Diareea la pisici tratate la domiciliu

Diareea la pisici tratate la domiciliu
tratamentul diareei (diaree). 1 ml). bifitrilak (1 dată pe zi, 5 zile). Diareea care durează mai mult de două zile, necesită o examinare și tratament de către un medic veterinar. În cazul în care diareea, la o pisică sau pisoi, pentru prima dată, fără o mulțime de pierdere de fluid și nu este însoțită de febră, letargie și refuzul de a manca, atunci putem trata animalul te ca acasă.In colon exista o concentrare si acumularea de produse metabolice. Diareea poate provoca rozătoare, porcărie, tartru, alimente stricate, sosuri, condimente, alimente grase, grăsimi vegetale și animale în cantități mari, unele plante. De asemenea, provoca diaree poate fi o schimbare de utilizare a apei pentru apa pisica obișnuită. La pisicile de alimentare corecte pot fi găsite în „Power“. Diareea se întâmplă adesea la pisoi în timpul trecerii de la laptele matern la dieta de bază sau neobișnuit cu noul aliment. Traduceți pisoi pe un aliment nou ar trebui să fie treptat adăugarea la un pic mai vechi.

Diareea la pisici tratate la domiciliu

Metode de tratament și cauzele diareei la pisici

Alergii sau intoleranțe eliminate prin eliminarea acestor alimente din dieta unei pisici sau pisoi. Diareea poate începe de frica sau anxietate, de exemplu, după o vizită la veterinar, la expoziție, în timp ce conduceți în transporturi, precum și apariția unor noi animale de la domiciliu. Pentru a identifica cauzele diareei (diaree), este necesar să se examineze frecvența de culoare, textură, miros, fecale, precum și să acorde o atenție la starea generală de pisica sau o pisicuta.

Decât pentru tratamentul diareei la pisoi - sfaturi și trucuri

miros putrezit - se presupune infecții intestinale, sau prezența sângelui în scaun (de exemplu, feline panleucopenie). Dacă diareea se produce îndepărtarea îmbunătățită lichid din pisici ale corpului, prin care deshidratarea poate avea loc și deteriorarea rapidă a stării animalului.

Diareea la pisici tratate la domiciliu

În cazul în care culoarea este luminos și fetid - un semn al unei infecții virale periculoase, cel mai probabil badijonat, caz în care trebuie să contactați imediat medicul veterinar. Nu hrăni pisica 24 de ore, și un pisoi de 12 ore, în mod normal, acestea sunt transferate. După recuperare completă pisica (pisoi) vă puteți întoarce la dieta normala. Pisoi 2,5 luni. Scaun poluzhidkiy.Segodnya diaree brăzdat cu sânge. În dimineața zilei de antihelmintice dat în mod repetat.

glistagonnogo 1-1,5mes.posle a început diaree intermitenta cu krovyu.kak tratate? Larisa, citit articolul scris de același lapte ca pisicile au nevoie de o dieta este contraindicată, de asemenea, scris cu privire la aceasta. Diareea poate fi eliminată rapid dacă tot ceea ce trebuie să facă. Te rog, spune-mi, am cumpărat o pisică și ea a diaree au fost luate la un medic veterinar, dar nu e bun acolo, doar aruncarea de bani, mananca mai mult decat pisica adult poate avea un medicament care poate ajuta?

Ce ar putea fi? Cât de periculos? Bine ai venit! Am o pisică și o pisică. În urmă cu două săptămâni, o pisica (3 ani) au prezentat probleme renale. Doctorul a spus să traducă hrana finală pe produse alimentare naturale. După transferul nu se poate face față cu diaree, în cele două pisici, deoarece naturalki. Veterinarul nu știa cauza diareei. Eu dau acest Vetom, și nimic ugol..i ajută. Înainte de acest lucru nu a hrănit timp de mai multe ore, este necesar (în funcție de vârstă, pentru a vorbi de ea în oțel) Enterosgel cu diaree severă este foarte bun.Diareea la pisici tratate la domiciliu

Da, știi, ieri, a avut diaree în fiecare zi, dar nu lichide, cum ar fi sub formă de terci de cereale, și la această zi, chiar a format un cacat. Am aici un pisoi luat recent, 2 luni el. Este normal ca scaunul lui nu este rahat, dar, de asemenea, sub formă de kashi..tak ca de încă nu a fost format? Bine ai venit! Cu trei zile în urmă, am cumpărat un pisoi într-un magazin de animale de 1,5 luni. pisoi mea se înrăutățește. Ieri dimineață a vomitat timp de 4 zile nu a mâncat nimic, este, în principiu, nu se joace, doar merge uneori miauna elegiace.

Diareea la pisici tratate la domiciliu

Atunci când enzima nu este nevoie pentru a elimina lapte și produse lactate din meniul pisica lactoză, absența lor nu va afecta starea de sanatate a animalului. Otrăvirea poate fi cauzata de dieta săracă, și substanțe toxice. În cazul în care diareea asociată cu utilizarea de substanțe toxice, vă rugăm să consultați la veterinar și pentru a le identifica drept pot necesita antidoturi specifice.

Diareea la pisici tratate la domiciliu

boli invazive sunt asociate cu helminți (viermi) și protozoare. În astfel de cazuri, o nevoie urgentă de a contacta medicul veterinar, orice întârziere ar putea costa viața animalului tau. Prin boli intestinale includ funcționarea defectuoasă a glandelor digestive, intestinale deteriora pereții, inflamația, și tumori.

Diareea la pisici tratate la domiciliu

Deci, puteți afla în cazul în care boala este localizat - în intestinul gros sau mici. De mai multe ori pe oră, în porțiuni mici, cu tensiune - se presupune colita (inflamația colonului). Black, zăbovi - sângerări la nivelul tractului digestiv superior. Apoși - stimularea peretelui intestinului subțire (infecții și toxine, de exemplu, enterită acută) cu trecere rapidă și malabsorbție.

sângeroase scaune (sânge sau vene) - sângerare în colon. În cazul în care o pisica are diaree cu sânge sau este însoțită de vărsături, este de a identifica cauzele de diaree este mai bine să apeleze la medicul veterinar. Ceea ce este important este culoarea de scaun în diaree: în cazul în care culoarea este maro, este intoleranța alimentară sau alergie la componentele sale, acesta poate fi, de asemenea, intoxicatii alimentare alterate sau de droguri. În toate aceste cazuri, este recomandabil, mergi la o clinica veterinara, pentru a aduce o mică parte a analizei fecale.

În lipsa unor îmbunătățiri pentru 1 - 2 zile pisica spectacol trebuie vet. Julia, probabil că nu e diaree a fost pur și simplu ca un supliment. 5 zile de scaun perfect, și dintr-o dată din nou reluat diaree cu sânge.

Citește mai mult:

 • Diareea la pisici tratate la domiciliu
  Zonele climatice condițiile climatice speciale din zonele tropicale sunt create pe de vest [...]
 • Diareea la pisici tratate la domiciliu
  Multiple Alelele - mai mult de două stări de gene alelice care rezultă din mutația unei gene locus alele multiple - mai mult de două stări de gene alelice care rezultă din [...]
 • Diareea la pisici tratate la domiciliu
  Restaurarea și înlocuirea SIM-carduri În cazul în care cartela SIM este pierdut sau nu puteți trimite un USSD-comandă, numărul poate fi găsit [...]
 • Diareea la pisici tratate la domiciliu
  Dash între subiect și predicat cratimă -. I cratimă (franceză 3. Tire plasat înaintea cuvântului este, este, aici, asta înseamnă că [...]
 • Diareea la pisici tratate la domiciliu
  Anti-afte sturz Ce declanseaza? Cel mai bun remediu pentru afte - vizita obligatorie [...]