Determinarea sexului bătăile inimii copilului - esența metodei că această metodă medicii cred

Calculați sexul bătaia inimii copilului poate fi deja de 12 săptămâni, dar este destul de dificil să se cunoască acuratețea rezultatelor și procedura este extrem de discutabilă. Această metodă de determinare a sexului obstetricieni folosite inca din cele mai vechi timpuri. Sunetul caracteristic al inimii fetale va apărea după 21-25 de zile de la momentul conceperii. Inițial, ritmul cardiac al copilului repetă sunetul inimii mamei, dar după un timp începe să crească. De asemenea, ritmul cardiac fetal este considerat un semn important al determinării dezvoltării pozitive și cursul unei sarcini normale, mama insarcinate.Informații cu privire la relația dintre bataile inimii fatului cu sale de gen-medicii observat înainte de apariția de dispozitive de diagnosticare cu ultrasunete. Astfel, ea a format încă un alt mod în care a fost posibil să se determine sexul copilului inainte de nastere.

metoda

Metoda constă în faptul că, cu un stetoscop - un tub de lemn cu capete extinse, medicul ascultă bătăile inimii fătului, taxa unuia dintre ei la ureche, iar al doilea - la burta unei femei gravide. Deci, obstetricieni observat că băieții și fetele inimi bat în mod diferit. Care este diferența? Sa observat că, în cazul în care frecvența cardiacă fetală mai mică sau egală cu 140 de bătăi pe minut, este cel mai probabil o femeie născut un băiat. În cazul în care medicul a contat mai mult de 140 de bătăi pe minut, este probabil să fie o fată. Cu toate acestea, nu numai frecvența cardiacă ar trebui să fie luate în considerare. Se crede că ritmul bătăilor inimii de băieții și fetele au, de asemenea, diferențele lor. Astfel, în viitor apărătorii ritm constant și măsurat, tare și clar, iar bătăile inimii în viitoarele doamne - excitat și instabile. Conform poziției fătului în uter poate încerca, de asemenea, pentru a determina sexul copilului. În cazul în care ritmul cardiac este ascultat pe partea dreaptă a abdomenului, apoi așteptați pentru fetiță, în cazul în care stânga - băiatul. Informațiile se crede că frecvența atacurilor și a frecvenței cardiace la mama si fat, indica faptul ca burtica creste si se dezvolta - un băiat.Ce fac doctorii?

Potrivit medicilor, în legătură cu metoda în sine a fost divizată. O parte din Obstetricieni susține că băieții inima bate in continuare de fată mai repede. În general, bătaia inimii fătului depinde de mai mulți factori: vârsta gestațională, ora din zi, activități de copil, este posibil primejdie fetale, tonusul uterin și chiar magnitudinea presiunii arteriale mame. Prin urmare, până în prezent, majoritatea medicilor sunt în mod oficial doar cu rezultatele de ultrasunete.

Credeti sau nu?

Multe femei care au devenit mame și care au încercat această metodă pe ei înșiși, susțin că este adevărată. În alte mame nu a fost stabilită o relație între bătăile inimii și sexul copilului.

sau nu crede în plus - afacerea ta. Nu acceptă neapărat rezultatele realității înainte de timp. Dar, în același timp, nimeni nu deranjeaza pentru a testa această metodă în ceea ce privește ei înșiși, dar timpul va spune cine este de fapt acolo!