Diferite tipuri de case și un parc de joacă pentru pisici, pisici și pisici, cu propriile lor mâini

Puteti vedea de multe ori animale de companie care dorm în cutii sau coșuri pentru a transporta. Ei ascuți ghearele pe covor sau mobila. Proprietarii trebuie să suporte aceste farse. Cu toate acestea, puteți găsi o cale și să facă o casă confortabilă pentru o pisica cu propriile sale mâini.Puteți veni chiar și cu un complex întreg, care va fi pentru patul pisicii, spațiu pentru jocuri, pisoi confortabile.

Chiar și în casa mică cea mai simplă, făcută din cutie, animalul de companie va fi capabil să se pensioneze și să se relaxeze. O nevoie să se întindă pe planșa de master va dispărea de la sine.

Casa sau complexe pot fi estetic, astfel încât acesta poate fi utilizat pentru a decora interiorul unui bloc de apartamente.

Care ar trebui să fie acasă pentru pisici

Casa poate fi foarte diverse forme, cu toate acestea, mai bine pentru a da preferință la forma obișnuită cu patru pereți. Acesta poate fi realizat din diferite materiale: covor vechi, lemn, placaj, carton și așa mai departe. Totul depinde de imaginația.

Diferite tipuri de case și un parc de joacă pentru pisici, pisici și pisici, cu propriile lor mâini
Utilizarea ar trebui să fie numai materiale absolut sigure și naturale.

Pisicile au un miros delicat, cu toate acestea, în cazul în care adezivul să fie utilizat, atunci acesta trebuie să cuprindă solvenți organici care nu au un miros puternic.

Dacă structura care urmează să fie construit, acesta trebuie să fie susținută. Sluțit pe pisica produs nu va veni înapoi.

Dimensiunile vor avea nevoie pentru a ridica, astfel încât animalul poate ajunge cu ușurință și nu a intervenit.

În cazul prevăzut cu o construcție turn, înălțimea optimă ar trebui să fie nu mai mult de o sută douăzeci de centimetri. Pe acest animal turn poate sări în condiții de siguranță și urmăriți împrejurimile.

Trebuie să vă asigurați că, după finalizarea locuințelor au existat cuie ramase, capse sau șuruburi, pe care pisica poate fi rănit.

Face casa sau de design de joc este recomandată deoarece astfel de materiale, care pot fi ușor spălate.

Cutie de carton - o pisica casa simpla

Pentru a lucra necesare:

caseta mărimea potrivită (de exemplu, din imprimantă);

covor covor sintetic sau vechi;

creion și rigla;

hot melt adeziv;

așternut (material de impermeabilizare).

Cutia ar trebui să aibă astfel de dimensiuni încât pisica ar putea să stea în picioare și să se întoarcă în mod liber.

Peretele solid al cutiei și se taie vymeryat de intrare.

clapele Turndown sunt lipite de părți, astfel încât să nu interfereze cu munca suplimentară.

Din material izolant este tăiat bucată dreptunghiulară. Lungimea acesteia ar trebui să fie egală cu doi pereți laterali și partea de jos a cutiei și lățimea - lățimea cutiei. Gunoiul este împins în casa viitoare și a aderat treptat.

Din material izolant sunt tăiate trei dreptunghi: pentru tavan, podea și perete. bucăți dreptunghiulare de gunoi sunt lipite la locurile lor.Același material este zona de lipit în jurul valorii de intrare. Izolația va menține interiorul cald și va proteja podeaua de scurgeri.

Suprafața exterioară a carcasei covor sau covor lipite, care va servi la pisoi si pisici da aspectul ei acasă frumos.

Casa trebuie să fie uscat timp de câteva zile. Trebuie să ne asigurăm că suprafața este lăsat reziduuri de adeziv. Acum, va fi posibil să se depună în animal de companie dumneavoastră, după punerea o pernă sau lenjerie de pat.

Casa de pisica moale

destul de ușor pentru a coase propriile lor mâini acasă pentru o pisica a spumei. Pentru a lucra trebuie să se pregătească:

tesatura pentru acoperirea exterioară a casei.

În primul rând, ar trebui să ia în considerare dimensiunea de origine pentru animalele de companie, și să desenați modelul său.

Fabric și spuma se taie toate detaliile. În același timp, piese de spumă trebuie să facă un pic mai mic, deoarece acestea sunt dificil de manevrat, iar pe modelele de tesut ar trebui să facă cote pentru cusături într-unul până la doi centimetri.

Detaliile sunt adăugate după cum urmează: pentru materialul de sus, spuma, captuseala tesatura. Deci, ei nu se abată, toate straturile au nevoie unul de altul pentru a sigila cusăturii cusătură.

Pe unul dintre pereții intrarea crestate gaura, o margine deschisă, care este procesat de către o bandă sau o cârpă conducte.

Suturile exterior toate piesele fixate împreună. cusături deschise pot fi ascunse bandă sau o cârpă.

casă mică pentru o pisica este gata. In forma poate fi cea mai diversă: semicircular, sub forma unui cub, cilindru sau wigwam.

Construirea unui complex de jocuri

Primul lucru de făcut este de a desena o diagramă a construcției viitorului, pentru a calcula cantitatea de material. După care aveți nevoie pentru a pregăti instrumentele și materialele care vor fi necesare pentru construirea casei tale cu mâinile și complexe de joacă.

țesături și spumă;

șuruburi de diferite lungimi;

capse;

Topeste Adeziv;

metal sau țeavă din plastic, a cărei lungime este de cincizeci și șaizeci și cinci de centimetri;

patru kit de montare pentru conducte de fixare;

frânghie din iută pentru zgarieturi posturi.

Instrumente. care vor fi necesare în timpul lucrului:

Material de finisare (vopsea, tesatura, vopsea).

Acum, trebuie să aveți răbdare și puteți începe să lucrați.

Pentru a obține produsul nu a fost pentru pisica o mică, trebuie să eliminați dimensiunile din ea.

Acum, de la covoare sau ceva de genul că trebuie să se pregătească de bază, după ce le-a împins în saci și împachetarea folie alimentară. Formularul poate face orice acasă. Totul depinde de imaginația.

Baza obținută este lipit peste bucăți mici de ziare. Fiecare strat este unsă cu adeziv alb. Pentru o dată, aveți posibilitatea să lipiți un maxim de patru straturi. După aceea, nu mai puțin douăsprezece ore să aștepte uscarea lor. Procedura se repetă.

Pentru a ajunge la sfârșitul pătură din partea de jos a găurii ar trebui să fie lăsat. Nu pentru a sigila intrarea, este necesar să se identifice un marker.

Odată ce totul este gata, lipit de partea de jos din carton gros.

Acum, produsul rezultat este de a fi lipite în afara de blană sau pânză, și vopsea interiorul vopsea acrilică. După această structură este uscat și bine ventilat.

Odihnindu-se pe partea de jos a saltelei moale casa. aveți posibilitatea să-l invita la animalele de companie.

Casa de containere din plastic pentru pisici

Structura cu mai multe etaje din carton este mai bine să nu pentru a construi, deoarece nu este materialul cel mai de încredere. Este recomandat să cumpere containere mari de plastic. Design-ul inteligent al planului, puteți începe să lucreze.

Diferite tipuri de case și un parc de joacă pentru pisici, pisici și pisici, cu propriile lor mâini
Recipient cu capac îndepărtat, iar suprafața lor interioară este lipită peste mocheta sau material izolant. La marginea superioară aveți nevoie pentru a lăsa un spațiu mic.

Acum aveți nevoie pentru a acoperi înapoi în locul și face rezervoarele laterale treceri necesare.

Produsele rezultate sunt atașate unul la celălalt prin intermediul unor benzi adezive și adezive.

Containere-o cameră este posibilă în mod diferit. de exemplu, a pus pe unul de altul sau unul lângă altul.

Aceste case destul de simplu, dar foarte confortabil va deveni cu siguranță un loc preferat pentru o pisica, o pisica sau o pisicuta. Principalul lucru de reținut că prin propriile sale mâini o casă sau de construcție ar trebui să fie făcută în ele, astfel de deschideri pentru intrarea elevilor în ele cu ușurință trecut. În caz contrar, animalul poate fi blocat în interiorul sau rănit.