Determinarea sexului ratei de copil inima - determinarea sexului bătăile inimii copilului

Suntem în B știa inițial un băiat și o fată prieten (există, da naștere, și știe totul și a pus nasul lor), a spus că ritmul cardiac poate determina sexul. Am alergat soțul meu și am venit acasă și rapid văd Uzi. a ritmului cardiac chiar acum, ca fata pomnyu- -163. kapets. așa cum am numit-o Vanea. Ei bine, înainte de a doua ecografie (21 de săptămâni) numit Masha. Până la a doua ecografie mea nu a spus băiatul. Am repetat o dată cu ultrasunete 10 și se face foarte cap. În general, lacrimile de fericire. Eu ies, eu sun pe soțul meu și eu spun că Masha a crescut ouă))) Apropo, ritmul cardiac a fost schimbat la 148! dar acest lucru nu este un indicator. Prietena mea este opusul. HR ca un low-Tipo cu baietii, si o ecografie pe toate -devochka. Ea chiar burta era curat. Tot ea a prezis băiat, ea a devenit chiar ofensat.Deci, toate acestea sunt un mit. Ai încredere în intuiția ta.

De altfel, în B, ne-am gândit imediat la băiat. HR 164. uzi prima, a doua-156. și un băiat.

Determinarea sexului ratei de copil inima - determinarea sexului bătăile inimii copilului

dar eu nu cred. doar întrebam cum ceilalți)))) Și v-ați decis că va fi un băiat? doar intuiție? sau ce?))Am auzit că există o teorie de determinare a sexului frecvenței cardiace fetale. Am fost recent pe SUA, pentru prima dată, a auzit inima zecimea. Said 160-170 bătăi pe minut. Cum de a determina sexul această cifră? Cine.

Am decis să organizeze un sondaj! Adevărat. puțin „formală“. Dragă Mamă, nu trece prin! Teribil de interesant - ai coincis sau nu! Ieri, în jurnalul său, aranjate mini-sondaj, și similare. toate la fel. Ce este această metodă.

Aici, la rata de inima mea a coincis cu toți copiii) au găsit uzishki aproximativ aceeași durată a făcut cu fiul său, la 30 de săptămâni HR 115 cu fiicele saptamana 30-31 HR 154 HR fiice 29 de săptămâni.

Fetele am fost pe ultrasunete astăzi, am încă o dată susținerea malchikaaaa fizică, dar avem 120. Ritmul cardiac este limita inferioară, îmi fac griji pentru copil și perioada de M pe 19 și pe 24 mai Uzi. de ce cele mai multe.

Fetele, care a fost recent la ultrasunete, nu acorde atenție la bătăile inimii copilului? Avem 178 de bătăi pe minut, a declarat norma. Ma uit la înregistrări vechi, iar fiul său a fost 142-143 grevă. Undeva citit că frecvența fetelor.

Fetele care au avut o ecografie la 30-33 de săptămâni, care a fost la rata de inima Lyalka ta? Și ce reguli frecvențe? Vă mulțumim!

Rata TChastota de 160 bătăi pe minut. Probabil - o fată. Coincidea Ai?

M-am dus imediat la T, ea a ascultat Doppler inima și spune că, în ritmul cardiac este foarte similar cu fata. (Nu a fost încă vorbit la etajul Uzi) Mă întreb, desigur, să învețe ce podea, dar vom fi fericit cu soțul și băieții mei.

Cred că aproximativ o lună sau -Buy Doppler. pentru a asculta bătăile inimii copilului în abdomen. Trebuie să spun că sarcina este un pic nervos, o mică problemă, dar încă 1,5gtda urmă a fost ratat avortul. 17nedel termen perturbatii acum încă distincte.

Am citit foarte mult pe internet, pe ritmul cardiac pe care le poate determina sexul copilului la începutul sarcinii. Astăzi a făcut primul screening. Bătăi 136 bătăi / min. Fetele scrie, cine știe deja sexul copilului, care a fost batai de inima la 12 săptămâni. E interesant.