Dimensiunile blugi pentru femei

Dimensiunile blugi pentru femei
Jeans pentru mai mulți ani rămân mereu la moda. În timpul nostru, design și croitorie lor sunt atât de diverse încât să puteți alege un model pentru utilizarea de zi cu zi, și pentru a merge la o dată sau chiar o întâlnire de afaceri.desemnarea dimensiunilor

blugi standard pentru femei dimensiunea notație constă din următoarele litere:

W - talie (de la talie în limba engleză.) Și L - (. Din lungimea engleză) lungimea cusăturii interioare. Pe etichetă, de exemplu, poate fi citit după cum urmează: W27 L30. Valorile numerice sunt aici în inci (inch este egal cu 2,54 cm), în conformitate cu măsurile sistemului american.

Dimensiunile blugi pentru femei

Aproape toate blugi făcute pentru femei cu puțin sau lycra spandex, care perfect întins, astfel încât numărul care rezultă din eliminarea măsurilor trebuie să fie rotunjite în jos în loc de o mare, cum ar fi atunci când determină dimensiunea de îmbrăcăminte superioară.

Cum de a determina dimensiunea de blugi?

Veți avea nevoie de măsură de bandă, de preferință neîntins, și cunoștințe de bază de matematică. Banda trebuie să fie aplicat pe corp cât mai mult posibil strans, iar rezultatele sunt mai bine traduce imediat inch prin împărțirea la 2,54.

Dimensiunile blugi pentru femei
În primul rând, măsurarea taliei (W), ambalaj strâns o bandă în jurul partea cea mai îngustă a acesteia. Apoi definiți sold (H), atunci când sunt măsurate capturarea cele mai multe puncte remarcabile ale fese.

De ce facem la 2 măsurători de aceeași dimensiune? Da, totul este simplu, nu corespund întotdeauna la măsurătorile de aceeași mărime. Cum ar fi talie pe mărimea ta 42 și șoldurile a circumferinței la 46. La fel ca în acest caz să fie? Decalajul este mai mare, și anume, în acest exemplu circumferința coapselor și deja pe acesta este W. calculată

Lungimea bucșei (L) poate fi găsit prin tragerea unei benzi din vintre la nivelul dorit al produsului final. Dacă se întoarse numărul 86, 86 / 2,54 = 34 - adică, valoarea parametrului L. Tiparele de etichetare de blugi femei se pot întâlni trei dimensiuni majore de creștere - 30, 32, 34, și foarte rar - 28 și 36. În plus, cifrele pe etichete înlocui litere: 30 = S, 32 = M, 34 = L. în cazul în care indicația Rostovka absent, aceasta înseamnă că producătorul are în vedere dimensiunea M.

blugi mărime de masa pentru femei

Datele obținute în timpul îndepărtării măsurilor descrise mai sus, găsirea dimensiunea mesei de blugi pentru femei și de a găsi un meci. În cazul în care prima valoare (circumferința taliei), de exemplu, egală cu 69 cm, iar a doua (circumferinta șold) - 100 cm, achiziționarea de produse trebuie să fie etichetate „44“.

Dimensiunile blugi pentru femei

Dimensiunile romanesti si americane

Există un mod mai ușor, ceea ce este util în cazul în care un tabel nu a fost la îndemână. De la dimensiunea obișnuită a românului scade 16 și să obțină omologul său american în inci. Dacă purtați 42 minute, apoi 42-16 = 26 - aceasta este dimensiunea pe care ar trebui să dobândească.

lungimea piciorului de creștere valoare și o dimensiune adecvată de blugi pentru femei pot fi, de asemenea, găsite în tabel.

Pentru a măsura adâncimea de plantare

Procedura de măsurare a adâncimii (înălțime) de blugi aterizare este foarte simplu. Plantarea se măsoară în partea din față și partea din spate a cordonului de mijloc al produsului. Astfel, adâncimea de plantare are două cantități - front (creșterea față) și spate (creștere spate). În ambele cazuri, punctul de plecare al măsurării - inghinale punctul final cusătură - marginea superioară a benzii. Cel mai mic adâncimea de plantare, de jos va sta blugi. Prin urmare, creșterea valorii spate va depăși mai multe creștere față (de obicei 3-4 inch). În cazuri rare, de obicei, numai în modele de femei, această valoare este partea din față și din spate are o diferență destul de dramatică: de exemplu, în spatele ei corespunde cu aterizare de mijloc, și înainte de - scăzut.

Cum de a alege blugi de dimensiuni potrivite

Dimensiunile blugi pentru femei


Există o serie de recomandări privind selectarea elementelor dulap:

  • Pentru femei înalte opțiunea ideală ar fi produse ușoare, mai alungite și de jos evazate. Bun va arata blugi cu talie joasa si stiluri, cu un pic pantaloni indesate dedesubt. Nu este necesar să se includă în garderoba ta blugi skinny sau așa-numitul model-țigări. Este vizual mai trage silueta și de a spori creșterea fetelor.
  • Cum de a alege blugi dreapta pe o figură, în cazul în care o femeie are o proporții în miniatură și o creștere redusă? Pentru a da un astfel de produs perfect, va servi ca model redus blugi, și stiluri drepte, tăiate neted. Acest lucru va permite să adăugați câțiva centimetri să crească, iar dacă se trage de blugi pe pantofi pyatochku, aceasta va consolida doar efectul armoniei și a lungimii. ARMONIZATI slabă cu blugi joase lumina nuanțe.
  • Ca în cazul în care natura nu a înzestrat femeie luxuriantă, formă remarcabilă și constituție a corpului seamănă cu apariția unei fete adolescente, apoi blugi de lumină sunt în măsură să corecteze omisiunile de Mama Natura. În orice caz, să nu folosească modele pantaloni de culoare închisă, și să fie ghidat de produse cu talia inalta pastel, nuante neutre.
  • Din păcate, mulți dintre noi sunt lipsite de talie feminin, grațios. Cum de a alege blugi pentru femei, în astfel de cazuri, și modul în care această alegere va fi eficient? Stilistii recomanda să recurgă la decizii mai degrabă neașteptată: achiziționarea de blugi câteva dimensiuni prea mari - aceasta este crește vizual zona coapselor, și faptul că talie nu va fi stoarse, va crea un sentiment de forma „clepsidră“ dorită. De asemenea, în alegerea stilului ar trebui să fie de preferat blugi produse conice care vor maximiza solduri-piele strans, oferind feminitatea.
  • Dacă fata are un fund tare, dar talie îngustă, pentru a atinge proportii ideale va fi posibil să cumpere blugi, extinderea în jos. Paradoxal, dar este pentru acest tip de designeri figura selectate blugi modele unisex, ele oferă, de asemenea, o simetrie a corpului.

Este clar că selecția de blugi - este o activitate foarte distractivă, care poate fi împărțit într-o serie de criterii: alegerea produselor de pe figură, parametrii de preț, calitatea produsului, este de asemenea clar că în selecția trebuie să aibă în mod necesar în considerare dimensiunea.

Ce să caute atunci când aleg blugi

Dimensiunile blugi pentru femei
În timpul montarea de blugi înainte de a cumpăra-le rețineți că acestea vor avea cu siguranță pentru a trage cifra. Stai în ele va fi dificil, dar sentimentul de disconfort, nu va dura mult timp, câteva ore blugi neapărat întind peste. Lungimea în același timp, rămân aceleași.
Magazinul întotdeauna să acorde o atenție la blugi accesorii pentru femei, ea este una dintre principalele caracteristici distinctive ale produselor calitative. Ei bine, în cazul în care fermoar este realizat din metal, butoanele sunt puternice și cusute uniform, iar etichetele sunt situate pe buzunarele din spate sau în jurul taliei și sunt realizate din piele.

Cusăturile produse trebuie să fie netede, savuroase, acestea pot fi sub formă de „opt“. Inspectați cu atenție și fir: au blugi buni care nu rupe linia cusătură, nu se lipesc afară și nu se deformeze.

Nu conta pe acea pereche de blugi pe care le usor lunguiet, întotdeauna poate fi scurtat. Astfel, numai țesutul deformat, având ca rezultat apariția produsului suferă. Într-un caz extrem de îndoire a piciorului este mai bine, dar această metodă este adecvată numai pentru modelele de tesut moale.

Alegeți dimensiunea, dar ... avem blugi

Dimensiunile blugi pentru femei
Chiar și atunci când știi exact toți parametrii dobândite blugi rămâne nuanță importantă - și anume, cât de probabil de contracție în timpul uzurii și spălare. Inițial, pantaloni denim din tesatura din bumbac dur - denim, care nu pre-tratate și nu înmuiate, astfel încât, ca urmare a primei de spălare este produsul a dat o contracție semnificativă. Contracția - o scurtare de fire de bumbac prin creșterea densității și rigiditatea lor, rezultând într-o rețea a acestor fibre este, de asemenea, scurtat. In dezvoltarea industriei de blugi denim, înainte de utilizarea sa a devenit instruit în mod corespunzător, garantat protejează produsul finit din reducerea în dimensiune. Cu toate acestea, în urmă cu câțiva ani, moda a început să intre în versiunea originală - blugi din denim prime, primordială. Merită clienților în legătură cu această griji despre contracție?

În cele mai multe cazuri - nr. Adevărul este că marea majoritate a produselor din denim sunt încă cusute din țesutul tratat. În cazul în care într-adevăr blugi sunt realizate din denim prime, atunci ei au un marcaj corespunzător, reprezentat într-un exemplu de realizare: nespălate sau RAW. Mai bine să cumpere aceste blugi în magazin verificat cu o reputație bună: astfel de companii oferă chiar și masa lor de clienți dimensiune special pentru blugi brute, care specifică dimensiunea pentru a micșora și după.

Dimensiunile blugi din denim prime au propriile lor caracteristici. În funcție de producător, acestea sunt fie specificate dimensiunea reală a produsului, iar clientul va trebui să aibă grijă de achiziție „cu rezerve“ blugi sau dimensiune include deja toți parametrii cu privire la contracție în viitor. Prima variantă este mai frecventă, iar în acest caz, este necesar să se adauge la lățimea curelei și clătită picioare aproximativ 2-3 centimetri până blugi așezat așa cum ar trebui, după contracție. În orice caz, înainte de achiziție ar trebui să ia în considerare cu atenție toate informațiile furnizate de către producătorul de blugi, inclusiv instrucțiunile de pe etichetă. Dacă informațiile din magazin nu sunt suficiente, trebuie să se aplice consultanților.

blugi îngrijire

Blugi li se permite să fie spălate în apă caldă, tocmai întors pe dos, asigurați-vă că să se separe de alte lucruri și de mână mai bună. Strângeți-le nu este recomandată, și ar trebui să fie uscate în poziție verticală, agățat centura. blugi călcate este, de asemenea, necesară din partea greșită și ușor umed. Deci, ei vor deveni mai moale si va arata mai mult, ca noi.