiac al fătului și femeia, de asemenea, nu are nici un sens. femeie inima sanatoasa bate la o rată de 60-80 bătăi pe minut. O astfel de ritm cardiac rară a fătului indică dezvoltarea unei boli grave și un risc mai mare de avort.

  Mit №4. Sexul fătului și localizarea acestuia

  Până la 32 de săptămâni de sarcină copilul se rotește în mod activ în uter. Copilul se mută în lichidul amniotic și poate lua orice poziție în uter. În trimestrul III spațiu de manevră devine mai puțin și copil presat pe partea stângă sau dreaptă. Nu există nici o relație între sexul fătului și poziția sa de prioritate in uter a fost găsit.

  Astfel, noua metodă de determinare a sexului fatului este lipsit de orice bază științifică. De ce, atunci, multe femei susțin că schema propusă funcționează? Este vorba despre doar o coincidență și nimic mai mult. Orice femeie poate naște sau un băiat sau o fată - nici o cale de mijloc. Se pare că, în multe cazuri, această tehnică dă rezultate, și sexul fătului este aceeași cu cea a prezis.

  Moasele nu recomanda prea în serios orice metode netestate de determinare a sexului fatului. Chiar și de înaltă precizie cu ultrasunete sunt uneori greșite, să nu mai vorbim de alte metode discutabile. afla cu siguranta sexul copilului este posibilă numai după nașterea sa. Expertii recomanda sa nu te prea închis pe astfel de puncte, bucurați-vă de sarcina și așteptați o întâlnire cu copilul ei. Băiat sau fată - principalul lucru pe care copilul sa născut sănătos, și în fiecare zi, părinții lor au plăcut zâmbet.