Diagnosticare de suspensie propriile lor mâini

Spunând „în picioare ferm pe picioare,“ este destul de aplicabil starea suspensiei vehiculului. În cazul defectării unuia dintre elementele de suspensie, vom obține, cel mai bun caz, o stare de disconfort (dacă amortizoare defecte), și cel mai rău caz - a pierde capacitatea de a gestiona trafic, iar acest lucru este o amenințare directă la adresa securității.


La nivelul actual de dezvoltare a industriei auto, există întotdeauna o alegere: suspensie diagnostic cu mâinile lor, sau service auto.
CAR
Diagnosticare de suspensie. Acest tip de diagnostic include mai multe tipuri de echipamente. Munca lor este diferită, dar caracteristicile de bază ale parametrilor de performanță de suspensie pe care le iau și spectacol.
Diagnostic asistat de calculator este prezența unor sisteme electronice de control, și, prin urmare, prezența diferiților senzori. Și ce putem spune despre acele masini care nu au calculator și diverse elemente electronice ale sistemelor de control al suspensiei. Va trebui să întoarceți capul spre suspensia de diagnosticare prin mâinile.
Shaker pentru diagnosticarea suspendare. Această metodă de diagnostic nu este considerat un succes. Faptul că diagnosticarea suspendare stand presupune stare tehnică complet bună a mașinii. Apoi, întrebarea logică - dar de ce ar trebui să ne diagnosticare bancă. Numai pentru trecerea TRP.
DIAGNOSTIC suspensie auto propriile mâini
în timp ce sistemul de frânare este parte structural a suspensiei nu doare pentru a verifica și a componentelor sale - cum ar fi discurile de frână și tampoane. Tot la fel, aveți o mașină, așa că de ce nu cere starea sistemului, care este responsabil pentru siguranța dumneavoastră.


a avut loc în mod tradițional, primul diagnostic al suspensiei față. În primul rând, este concentrată în partea principală a ansamblurilor și a mecanismelor de conducere. În al doilea rând, este mult mai „suferință“, față de suspensia spate, așa cum primul își asumă toate „farmece“ pavaj.
- începe cu o inspecție vizuală a anterele și capacele de cauciuc. Dacă aspirator de praf rupt, apoi nodul, pe care a închis, care are nevoie de reparare sau înlocuire;
- Diagnosticarea amortizoarelor este redus pentru a verifica ulei scurgeri carcasă: acoperire ulei pe corpul amortizoarelor este norma, iar scurgerile de petrol vorbesc de eșec;
- Verificați arcul este în inspecția vizuală pentru fisuri, și înălțimea corpului de aterizare automată;
- rulmenți cu bile verificat în uitare folosind muntele: swinging în sus și în jos nu ar trebui să dea tangibil mingii juca mână;
- blocuri silențioase prin inspecție vizuală nu trebuie să fie deformate, fisurate sau exfoliat, în afară de presare blocul silențios montare nu trebuie să dea reacții negative vizibile;
- în timpul legănatul ar trebui să nu stabilizatorilor lyuftovat susține lagărele lagărelor superioare, forța de tracțiune;
- Verificarea tija de direcție este realizată împreună cu un partener. El face o mișcare roata spre stânga - spre dreapta, și la această mână timp de verificare pentru clearance-ul la vârf;
După diagnosticul de suspendare aveți o idee generală despre starea elementelor sale de bază. Pe baza rezultatelor de diagnosticare pentru a vă decide cu privire la înlocuirea sau repararea anumitor părți.
PREVENIREA
Pentru a păstra suspensia, este imposibil:
- treci găuri adânci pentru viteza;
- conduce rapid pe un drum rău;
- Utilizați distanțiere pentru a ridica suspensia (nodul rapid eșuează);
- plimbare în timpul iernii, amortizoare de încălzire, pe blocuri de gheață la viteză mare.

Compania germană BMW pe ecran luna aceasta din Frankfurt a arătat o motocicletă specială dezvoltată pentru nevoile surferi.

Design-ul exterior și elemente noi pe laturile vyshtampovki chiar compania impresionat lider Hyundai-Kia designerul Peter Schreyer, care, cu toate acestea, a declarat că concurența - bine, un stimul pentru dezvoltare.

În prezent, Germania este deținută de lângă International Motor Show, la o conferință de presă în cadrul căreia reprezentanții Hankook informat cu privire la modificările ulterioare a gamei de pneuri pe piața europeană.