Dezactivarea Freeloaderii pe Vay Faya lor

Dezactivarea Freeloaderii pe Vay Faya lor

Uneori este foarte frustrant să plătească pentru serviciile de comunicații nu numai pentru sine și familia sa, dar, de asemenea, mulți oameni străini care doresc pentru a obține un drum liber. Ei bine, acest lucru poate fi combătută, fiind capabil de a dezactiva aceste Freeloaderii pe teritoriul lor wi-fi. Și acum vom învăța.


Deci, dezactivați Freeloaderii pe Vay Faya lor

Ce trebuie să faceți dacă nu aveți grijă în avans, pentru a pune o parolă, sau cineva a spart? Desigur, Wi-Fi lucru convenabil, deoarece este posibil pentru a obține acces la internet de mare viteză pe orice dispozitiv (indiferent dacă este chiar un televizor), și toate acestea fără nici un fir! Dar, atunci când creați propria rețea fără fir, mulți utilizatori uita despre un astfel de punct important, deoarece securitatea rețelei, și anume crearea unei parole, ca urmare a care ei înșiși suferă, ca mai multe persoane străine se pot conecta la modemul. Rezultatul este că veți obține o rată de date mai mic. În plus, sub amenințarea și a obține datele personale pot fi furate printr-o conexiune la Internet nesigură. Odată ce există o întrebare rezonabilă: Cum pot dezactiva Vay Faya de la alți utilizatori?Cum stabiliți că cineva sa alăturat?

În primul rând, să aflăm semnele de conectare neautorizate:

- afișarea de date activă întotdeauna (chiar și atunci când dispozitivele mobile sunt deconectate de la Vay Faya), aceasta înseamnă că cineva conectat la Internet-ul.
- Reducerea vitezei de Internet, deoarece mai mulți utilizatori pot folosi simultan modemul.

Dezactivarea Freeloaderii pe Vay Faya lor

De asemenea, utilizatorul neautorizat poate fi detectat de program, care se numește - Rețea fără fir Veghetorului. Cu ajutorul ei, va fi cunoscut despre toate conectate fără fir la utilizator.

Dezactivarea Freeloaderii pe Vay Faya lor

Dezactivarea Freeloaderii pe Vay Faya lor

Și nu uitați să setați o parolă puternică, astfel încât această situație este mai mult decât tine, nu se va repeta.

Ponderea în sociale. crearea de rețele