Dimensiunile de blugi pentru bărbați și femei

Deci, dacă te-ai decis să cumpere blugi și au decis deja pe stilul lor, de calitate, de către producător. Dar trebuie să fie luate în considerare și alte câteva puncte pentru a păstra în minte atunci când montarea pentru a evita disconfortul ulterior și să nu fie dezamăgiți de cumpărare.blugi dimensiunea

Amintiți-vă că, spre deosebire de blugi pantaloni clasic nu ar trebui să fie forma neajutat. Deci, dacă observați un montaj care se incheie cu ușurință cu blugi, puteți obține cu ușurință înapoi pe raft - acest lucru nu este cu siguranță dimensiunea. Încercați să luați dimensiunea model de blugi mai mici ar trebui să stea pe cifra este foarte strânsă.

Dimensiunile de blugi pentru bărbați și femei

Dacă aveți o transformă greu pe sine pentru a fixa blugi, și apoi numai cu condiția ca ai tras un stomac și profund expirat. În același timp, dacă încercați să respire sau, de exemplu, stai jos, probabil, îți dai seama că este foarte, foarte dificil. Dar, în acest caz, putem felicit - este dimensiunea ta. Nu aveți nevoie de deranjez disconfort. Te simți că va fi foarte mult timp, la doar câteva ore. Apoi, aceeași pereche de blugi, care sunt realizate din materiale de calitate, de exemplu, generarea diagonală de bumbac, se întind și articolul în sine se află în mod ideal pe figura. De asemenea, demn de remarcat este faptul că materialul este întins peste doar, adică, lungimea produsului rămâne neschimbat.

Dimensiunile de blugi pentru bărbați și femei
Dimensiunile de blugi pentru bărbați și femei

De asemenea, să acorde o atenție la faptul că, după aproximativ o lună sau să poarte blugi întinde aproximativ o dimensiune. De asemenea, este necesar să se ia în considerare la alegerea unui model de favorit, și se poate întâmpla ca nu au timp să se mândriți într-un lucru nou, deoarece este necesar să se transfere prietenul ei.

De asemenea, s-ar putea întâlni o altă problemă. Înainte de a pleca spre viitoare haine noi în camera de montaj, trebuie să se determine dimensiunea de blugi. vrei. Cea mai mare problemă este că diferiți producători pot varia în funcție de dimensiunea sistemului. Desigur, într-o firmă de tip boutique sau de cabină, vă va sfătui întotdeauna și de a ajuta să alegeți modelul potrivit. Dar sunt destul de capabil să se descurce pe cont propriu, fără a lua timp de la furnizori, consultanți, și la domiciliu.Dimensiunile de blugi pentru bărbați și femei
Dimensiunile de blugi pentru bărbați și femei

Blugi Dimensiune: lungime si latime

Una dintre cele mai comune dimensiuni blugi notație. și hainele în general - european. În acest caz, eticheta specifică doi parametri - W și L. Prima dintre acestea este circumferința taliei, iar a doua lungime. Și pe etichetă, de obicei, înregistrate secvențial două dintre aceste valori.

Pentru dimensiunea europeană traduce în mai familiar pentru noi, se adaugă la valoarea indicată pe etichetă 16. Asta este, dacă vedeți W30, rezultă că într-o traducere în limba română este de a fi 46.

Dimensiunile de blugi pentru bărbați și femei

Parametrul L - lungime blugi, măsurată în principal în inci. Pentru modelele adulți lungime poate varia de la 28 la 36. Valoarea 28 (min) corespunde creșterii de 157 - 160 cm, și 36 - 190 cm.

Dimensiunile de blugi pentru bărbați și femei

Și acum în vogă astfel de lungime încât piciorul de fund ușor pantofi acoperit. Dar nu alege blugi prea mult timp, ascunde în spatele expresia „în cazul în care este posibil și scurtat.“ Amintiți-vă că, atunci când astfel de „manipulare“ nu suferă doar estetica, ci, de asemenea, deformează materialul. În cazul în care pur și simplu nu aveți opțiuni, vă puteți îndoi pur și simplu partea de jos. Cu toate acestea, ar fi relevant numai în cazul produselor țesuturilor moi.

Dimensiunile de blugi pentru bărbați și femei

Blugi dimensiune tabel

Jeans pentru femei: Dimensiune

blugi american este un clasic atemporal. Blugi stau perfect pe orice figură. Modele de blugi americani sunt întotdeauna la modă și relevante. Cu fiecare spălare blugi SUA dobândi numai culoarea corporativă reală și stilul, și nu se rup la fel ca alți producători de produse din denim. Cine este blugi americani, nu le comerțului cu alte mărci. Mare cumpere blugi americani la preturi bune si vei fi fericit! Cu stimă, Fashionsale www.fashionsale.ru

Barbatii care vand articole de marcă pentru preț dulce.
# GUESS - marca la modă americană.
Toate lucrurile sunt noi, dar originalul.
Aduse din Milano.
Lucrurile sunt fabricate la comandă! Exista ramasite ale pulovere, jachete de colectare, puteți vedea fotografia în Instagram: sergey_brendd.
Top suite de calitate "Laksheri".
Se pare foarte demn și scump!
Jeans, marimea 31 si 30.
Prețul este acum de 5.000 de ruble. în gama de dimensiuni au fost vândute la 12.800 de ruble.

Dimensiunile de blugi pentru bărbați și femei