Diagnostice care rulează în garajul său, determină cauza loviturilor în suspensie

Diagnostice care rulează în garajul său, determină cauza loviturilor în suspensie

Pentru a diagnostica masina care rulează cu mâinile, pentru a vedea ce funcționează defectuos, precum și a regla lagărele etc. în garaj, trebuie să se adapteze o specială. În principiu, nu este dificil de a face, doar trebuie să avem o roată de sudură (care este purtat cu partea de sus a discului de frână), nu o bucată mare de țeavă și mâinile potrivite. Funcția sa este faptul că poartă și poshatuya și derulând imediat vizualiza starea de blocuri silențioase, rulmenți cu bile, care poartă în prezența reacție.Condiția principală pentru diagnosticarea cu succes a suspensiei - capacitatea de a simula toate procesele de piese de suspensie cu supraveghere. Prin urmare, vehiculul trebuie să fie plasat pe coloană platformă sau pe gaura de vizualizare. Comandantul ar trebui să poată diagnostica un vehicul ca în picioare pe roți și agățate cu axe. De asemenea, trebuie să fie posibile ansambluri de suspensie de încărcare individuală - stativ.volumul de lucru de simulare în suspensia vehiculului poate fi făcută fără recul - detector.

1). masini swinging laterale - făcute pe gaura de vizualizare. Lăcătușerie este situat într-o gaură cu o lanternă, senzație de la sursele Backlash, sunatoare, scârțâie. Unul sau doi asistenți (situate la colțurile corpului diagonală) pentru corpul masina leagăn în plan orizontal. Car comite vibrații elastice, „filare“ dreapta - stânga în colțuri mici în jurul centrului imaginar de simetrie al mașinii. Ușor de swing depinde de profilul de înălțime al anvelopei. Dar chiar anvelopa cea mai joasă profil într-adevăr se agită folosind abil, tremor armonioase nu puternic. Folosind această tehnică verificat rulmenți cu bile, bucșe pârghii, hub-patinare tije Backlash.

2). Pietruirea mașinii se află sub una dintre roți pe care trebuie să verificați suspensia, instalați pe ambele roți chocks părți, cât mai aproape posibil de a anvelopei. Balansarea autovehiculului (de-a lungul axei) este mai bună decât a fi într-o groapă, împreună cu un asistent (pe partea de jos a mașinii - există ceva de înțeles). roata Naezzhaya la opririle, suspensia este tensionată în direcția longitudinală este semnul. Cu ajutorul acestei tehnici a relevat blocuri silențioase backlash de pârghii, articulații întinde și forța de tracțiune cu jet, tampoane targa.

3). direcție Swinging: cu mașina, roțile în picioare pe un strat solid (după laminare) pe gaura de observare. Cu motorul oprit. Cu motorul în funcțiune, pentru a verifica zornăie în interiorul direcției a transmisiei de cârmă.

Instrucțiuni de ajutor? Da Nu 9