Diagnosticul și tratamentul dermatitei alergice la pisici

Atunci când simptomele dermatitei atopice identificate și au deja o dorință de a începe un tratament, asigurați-vă că pentru a contacta medicul veterinar si lasa diagnostic definitiv de specialitate.Pruritul si pierderea parului poate fi cauzata de lipsa de grași omega-3 și omega-6 acizi. Simptome similare pot fi observate în boli ale organelor interne. După ce a recurs la ajutorul unui medic veterinar poate fi precis și rapid determina tipul de alergie. De obicei, diagnosticul este excluderea alternativ a diferitelor tipuri de boală.

Diagnosticul și tratamentul dermatitei alergice la pisici
Prin natura simptomelor de dermatita este: superficială, purulente și umed.

Inițial a condus alergică la saliva de purici. În acest scop, pisica este tratat agenți antiparazitari, urmate de a lua o poziție de așteptare. Ca urmare, starea de pisica trebuie să fie îmbunătățească sau să rămână la fel, deoarece alergenul a rămas nerezolvată.

Diagnosticul și tratamentul dermatitei alergice la pisici
Toate tipurile pot fi împărțite în două grupe: dermatita simplu si dermatita alergica.

Amintiți-vă că auto-medicație nu poate fi inutil numai, ci, de asemenea, afecta animalul.

Apoi excludem alergii alimentare. Acesta este un proces destul de laborios și a clarifica situația cu ajutorul dietei de diagnostic care alergeni probabil sunt înlocuite cu alte produse.

În cele mai multe cazuri, pisica este transferat într-o dietă hipoalergenic. Orice responsabilitate în acest caz aparține proprietarului animalului, deoarece el va trebui să se asigure că, la momentul diagnosticului de pisica nu este primit nici mâncare, deoarece chiar și o cantitate mică de ea poate reduce toate eforturile la zero. Acest proces este destul de lungă și poate dura mai multe luni.

Diagnosticul și tratamentul dermatitei alergice la pisici
În lipsa tratamentului adecvat al inflamației este complicată de dezvoltarea microflorei patogene.

Dupa dieta va fi eficient, și alergii vor înceta să se manifeste, medicul prescrie asa-numita dieta pisica provocatoare: dieta va fi introdus unul câte unul, produsele excluse. Odată ce corpul devine alergen, boala va apărea imediat.

Diagnosticul și tratamentul dermatitei alergice la pisici
Uneori, pot exista mici fisuri ale pielii.

Astfel, alergenul este identificat, și ar trebui să fie eliminate din dieta animalului pentru totdeauna. În cursul stabilirii diagnosticului medicul veterinar poate prescrie medicamente care pot ameliora simptomele, precum si suplimente, curatarea organismului de alergen.

Diagnosticul și tratamentul dermatitei alergice la pisici


Apariția dermatitei într-un anumit caz depinde de reacțiile pisicii individuale.

Dar dacă o alergie la alimente este încă exclusă, rămâne pentru a verifica animalului pentru alergii la mediul înconjurător. Trebuie spus că pisicile cu astfel de alergii, chiar excluse de la reproducere, deoarece boala este moștenită.

Diagnosticul și tratamentul dermatitei alergice la pisici
Dermatita induse de droguri la pisici este caracterizată prin roșeață locală a pierderii pielii și a părului.

Cure alergie la mediul extern nu este posibilă, și pentru a seta alergen va trebui să-și petreacă mulți ani. Există mai multe modalități de a menține starea de pisica, care va trebui să fie utilizate pe toată durata de viață a animalului. Și trebuie să vă amintiți este aceste metode nu sunt nimic mai mult decât a face viața mai ușoară pentru animalele de companie, acest remediu alergie este imposibil.

Diagnosticul și tratamentul dermatitei alergice la pisici
Prin natura bolii, această boală poate fi acută, subacută și cronică.

Nu conteaza ce tip de dermatita a dezvoltat o pisica, atunci când oricare dintre ele poate dezvolta fungice sau bacteriene inflamatie in forma de boli secundare care necesită un tratament special, independent de eliminarea alergenului. În tratamentul dermatitei alergice la pisici se poate recurge la mai multe metode pentru a facilita starea animalului. Acest lucru poate fi dieta de eliminare, agenți externi, antihistaminice.

Dieta cu dermatita alergica

Este nevoie de o dieta speciala, indiferent de ce fel de dermatită alergică de pisică. Cea mai bună soluție ar fi trecerea la un aliment hipoalergenic sau de gătit pentru animalele de companie hrana cea mai inofensivă.

Diagnosticul și tratamentul dermatitei alergice la pisici
Dacă greșit trata animalele de companie dermatita acuta poate curge în forma cronică.

De obicei, medicii veterinari recomanda traduce pisicile de iepure cu orez, dacă nu știi că este proteina de iepure alergen. O astfel de dieta, chiar și fără tratament poate duce la faptul că simptomele dispar după trei până la patru luni. Apoi, rezultatele obținute ar trebui să fie fixate, și apoi trebuie să rămânem la aceasta dieta.

Spray-uri și unguente pentru dermatita alergică

agenți externi sunt eficiente pentru alergii de contact și mâncărime pronunțată.

Ca o regulă, unguent hidrocortizon aplicat, dar în prezența infectată zgariere cererii sale este inadmisibilă. Anumite medicamente, cum ar fi „stop-mancarime“ pisica de salvare de mâncărime și au efect anti-inflamator și antibacterian datorită conținutului de cloramfenicol și metronidazol. Bine dovedit medicamente care conțin aluminiu, cum ar fi „aluminiu spray“, „a doua piele“, „Alyusprey“. Ei au capacitatea de a vindeca, inhiba inflamația, și au proprietăți antiseptice.

Diagnosticul și tratamentul dermatitei alergice la pisici
Cu dermatita cronică lent dificil să facă față.

Folosind mijloace externe este necesară pentru a controla animalul de companie ca și în cazul în care medicamentele intra in organism, intoxicații sau alergii pot fi declanșate să apară. Animalele de control ar trebui să fie, atâta timp cât un mijloc este uscat, și cel puțin. Puteți folosi, de asemenea, un guler special, care este mai eficient.

Formulările pentru dermatita alergică

În manifestarea dermatitei alergice joacă rolul principal al histamina, care este eliberat de către celulele corpului, atunci când alergen devine în ea. Acesta a fost aspectul său cauzează inflamație, tumefacție și prurit. În acest caz, recurge la antihistaminice.

Diagnosticul și tratamentul dermatitei alergice la pisici

In prezent, medicii veterinari folosit suprastin și difenhidramină, dar aceste medicamente elimina doar simptomele. De asemenea, sunt agenți hormonali care împiedică producerea de histamină, cum ar fi prednison și deksafort dexametazona.